35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Peppa!!!!!
Jest kreska, nawet ja widzę, a ślepak jestem!!!
Ja nie mogę, w grudniu to widzę laskom tylko jedno w głowie, zamiast sprzątać, po bożemu, to tylko seks im w głowie...
własnie mi przyszło do głowy, ze ojciec Sęp miał rację - baba musi być spracowana...
))))))))))))))))))))))))
Z całym szacunkiem dla jeszcze starających się, ale gdyby mnie ta fala nie zabrała, to jakbym czytała o tym zielonym potopie, to chyba bym się w pupę ugryzła
tak piszę, żebyście wiedziały, że każdy jest człowiekiem...Sabina, Aasiula, malgos741, kkisia, Reni, moremi, kapturnica, peppapig, Bozia3, gretka, SolarPolar, Mango, ComeToMeBaby, Mega, Simba, Arwena, BISCA, gosia7122, Bursztyn, Parka, Dorka1979, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2746335af1a6.jpg
Aasiula, moremi, kapturnica, paszczakin, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, BISCA, Bursztyn, Dorka1979, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Peppa zaraz jebne! Wstaw normalne zdjęcie bo na telefonie nic nie widać!
Ja Cię, ale jajaPeppa cieszą się bardzo a jak potwierdzisz beta to Cię usciskam i pogratuluję
Aasiula, moremi, kapturnica, malgos741, Iwone, Sabina, Mega, kkisia, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Reniek, zapomniałaś mejkapa..
kapturnica, malgos741, Aasiula, Mega, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
peppapig wrote:Kobieto ja nawet zdjęcia nie potrafię wstawić..Kapta mnie uratowała i moremi. Tylko ja jeszcze nie wierzę bo może test wadliwy,jutro bete zrobię bo dziś w pracy i się nie urwe. Póki co keep calm.
malgos741, Aasiula, moremi, kkisia, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
w pytaniu na śniadaniu dla przyszłych mam temat "zmiany w ciele kobiet w ciąży w 40tygodni"
kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
peppapig wrote:Kobieto ja nawet zdjęcia nie potrafię wstawić..Kapta mnie uratowała i moremi. Tylko ja jeszcze nie wierzę bo może test wadliwy,jutro bete zrobię bo dziś w pracy i się nie urwe. Póki co keep calm.
moremi, Aasiula, malgos741, peppapig, Sabina, Mega, kkisia, BISCA, Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Kapty raczej nie przebijesz. To jutro beta.
Kkisia, a Tobie to kopa w dupę zasadzę za te dołki co je sobie kopiesz. Będziesz w ciąży i już. A sposób się nie liczy, bo prawdziwego faceta poznaje się nie po tym jak zaczyna, ale jak kończy. Ps. Będziesz miała syna.kapturnica, Aasiula, malgos741, peppapig, Sabina, Mega, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
wchodzę na forum i co widzę
nareszcie! To był najdłuższy poród online na tym forum. I proszę dziewczyny, które jako następne mają rodzić, żeby nam takich emocji nie fundowałyProszę wziąć się w garść i robić wdechy, wydechy, pusze itd
wracając do tematu
Iwcia
teraz można zacząć się cieszyć i oficjalnie gratulować
moremi, kapturnica, Aasiula, Iwone, malgos741, Bozia3, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, Arwena, Elfik, kkisia, gosia7122, Parka, Dorka1979, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a polar? co siedzi cicho, nie poszla po testa?
peppa, pierwsze ciche gratki.. wieksze po becie!
i w ogole chcialam powiedziec, ze to jeszcze nie koniec, bo braki na liscie ciazowej uzupelnic trzeba.. za dlugo marniala oddajac baby na porodowke a nie dostajac nowych.. takze czekam na kolejne!moremi, kapturnica, Aasiula, peppapig, Iwone, gretka, Reni, Sabina, Mega, Elfik, kkisia, gosia7122, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny