35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:O kurrr Wacia ale masz rpzystojniaka
A ty..No no no
I z tym okularem jak taka intelektualistka lub pani psor
wszystko się zgadza
robiłam zdjęcie prtzed chwila, wołam syna a on :
Co - chcesz się mnoą na tym twoim forum pochwalic?kapturnica, malgos741, Arwena, MartaDidi, Aasiula, SolarPolar, Sabina, Mega, moremi, gretka, Mango, Niuta, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wacia nie pogadasz z tobą
kapturnica, macduska, MartaDidi, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:wszystko się zgadza
Co - chcesz się mnoą na tym twoim forum pochwalic?macduska, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
burszta- teścior pierwsza klasa. tylko upewniłaś się, czy na pewno nie owulacyjny?
wacia- piękniewszystko już zostało napisane. plus- ładna choinka
a ja się wykąpałam, zadbałam o włosy i pazurki... no- m już mnie dwa razy o obiad dopytywał. to chyba zrobiękapturnica, Arwena, MartaDidi, malgos741, Sabina, moremi, Mega, gretka, Bursztyn, Aasiula, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:wszystko się zgadza
Co - chcesz się mnoą na tym twoim forum pochwalic?macduska, Mega, Mango lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:burszta- teścior pierwsza klasa. tylko upewniłaś się, czy na pewno nie owulacyjny?
a ja się wykąpałam, zadbałam o włosy i pazurki... no- m już mnie dwa razy o obiad dopytywał. to chyba zrobięchyba ciepłą kolację
Mega lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:burszta- teścior pierwsza klasa. tylko upewniłaś się, czy na pewno nie owulacyjny?
a ja się wykąpałam, zadbałam o włosy i pazurki... no- m już mnie dwa razy o obiad dopytywał. to chyba zrobiękapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:burszta- teścior pierwsza klasa. tylko upewniłaś się, czy na pewno nie owulacyjny?
a ja się wykąpałam, zadbałam o włosy i pazurki... no- m już mnie dwa razy o obiad dopytywał. to chyba zrobiękapturnica, macduska, Mega, moremi, Aasiula, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość