35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wczoraj widziałam się z moją przyjaciółką, rodzi 28.07
głaskałam ją po brzuszku więc może się zaraziłam
tylko mi nie mówcie, że tak się nie zachodzi
a że sex?polarmiś, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Z tą naszą Inesską to dziwna sprawa...Mam wrażenie, że ona nie ma obok dobrego lekarza, który konkretnie by się nią zaopiekował. To nie pierwszy raz chyba wychodzi jej plus na teście i za chwilę jest @. Jakby lekarz ją prowadził i ją znał - to może profilaktycznie przed @ powinna przyjmować końskie dawki progesteronu..A tak naprawdę to lekarze z nią jakoś nic nie robią - dziwne to trochę....Inesska ma termin na sierpień w tej klinice, w której ja byłam - może się nią ktoś zajmie porządnie i kompleksowo - bo tu ja widzę jakiś problem - tak jakby sama walczyła z całym światem....
caffe, Bursztyn, Reni, Kasik303, iza37, polarmiś, bliska77, promyk, megan8, samira, Jolka76, angela lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a Bozia mnie ostatnio podpuściła ale było za wcześnie i ustawiało na 9dc więc taka data trochę od czapki
i teraz ciekawość wzięła górę
no i program niewiele się myliReni, caffe, polarmiś, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wczoraj widziałam się z moją przyjaciółką, rodzi 28.07
głaskałam ją po brzuszku więc może się zaraziłam
tylko mi nie mówcie, że tak się nie zachodzi
a że sex?Reni, caffe, polarmiś, bliska77, Mango, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Z tą naszą Inesską to dziwna sprawa...Mam wrażenie, że ona nie ma obok dobrego lekarza, który konkretnie by się nią zaopiekował. To nie pierwszy raz chyba wychodzi jej plus na teście i za chwilę jest @. Jakby lekarz ją prowadził i ją znał - to może profilaktycznie przed @ powinna przyjmować końskie dawki progesteronu..A tak naprawdę to lekarze z nią jakoś nic nie robią - dziwne to trochę....Inesska ma termin na sierpień w tej klinice, w której ja byłam - może się nią ktoś zajmie porządnie i kompleksowo - bo tu ja widzę jakiś problem - tak jakby sama walczyła z całym światem....
W kwestii Inessy zastanawia mnie fakt, że skoro zostalo zdiagnozowane, że organizm zwalcza zarodka, to powinna dostac "instrukcję" co robić przed zajściem w ciąże i co zrobić zaraz po. Ja się nie znam, ale skoro lekarz wie co jej dolega, to czy z tym nie można coś zrobić, jakimiś lekami ten system obronny zmylić?Reni, Bursztyn, polarmiś, bliska77, promyk lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No ja tez o tym pomyślałam. Bo mnie lekarz po poronieniu (ubiegł przez sekundę moje pytanie) powiedział co mam zrobić zaraz potem, jak test wyjdzie mi pozytywny.
W kwestii Inessy zastanawia mnie fakt, że skoro zostalo zdiagnozowane, że organizm zwalcza zarodka, to powinna dostac "instrukcję" co robić przed zajściem w ciąże i co zrobić zaraz po. Ja się nie znam, ale skoro lekarz wie co jej dolega, to czy z tym nie można coś zrobić, jakimiś lekami ten system obronny zmylić?caffe, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
Wczoraj nie moglam wejsc na Ovu na strone 737 bo pojawiala sie tam info ze jest wirus (kazda inna strona jest ok) wyslalam nawet priv do Bozi i Promyka oraz Samiry z pytaniem czy u Was tez tak sie dzieje, ale nawet nie wiem czy doszlo bo nie dostalam odpowiedzi.
Inessa,ale po co czekasz na twojego lekarza skoro jest teraz zajety zamiast jechac do szpitala??? Tak jak dziewczyny mowia, tutaj trzeba dzialac NATYCHMIAST!caffe, iza37, bliska77, Bozia3, promyk, megan8, samira lubią tę wiadomość
-
to tak jak z surowicami
jadę w dzicz gdzie może ukąsić mnie wąż to zabieram ze sobą surowicę
to straszne jak o wszystko trzeba się prosić, błagać
tyle kasy ładuje się w nfzety i inne pierdy i gówno z tego mamy
łaskę robią
a i też nie zawsze za kasę prywatnie dostanie się dobrą opiekę
tylko Natanek może pomócBursztyn, iza37, caffe, bliska77, Bozia3, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Właśnie o to mi chodzi...skoro jest znana przyczyna....to powinno być działanie, a nie czekanie na lekarza aż on operację skończy....ona powinna już dawno wiedzieć co ma robić w takiej sytuacji....
Dokładnie, chociaż ja na jej miejscu do szpitala pojechałabym wczoraj.
I dziwię się lekarzom, że skoro wiedzą, że jej organizm nie reaguje tak jak powinien, leków jej nie dają na to żeby jej pomóc, a wręcz odwrotnie robią, to czemu pozwalają na to żeby była w ciąży? Przecież to niebezpieczne dla jej zdrowia i życia jest. Niech się określą, w tę albo w tamtą. Przeciez nie mozna co miesiąc zachodzić w ciążę i ją tracić. Ktoś tu gdzieś popełnił i popełnia błedy. ja bym już do tego lekarza nie wrócila, sorry batory.bliska77, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:właśnie..poklepać jak z garażu wróci..a nie od razu walić po grzbiecie jakąś pałą - to nie dziwne, że potem do garażu ucieka....
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam tak dzisiaj z tą samą stronąBursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Wczoraj nie moglam wejsc na Ovu na strone 737 bo pojawiala sie tam info ze jest wirus (kazda inna strona jest ok) wyslalam nawet priv do Bozi i Promyka oraz Samiry z pytaniem czy u Was tez tak sie dzieje, ale nawet nie wiem czy doszlo bo nie dostalam odpowiedzi.
Inessa,ale po co czekasz na twojego lekarza skoro jest teraz zajety zamiast jechac do szpitala??? Tak jak dziewczyny mowia, tutaj trzeba dzialac NATYCHMIAST!Bursztyn, bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dokładnie, chociaż ja na jej miejscu do szpitala pojechałabym wczoraj.
I dziwię się lekarzom, że skoro wiedzą, że jej organizm nie reaguje tak jak powinien, leków jej nie dają na to żeby jej pomóc, a wręcz odwrotnie robią, to czemu pozwalają na to żeby była w ciąży? Przecież to niebezpieczne dla jej zdrowia i życia jest. Niech się określą, w tę albo w tamtą. Przeciez nie mozna co miesiąc zachodzić w ciążę i ją tracić. Ktoś tu gdzieś popełnił i popełnia błedy. ja bym już do tego lekarza nie wrócila, sorry batory.Reni, caffe, Bozia3, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Inessa,ale po co czekasz na twojego lekarza skoro jest teraz zajety zamiast jechac do szpitala??? Tak jak dziewczyny mowia, tutaj trzeba dzialac NATYCHMIAST!Zacznę też lajkować Wasze wpisy, bo dostaję to od Was a sama nic nie robię, ale jakoś po prostu zupełnie o tym nie myślę....
bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie dzisiaj rano pojawiła się taka informacja i od razu wyłączyłam kompa.Bursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Inessa,ale po co czekasz na twojego lekarza skoro jest teraz zajety zamiast jechac do szpitala??? Tak jak dziewczyny mowia, tutaj trzeba dzialac NATYCHMIAST!Bozia3, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:TAK, to jest wlasnie najbardziej przerazajace. Mam nadzieje ze Inessa dotrze jednak do Krakowa i wkoncu ktos z glowa na karku ustawi jej leczenie, bo jak dotad to rzeczywiscie kpina. Natomiast noszenie ciezkiego dziecka w takiej sytuacji tez jest malo rozsadne. Inessa, przepraszam, musialam to napisac.
Zgadzam się z Tobą. Daj Boże żeby teraz wszystko było ok, ale jesli się nie uda, to ja bym po prostu do czas zdiagnozowania w tej klinice starała się nie zachodzić w ciążę, żeby sobie nie szkodzić zanim sie zacznie właściwe leczenie.Reni, iza37, Bursztyn, Bozia3 lubią tę wiadomość