35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pepa a to dla ciebie od Iwci:
Wow ale wysyp dzieci forumowych ! Super! Ciesze sie bardzo.kapturnica, Aasiula, kkisia, peppapig, Sabina, Iwone, Mega, Arwena, Parka, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Kurna 4na wrzesien juz jest ?
Dolaczac bedziemy miec niezle skoki adrenaliny jak kazda bedzie rodzic
malgos741, kkisia, Aasiula, peppapig, Sabina, kapturnica, Bozia3, gretka, ComeToMeBaby, Mega, dorbie, gosia7122, Bursztyn, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
I obstawiam jeszcze dwie ciąże w niedługim czasie. Swoje typy mam
Kaptę obstawiałam na początku. Peppę też obstawiałam. Byłabym bogata, gdybym tak w totka strzelałamalgos741, kkisia, Aasiula, peppapig, Sabina, kapturnica, Mega, Arwena, Parka, Dorka1979, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:I obstawiam jeszcze dwie ciąże w niedługim czasie. Swoje typy mam
Kaptę obstawiałam na początku. Peppę też obstawiałam. Byłabym bogata, gdybym tak w totka strzelałakkisia, Aasiula, peppapig, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kkisia wrote:Bry
Pepa kurna no porwala cie zielona fala
Morek chlop robil badania i byl u urologa , ilosc poszla do przodu bo o to chodzilo , reszta wynikow tez dobra
A mnie zilona fala nie porwala i zadnego cudu ni ma , tz ze serio sa niedrozne
@ przyszla dzis z zaskoczenia a miala byc w dopiero w piatek
Mam nadzieje ze za bardzo mi nie namiesza w planach do laparo musze sobie to wszystko od nowa policzyci to niedługo
kkisia, malgos741, Aasiula, peppapig, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:A idźcie w pizdu. Na wrzesień się stąd wypiszę, bo nie wytrzymam nerwowo.
Morek ja z toba
Kurwa , kurwa
Ciesze sie ze wam sie udalo
A teraz ide do kartona w chujmalgos741, moremi, Aasiula, Sabina, peppapig, kapturnica, Mega, BISCA, Bursztyn, Parka, Dorka1979, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Peppa
Jest, jest
Widzisz? Wiedziałam
To wyodrębniłam od Peppy
http://zapodaj.net/9f7d31700367b.jpg.html
Dzięki za pomocJutro zrobię jeszcze raz jeśli będzie tam nadal pozytyw pójdę na bete..
moremi, kapturnica, Iwone, ania.g, gosia7122, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Pepa a to dla ciebie od Iwci:
Wow ale wysyp dzieci forumowych ! Super! Ciesze sie bardzo.
Jeszcze się nie cieszę bo ostatnio różnie było..
Zrobię bete to wstawie kropa zielonegomalgos741, moremi, kapturnica, Iwone, Bozia3, gretka, Mega, dorbie, gosia7122, Bursztyn, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jaka wiedźma? Nie przezywaj się, bo Kaptę na Ciebie naślę.
malgos741, Aasiula, Sabina, kkisia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyKurwa a ja rozkminiam ja przesunac @ o 4 dni w przyszlym miesiacu , bo jak dostane wg planu to bedzie 8 a laparo w 12 dniu , troche kurna pozno
Jakby sie sucz nie pospieszyla to bym miala 12 a laparo w 8 dniu cyklu i jakby udalo sie przepchac rury to bym miala jeszcze czas cos podzialac a tak dupamalgos741, Sabina, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kurwa a ja rozkminiam ja przesunac @ o 4 dni w przyszlym miesiacu , bo jak dostane wg planu to bedzie 8 a laparo w 12 dniu , troche kurna pozno
Jakby sie sucz nie pospieszyla to bym miala 12 a laparo w 8 dniu cyklu i jakby udalo sie przepchac rury to bym miala jeszcze czas cos podzialac a tak dupaAasiula, Sabina, kkisia, kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyPeppa zaraz jebne! Wstaw normalne zdjęcie bo na telefonie nic nie widać!
Ja Cię, ale jajaPeppa cieszą się bardzo a jak potwierdzisz beta to Cię usciskam i pogratuluję
malgos741, Aasiula, peppapig, kkisia, moremi, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny