35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Przebudzilam i też od razu sprawdzam.
Iwcia mam nadzieję, że dawno urodziłas
Laska my chcemy ,żebyś juz była po..Jeszcze se zajdziesz i urodzisz znowugretka, ania.g, moremi, Mega, Aasiula, Sabina, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry
Kkisia, dobrze, że już luzik. Nie pisałaś czy nasienie męża po tym clo się poprawiło. Albo ja to przeoczyłam.
Iwcia pisała mi wcześniej, że niedziela to dzień leniwca, a ona wolałaby pracusia. Jeżeli urodziła jednak dzisiaj, to jej się majster trafił. Codziennie "dzień majsterski"kapturnica, Sabina, macduska, gretka, Mega, Aasiula, Dorka1979, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jezu nie mogę oglądać wiadomości. Cały czas mi się ryczec chce przez sprawę Charlie. I powiem Wam ze jak byłam w sobotę w dużym centrum handlowym to ludzie patrzą na siebie wilkiem i ogólnie czuć strach w pownętrzu. Ja chcę w Bieszczady
Sabina, ania.g, gretka, Aasiula, Dorka1979, moremi, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Witam się i ja.
Idę wołami wyciągać dzieciury z łóżek. Miłego dnia.
Ale ja dzisiaj tez nieprzytomna, za wcześnie nastawilam sobie budzik, spac w nocy nie moglam, pizdzi jak nie wiem, ja juz chce wiosnę!
Dzien dobry
macduska, Aasiula, Dorka1979, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja tez miałam nadzieję.
Pamiętam jaka byłam przerażona jak odsłuchalam wiadomość od gina ze mam jechać rodzic a teraz ciesze się ze nie miałam nawet czasu się za bardzo bać i godzinę po przyjściu do szpitala było po wszystkim. Nawet moja mama nie wiedziała że rodze a jak jej wysłałam zdjęcie twixow to myślała ze to jakieś zdjęcie z netu i minęło trochę czasu zanim się zorientowała ze to jej wnuki
a wlasnie- jak sie goi brzuch? boli?Mega, Aasiula, Dorka1979, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
Kkisia, dobrze, że już luzik. Nie pisałaś czy nasienie męża po tym clo się poprawiło. Albo ja to przeoczyłam.
Iwcia pisała mi wcześniej, że niedziela to dzień leniwca, a ona wolałaby pracusia. Jeżeli urodziła jednak dzisiaj, to jej się majster trafił. Codziennie "dzień majsterski"Mega, Dorka1979, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Cześć Wszystkim.
Myślę że Iwcia urodziła w nocy. Nie spała od od soboty i pewnie jest tak wykończona, że jak już się nacieszyła Ivo, zasnęła. Musieli rozwiązać poród albo naturalnie albo przez cc.Mega, Dorka1979, kapturnica, moremi, kkisia, gretka, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Urodziła o 2 w nocy!
Iwone, Mega, ania.g, Simba, Aasiula, Sabina, Dorka1979, Bozia3, kapturnica, moremi, peppapig, kkisia, gretka, SolarPolar, Arwena, anna maria, BISCA, gosia7122, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ivo urodzil sie dzis o 2 w nocy . 3550 kg i mierzy 48 cm
Iwone, Mega, ania.g, Simba, Aasiula, Parka, Sabina, Dorka1979, malgos741, Bozia3, kapturnica, moremi, Bursztyn, peppapig, kkisia, Viv78, gretka, ComeToMeBaby, Arwena, anna maria, gosia7122, MartaDidi, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ivo urodzil sie dzis o 2 w nocy . 3550 kg i mierzy 48 cm
Aasiula, paszczakin, Sabina, Dorka1979, kapturnica, peppapig, kkisia, gretka, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Napisalam Iwci, ze zesmy się o nich bardzo martwily, to odpisała, że niepotrzebnie, z całusami, wiec chyba wszystko jest ok.
Więcej wiesci później, nie chciałam Iwci męczyć pytaniami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 08:07
Mega, ania.g, Aasiula, Simba, Parka, Sabina, Dorka1979, kapturnica, moremi, peppapig, kkisia, gretka, ComeToMeBaby, Arwena, BISCA, gosia7122, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość