X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego będzie dzwonić po południu. Niech dzwoni teraz i niech powie jakie dawki luteiny/progesteronu ma przyjmować.

Reni, caffe lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to oznacza, że jednak mimo wszystko Inessa ma szansę na zajście
    i to oznacza, że nie może się poddać :-)
    samira wrote:
    to tak test wyszedł pozytywny ale zaczęła krwawić ciemna krwią ,boli brzuch,piersi i mdli ,popołudniu dzwoni do lekarza i zapyta co dalej ,bety nie robi na razie :( "jest mi bardzo ciężko na duszy "-cyt a mi bardzo przykro że się to tak u Inesski toczy :(...:(

Bursztyn lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Dlaczego będzie dzwonić po południu. Niech dzwoni teraz i niech powie jakie dawki luteiny/progesteronu ma przyjmować.
    nie może teraz bo jej lekarz operuje do południa w szpitalu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, Samirka dodaj Inessie otuchy, wspieramy ją wszystkie a z lekarzem niech nie czeka do popołudnia, im szybciej tym lepiej, może na ostry dyżur!!!!!!
    ale Rni napisała bardzo ważną rzecz, u Inessy widać, ciąża jest możliwa, zatem nie wolno tracić nadziei, musi walczyć o swoje szczęście

caffe, Reni, polarmiś, Bursztyn, promyk lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale kurcze w takiej sytuacji to nie jest wazne do którego lekarza się idzie, na miłość boską. Zadzwoniłabym do szpitala czy mnie przyjma i czy w ogóle moge sama dojechać. Nie rozumiem tej decyzji z czekaniem. Ja jakbym mogła to bym na piechote poszła byle ratować, a nie siedzieć i czekać.

polarmiś, anna maria, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Kurcze, Samirka dodaj Inessie otuchy, wspieramy ją wszystkie a z lekarzem niech nie czeka do popołudnia, im szybciej tym lepiej, może na ostry dyżur!!!!!!
    ale Rni napisała bardzo ważną rzecz, u Inessy widać, ciąża jest możliwa, zatem nie wolno tracić nadziei, musi walczyć o swoje szczęście
    I to mnie własnie zastanawia czemu już wczoraj nie pojechała.

bliska77, Reni, polarmiś lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka napisz jej to co dziewczyny sugerują proszę :) :) :)

caffe, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • caffe Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry za może ostry ton, ale przypominam sobie siebie i męża w sytuacji gdy jeden lekarz stwierdził, że serce już nie bije. Poruszyliśmy wtedy (godz. po 21 w piatek) niebo i ziemię, żeby to nie okazała się prawda, żeby ratować maleństwo. Gotowi byliśmy jechac nawet do Krakowa wtedy wieczorem, bo to było priorytetem.

Reni, bliska77, anna maria, Bursztyn, megan8, Jolka76 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ulan.gif też bym nie czekała na mojego lekarza

caffe wrote:
    No ale kurcze w takiej sytuacji to nie jest wazne do którego lekarza się idzie, na miłość boską. Zadzwoniłabym do szpitala czy mnie przyjma i czy w ogóle moge sama dojechać. Nie rozumiem tej decyzji z czekaniem. Ja jakbym mogła to bym na piechote poszła byle ratować, a nie siedzieć i czekać.

polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie.

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda, że mieszkamy od siebie tak daleko.......Inessa, nie poddawaj się, pędź do lekarza!!!!!!!!

caffe, Reni lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze a nie mozna do innego lekarza do szpitala czy cos? ehhhhh nie moge tutaj za bardzo byc teraz lacze sie z Wami myslami o Iness....zagladne juz po pracy...

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może nich Iness weżmie nospe forte, i więcej luteiny i niech leży. Mam nadzieję, że nie poszła do pracy....

caffe, Reni, bliska77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Może nich Iness weżmie nospe forte, i więcej luteiny i niech leży. Mam nadzieję, że nie poszła do pracy....
    dokładnie, końska dawka progesteronu i leżenie!!!!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewuszki, ale sie narobilo na tym naszym formu 35+
    Mam nadzieje ze Inesce sie uda i te kreseczki beda sie tylko zaciemniac bardziej :)
    Inesca trzymam kciuki i paietaj ze nadzieja zawsze jest i musi byc !!!!

bliska77 lubi tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mocno trzymam kciuki za Inessę, wspieram ją jak mogę z daleka i modlę się by udało jej się utrzymać fasolkę.

bliska77, Bursztyn, promyk lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyłączyłam ręczne ustawienie owu i zobaczcie ustawiło mi na 15 dc
    może jednak owulka była w nocy :-)

caffe, bliska77, iza37 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wyłączyłam ręczne ustawienie owu i zobaczcie ustawiło mi na 15 dc
    może jednak owulka była w nocy :-)
    Szalejesz kombinatorko Cochonne.gif

• Reni Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Bozia mnie ostatnio podpuściła ale było za wcześnie i ustawiało na 9dc więc taka data trochę od czapki

i teraz ciekawość wzięła górę ;-)
    no i program niewiele się myli ;-)

caffe, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a Bozia mnie ostatnio podpuściła ale było za wcześnie i ustawiało na 9dc więc taka data trochę od czapki

i teraz ciekawość wzięła górę ;-)
    no i program niewiele się myli ;-)
    To może i dla mnie wykombinuj jakiś fajny wykresik mysli_2.gif

‹‹ 668 669 670 671 672 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ