35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Reni ..ja wiem że Ty jesteś pod wrażeniem Natankowym..ale mowa była o waleniu konia po grzbiecie..
nic tam nie było o trzepaniu konia....zbereźnico jedna...
Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:A powiedz bo obserwujesz się juz dość długo kiedy średnio z wykresów wypada Ci owulacja? Wzrost estrogenów jest też bardzo ważny bo to świadczy o tym, że pęcherzyk dobrze dojrzewa, estradiol wzrasta wraz z LH - pik estradiolu jest zawsze ciut wcześniej niż pik LH. Mi gin kazała robić przy monitorowanych cyklach 2-3 dni przed owulką badanie estradiolu. Teraz jak już się udało raz w tygodniu mam zalecenie zrobienia bety, progesteronu i również estradiolu.
No coz, czeka mnie generalny przeglad podwozia i plynow.
caffe, Reni lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Reni ..ja wiem że Ty jesteś pod wrażeniem Natankowym..ale mowa była o waleniu konia po grzbiecie..
nic tam nie było o trzepaniu konia....zbereźnico jedna...
walic konia czy trzepac konia, w sumie efekt koncowy taki sam
bliska77, Kasik303, Reni, caffe lubią tę wiadomość
-
Koleżanka mi przedstawiła teorię, że te kobiety, które mają więcej niz jedno dziecko - zachodzą w ciążę łatwiej mniej więcej w tych samych okresach....czyli zwykle dzieci rodzą się w tych samych lub zbliżonych miesiącach.....według tej teorii powinnam zajść w ciążę w październiku...
Mój młody urodził się 7 lipca...
bliska77, Bursztyn, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
ale jak koń jest zakurzony
to się go trzepie
Bozia3 wrote:Reni ..ja wiem że Ty jesteś pod wrażeniem Natankowym..ale mowa była o waleniu konia po grzbiecie..nic tam nie było o trzepaniu konia....zbereźnico jedna...
Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Koleżanka mi przedstawiła teorię, że te kobiety, które mają więcej niz jedno dziecko - zachodzą w ciążę łatwiej mniej więcej w tych samych okresach....czyli zwykle dzieci rodzą się w tych samych lub zbliżonych miesiącach.....według tej teorii powinnam zajść w ciążę w październiku...
Mój młody urodził się 7 lipca...
, córcię spłodziliśmy 29 lipca 2007 roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2013, 09:23
caffe lubi tę wiadomość
-
Gdyby Inessa przewidziala co sie bedzie dzialo napewno by sie oszczedzala. Ale macie calkowita racje - jesli sama nie moze ja wezwalabym pogotowie!!!!!! Jesli chodzi o jej lekarza prowadzacego nchodzi mnie mysl ze to jakis popaprany konowal!!!!!!!!!!!!!!!! Wiedzac jakie dziewczyna ma problem nie byl laskawy pozadnie ja poprowadzic.....chetnie skopalabym mu tylek. ....czy ktoras by sie przylaczyla?
Reni, caffe, iza37, gosia7122 lubią tę wiadomość
Promyk -
promyk wrote:Gdyby Inessa przewidziala co sie bedzie dzialo napewno by sie oszczedzala. Ale macie calkowita racje - jesli sama nie moze ja wezwalabym pogotowie!!!!!! Jesli chodzi o jej lekarza prowadzacego nchodzi mnie mysl ze to jakis popaprany konowal!!!!!!!!!!!!!!!! Wiedzac jakie dziewczyna ma problem nie byl laskawy pozadnie ja poprowadzic.....chetnie skopalabym mu tylek. ....czy ktoras by sie przylaczyla?caffe, promyk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:jak jest zakurzony to znaczy ze nieuzywany!!!
caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość
Promyk