35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No i w koncu mozna z czystym sercem powiedziec dzien dobry!
Iwcia wybrala dobry dzien na urodziny, dzis wypada 12 lat mojego zapoznania z mauzem.. W teorii moglibysmy miec juz 11-letnie dziecko, a tu nawet pierwszego jeszcze nie ma.. SlaboDorka1979, malgos741, Bozia3, kapturnica, moremi, Iwone, kkisia, Sabina, ania.g, gretka, ComeToMeBaby, Mega, Arwena, gosia7122, Parka, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja, kawka pyszna ale nic się nie chce robić.
Aasiula, kapturnica, Iwone, kkisia, Sabina, gretka, Parka, Dorka1979, MartaDidi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Gratulacje Iwcia - wiedziałam, że wszystko będzie dobrze...
. Pisz sprawozdanie, bo umrzemy z ciekawości...najwyżej potem przewiniesz Ivo, nic mu nie będzie - nie raz i nie dwa jeszcze narobi w gacie...
kapturnica, moremi, Simba, Bursztyn, Iwone, malgos741, Aasiula, kkisia, Sabina, gretka, Mega, Arwena, Dorka1979, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:musze podwazyc ta teorie, ja poniedzialkowa i leniwa
Ja też poniedziałkowaBursztyn, Aasiula, kkisia, Sabina, gretka, Mega, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwcia, bohaterko nasza :*
Bardzo się cieszę
malgos741, peppapig, Aasiula, kapturnica, kkisia, Sabina, Mega, Simba, Dorka1979, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Ja też gratuluję!!cieszę się przeogromnie
Jednocześnie serce wali jak młotem bo siłami se różową kreskę!?
Co napisałaś w drugiej linii, bo nie rozumiem nic, a nic.kapturnica, Aasiula, peppapig, kkisia, Sabina, Mega, dorbie, Parka, Dorka1979, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Peppa - wdech, wydech, spokojnie.
Co napisałaś w drugiej linii, bo nie rozumiem nic, a nic.kapturnica, Aasiula, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
peppapig wrote:Ja też gratuluję!!cieszę się przeogromnie
Jednocześnie serce wali jak młotem bo siłami se różową kreskę!??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 08:55
malgos741, peppapig, Aasiula, kkisia, Sabina, Mega, dorbie, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a ja tak się zastanawiam czy robić w tym miesiącu iui czy w następnym ?
więcej przemawia żeby robić w tym i tak myślę a mam czas do 13tej.moremi, Aasiula, kkisia, Sabina, gretka, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:ja też nie rozumiem.
kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, Viv78, malgos741, Sabina, Iwone, Bozia3, ania.g, gretka, SolarPolar, ComeToMeBaby, Mega, Arwena, Simba, dorbie, gosia7122, Parka, Dorka1979, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość