35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyna pocieszenie moge ci przypomnieć że w 2015 bedziemy w ciążyBursztyn wrote:Dobra, Dziewczynki, wali mi na czajnik bo wczoraj mialam ciezki dzien, jutro bedzie jeszcze ciezszy, musze tez odpisac na wazny email i cisnienie rosnie. Ale teraz koniec glupawy. No i testowac tez oczywiscie nie bede bo zaczyna sie plamienie. Od przyszlego cyklu zapodam sobie progesteron.
moremi, kapturnica, malgos741, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Bursztyn, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam spora za duzo Pff i co mamy sie z tego powodu powiesic?Sabina wrote:Potem. Mąż okupuje lapka

Ale ja mam już 16 kg nadwagi, od ubiegłego lutego pobilam wszelkie rekordy. Nie żale się, mam żal tylko do siebie, bo tyje się łatwo a potem patrzeć w lusterko nie mogę. To taka dygresja i samokrytyka

Od najlepszych czasow nastolatki pewnie ze 20...A srednio 15 powinnam miec mniej..Wiec jedziem na tym samym wozie.Tarczycowy nadmiar od tamtego roku pewnie z dyche..
Takze przybij piatke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:40
moremi, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
No przecież sam cały obiad przygotował. Ja idę tylko doprawić surówkę z rzepy i marchewki.Mega wrote:Uwierzył?
musze to wypróbować 
To pa
MartaDidi, kapturnica, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
i własnie o to mi chodziło wczoraj
to jaranie się każdą minutą jej męki, tym przeżywaniem i mądrzeniem się
moremi wrote:I ja kurwa idę stąd, bo też nie mogę już tego czytać. Postawiłam się na
miejscu Iwci i szlag mnie trafił. Przez cholerną empatię porzygałam się od tego czarnowidztwa.
kapturnica, malgos741, nick nieaktualny, Mega, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya wiesz ze nie ma laski teraz ,hahaha ale on nawet nie wie ze zdjęcie wstawiłam a co dopiero jakbym mu powiedziała ze ma powodzenie na forum hahamoremi wrote:Arwena, czy Twój syn ma dziewczynę? A możesz mi adres podać i rozkład jego zajęć?
Mega, Iwone, MartaDidi, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytesz se narysuje testa a co!Bursztyn wrote:Prosze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/50f6937a6ccd.jpg
pozdrowienia nic tam jeszcze u iwci? bo wszystkiego nie moge doczytac teraz?
czuje się hujowo... a roboty mam od cholery fak zawsze się coś wykicha...
kapturnica, malgos741, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No jest ciasteczko..Ktora to lubitakich młodziakow , nasza pani??Pewnie sie zesliniArwena wrote:a wiesz ze nie ma laski teraz ,hahaha ale on nawet nie wie ze zdjęcie wstawiłam a co dopiero jakbym mu powiedziała ze ma powodzenie na forum haha
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja mam tyle samo nadwagiSabina wrote:Potem. Mąż okupuje lapka

Ale ja mam już 16 kg nadwagi, od ubiegłego lutego pobilam wszelkie rekordy. Nie żale się, mam żal tylko do siebie, bo tyje się łatwo a potem patrzeć w lusterko nie mogę. To taka dygresja i samokrytyka
nick nieaktualny, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaa nie wiadomo każda ma inne gusta może się nie spodobaćkapturnica wrote:No jest ciasteczko..Ktora to lubitakich młodziakow , nasza pani??Pewnie sie zeslini

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:44
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzeca pisałam - nie pokazywać Renikapturnica wrote:No jest ciasteczko..Ktora to lubitakich młodziakow , nasza pani??Pewnie sie zeslini

Ale swoją drogą to powiedz - jedno forum, a wszyscy synkowie tacy, że palce lizać, i to nie koniecznie sobie...
nick nieaktualny, kapturnica, Iwone, Aasiula, Mega, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja ciagle jestem na etapie lubienia rowiesnikow lub troche starszych .kapturnica wrote:No jest ciasteczko..Ktora to lubitakich młodziakow , nasza pani??Pewnie sie zeslini

kapturnica, Aasiula, moremi, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Tu nie jest laski pokaz modelek ,zeby oceniac ktora ma mniej czy wiecej w dupie albo mniej czy wiecej w brzuchu czy biedrach..Tu kazda z nas jest kobieta atrakcyjna

To tylko Pusurowi tzra wpierdol spuscic za te genetyczna chudzinkowosc ktora sie chwali
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Niuta, Natka_79, Iwone, malgos741, MartaDidi, Aasiula, gosia7122, Mega, moremi, gretka, nick nieaktualny, Bursztyn, Parka, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Ja mialam raz chlopaka mlodszego o rok..A tak jakos zawsze ciaglo mnie do starszych..Moze rpzez to ,ze mam duzo mlodszego brata..I dla mnie od razu przestawia sie ,ze jak z bratem..No wieta o co mi chodzitaSolarPolar wrote:Ja ciagle jestem na etapie lubienia rowiesnikow lub troche starszych .
MartaDidi, malgos741, SolarPolar, Mega, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość