35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela, strasznie to przykre co się wydarzyło ale dobrze że już po wszystkim i jest ok. Właśńie te sytuacje (ponieważ już tego doświadczyłam) również mi spędzają sen z powiek choć staram się o złych rzeczach nie myśleć tylko cieszyć się tym co mam i z wygrane losu na loterii. Bardzo serdecznie Cie pozdrawiam, dbaj o siebie i odzywaj się czasami na forum.
bliska77, Reni, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
Witajcie!!! ja tu zapierniczam w pracy a tutaj taka wiadomosc!!!
Inessa czekam z niecierpliwoscia na info, jejku zeby sie udalo, zeby sie udalo, zeby sie udalo, zeby sie udalo!!!!!!
Sciski dla wszystkich dziewczynekReni, promyk, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie moje kochane dziewuszki!Nieźle Inesska nas zaskoczyła
Jak to jest ze dzień zaczynam od kawy i forum? Uzależnienie czy cóś?
Dobrego, miłego,pogodnego dnia wam zycze i czekamy na wieści od Inesski
Ja nadal mam bóle okresowe, dzisiaj mocniejsze:(Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To niesamowite
nigdy się nad tym nie zastanawiałam..ale jak to możliwe, że gatunek ludzki nie wyginął skoro tak trudno zajść w ciążę potem ją utrzymać...bliska77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto tak test wyszedł pozytywny ale zaczęła krwawić ciemna krwią ,boli brzuch,piersi i mdli ,popołudniu dzwoni do lekarza i zapyta co dalej ,bety nie robi na razie
"jest mi bardzo ciężko na duszy "-cyt a mi bardzo przykro że się to tak u Inesski toczy
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 07:44
bliska77, promyk, megan8, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny