X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa - gratulacje :). Wdech wydech i na betę - to nie cień cienia, a normalna kreska wczesnej ciąży...

kapturnica, Aasiula, Reni, moremi, Mega, Elfik, nick nieaktualny, gosia7122, nick nieaktualny, MartaDidi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a polar? co siedzi cicho, nie poszla po testa?

peppa, pierwsze ciche gratki.. wieksze po becie!

i w ogole chcialam powiedziec, ze to jeszcze nie koniec, bo braki na liscie ciazowej uzupelnic trzeba.. za dlugo marniala oddajac baby na porodowke a nie dostajac nowych.. takze czekam na kolejne!
    z chęcią oddam na listę Pusurka ;)

Elfik - - 38 lat - -term. @ 6.01.1552899ssweppvrr9.gif
    Kapturnica - - 36 lat - - term. @ 9.01.1552899ssweppvrr9.gif
    Dorbie - - 39 lat - - term @ 15.01.1552899ssweppvrr9.gif
    Peppapig - - 38 lat- - term.@ 13.01.1552899ssweppvrr9.gif

kapturnica, malgos741, Aasiula, moremi, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziew!czyny muszę popracować,choć trudno mi się skupić. Jeśli będę testa robić dam znać. Wszystkie Was ściskam i dobrego dnia <3 mua ;)

kapturnica, Aasiula, malgos741, Bozia3, Mango, gretka, SolarPolar, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Elfik, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, gosia7122, Parka, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Iwone dzięki ja przez 10 minut nie mogłam zapodać ;)
    nie ma za co ;)

Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pepciu gratulacje i mocno kciukam za betę <3

Iwone, Aasiula, malgos741, Mega, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Mango Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super gratulacje i uściski dla Iwci i Ivo <3

Aasiula, Iwone, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia gratulacje ale kluske urodzilas!

Iwone, Bozia3, malgos741, moremi, Mega, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ivo urodzil sie dzis o 2 w nocy . 3550 kg i mierzy 48 cm
    oooo, jest! witaj na świecie maluchu :)
    gratulacje!

Aasiula, kapturnica, Iwone, Bozia3, moremi, Mega, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa - wspaniala wiadomosc!!! Mocno trzymam kciuki za mocniejsza kreche - tylko w tym szalensfwie nie pomyl testow!

Aasiula, kapturnica, Bozia3, moremi, Mega, Elfik, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff dotarlam

Iwcia gratulacje jestes DZIELNA- bo ze skapych komunikatow wnioskuje ze zachowalas olimpijski spokoj- nie tak jak my ;-)
    I czekamy na pierwsza sesje :-) <3

Aasiula, kapturnica, Iwone, malgos741, moremi, Mega, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze testow nie nabylam nie mialam kiedy. Po poludniu pojde do rosmana i kupie. Apteki w okolicy mam spalone!

kapturnica, Aasiula, Mango, Bozia3, malgos741, moremi, nick nieaktualny, gretka, Simba, Mega, Elfik, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja jeszcze testow nie nabylam nie mialam kiedy. Po poludniu pojde do rosmana i kupie. Apteki w okolicy mam spalone!
    Kasetkowe tylko kup, bo te flamastry u nich oszukują czasami.

kapturnica, Aasiula, Mega, malgos741, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziew!czyny muszę popracować,choć trudno mi się skupić. Jeśli będę testa robić dam znać. Wszystkie Was ściskam i dobrego dnia <3 mua ;)
    jaaaa........ Peppa <3 poprostu miałaś z nami zostać.
    gratuluję i ściskam teraz kciuki za betę :)

Iwone, kapturnica, moremi, gretka, nick nieaktualny, Bozia3, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, malgos741, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Morek to ty wiedzma jesteś ;)
    mnie tez ta fala kurna bokiem obeszła 0dash2.gif
    W tym cyklu zrobimy se swoją, co ty na to?
    Pepa! Gratulacje! Tylko sie uspokój! <3
    Cudny ten styczeń ;)

kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mango, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone, a Twoje <3 pod wykresem to gdzie? Nawet przy supersperminatorze jeden bzyk może nie wystarczyć. Iwcia już urodziła, więc nie masz wymówki. Do roboty się zabierz ;)

nick nieaktualny, Bozia3, Aasiula, Mega, malgos741, Elfik, Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    to ja też się zapisuję!

malgos741, Aasiula, Mega, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa teraz widzę :-) śliczna krecha :-)

Polarku czekam na Ciebie :-)

Aasiula, moremi, Mega, Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Pepa! Gratulacje! Tylko sie uspokój! <3
    Cudny ten styczeń ;)
    Jestem za :) ,luty bedzie tez piekny:)
    Cometa tez sie pisze:)
    No to laski do roboty ;)

malgos741, ComeToMeBaby, Mega, Mango, Elfik, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn one się znowu zmówiły.. wszystkie hurtem pozachodzą tylko my zostaniemy
    czy mogłabyś z łaski swojej nie papugować po mnie tylko zaciążyć i przełamać tą naszą złą passę?

moremi, malgos741, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, Elfik, Bozia3, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, gosia7122, SolarPolar, Bursztyn, Parka, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie worek rozsypal :)
    Peppa ciche gratulacje :)

malgos741, Mega, Aasiula, Elfik, Reni, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 6715 6716 6717 6718 6719 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ