35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dobra, Dziewczynki, wali mi na czajnik bo wczoraj mialam ciezki dzien, jutro bedzie jeszcze ciezszy, musze tez odpisac na wazny email i cisnienie rosnie. Ale teraz koniec glupawy. No i testowac tez oczywiscie nie bede bo zaczyna sie plamienie. Od przyszlego cyklu zapodam sobie progesteron.
moremi, kapturnica, malgos741, Sabina, Mega, Arwena, Aasiula, macduska, Bursztyn, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Potem. Mąż okupuje lapka
Ale ja mam już 16 kg nadwagi, od ubiegłego lutego pobilam wszelkie rekordy. Nie żale się, mam żal tylko do siebie, bo tyje się łatwo a potem patrzeć w lusterko nie mogę. To taka dygresja i samokrytyka
Od najlepszych czasow nastolatki pewnie ze 20...A srednio 15 powinnam miec mniej..Wiec jedziem na tym samym wozie.Tarczycowy nadmiar od tamtego roku pewnie z dyche..Takze przybij piatke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:40
moremi, Sabina, Mega, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Uwierzył?
musze to wypróbować
To paMartaDidi, kapturnica, Mega, Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
i własnie o to mi chodziło wczoraj
to jaranie się każdą minutą jej męki, tym przeżywaniem i mądrzeniem się
moremi wrote:I ja kurwa idę stąd, bo też nie mogę już tego czytać. Postawiłam się na
miejscu Iwci i szlag mnie trafił. Przez cholerną empatię porzygałam się od tego czarnowidztwa.kapturnica, malgos741, Arwena, Mega, moremi, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Arwena, czy Twój syn ma dziewczynę? A możesz mi adres podać i rozkład jego zajęć?
Mega, Iwone, MartaDidi, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Prosze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/50f6937a6ccd.jpg
pozdrowienia nic tam jeszcze u iwci? bo wszystkiego nie moge doczytac teraz?
czuje się hujowo... a roboty mam od cholery fak zawsze się coś wykicha...kapturnica, malgos741, Mega, Aasiula, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:a wiesz ze nie ma laski teraz ,hahaha ale on nawet nie wie ze zdjęcie wstawiłam a co dopiero jakbym mu powiedziała ze ma powodzenie na forum haha
Sabina, Arwena, Iwone, Mega, Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Potem. Mąż okupuje lapka
Ale ja mam już 16 kg nadwagi, od ubiegłego lutego pobilam wszelkie rekordy. Nie żale się, mam żal tylko do siebie, bo tyje się łatwo a potem patrzeć w lusterko nie mogę. To taka dygresja i samokrytykaSabina, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No jest ciasteczko..Ktora to lubitakich młodziakow , nasza pani??Pewnie sie zeslini
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 18:44
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No jest ciasteczko..Ktora to lubitakich młodziakow , nasza pani??Pewnie sie zeslini
Ale swoją drogą to powiedz - jedno forum, a wszyscy synkowie tacy, że palce lizać, i to nie koniecznie sobie...Arwena, kapturnica, Iwone, Aasiula, Mega, moremi, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Tu nie jest laski pokaz modelek ,zeby oceniac ktora ma mniej czy wiecej w dupie albo mniej czy wiecej w brzuchu czy biedrach..Tu kazda z nas jest kobieta atrakcyjna
To tylko Pusurowi tzra wpierdol spuscic za te genetyczna chudzinkowosc ktora sie chwaliArwena, Sabina, Niuta, Natka_79, Iwone, malgos741, MartaDidi, Aasiula, gosia7122, Mega, moremi, gretka, macduska, Bursztyn, Parka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Ja ciagle jestem na etapie lubienia rowiesnikow lub troche starszych .
MartaDidi, malgos741, SolarPolar, Mega, moremi, Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość