35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Musiałabyś Iwci wysłać zaproszenie i dopiero jak potwierdzi bedziesz mogła do niej pisać. Szkoda że wcześniej tego nie zrobiłaś
Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez miałam nadzieję.
Pamiętam jaka byłam przerażona jak odsłuchalam wiadomość od gina ze mam jechać rodzic a teraz ciesze się ze nie miałam nawet czasu się za bardzo bać i godzinę po przyjściu do szpitala było po wszystkim. Nawet moja mama nie wiedziała że rodze a jak jej wysłałam zdjęcie twixow to myślała ze to jakieś zdjęcie z netu i minęło trochę czasu zanim się zorientowała ze to jej wnukiSolarPolar, Dorka1979, kapturnica, Sabina, gretka, ania.g, moremi, macduska, Bursztyn, Mega, paszczakin, Iwone, Aasiula, Parka, Bozia3, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A tak poza tym rpzez ten jebany wiatr spac nie moglam cala noc
I ogolnie pasowalo juz wstac..No bo jak tak spac nie spiac??
Mega zeby niwe bylo Zdjecie swoje tez musisz dodac.O i Dorka bom nie widzialagretka, moremi, macduska, Mega, Aasiula, Dorka1979, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Spać nie mogę. Wszyscy w domu śpią a ja nie mogę.Miałam nadzieję na wieści od Iwci ale widzę że nadal czekamy.
Iwcia mam nadzieję, że dawno urodziłaskapturnica, gretka, ania.g, moremi, macduska, Aasiula, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość