35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:a polar? co siedzi cicho, nie poszla po testa?
peppa, pierwsze ciche gratki.. wieksze po becie!
i w ogole chcialam powiedziec, ze to jeszcze nie koniec, bo braki na liscie ciazowej uzupelnic trzeba.. za dlugo marniala oddajac baby na porodowke a nie dostajac nowych.. takze czekam na kolejne!
Elfik - - 38 lat - -term. @ 6.01.
Kapturnica - - 36 lat - - term. @ 9.01.
Dorbie - - 39 lat - - term @ 15.01.
Peppapig - - 38 lat- - term.@ 13.01.
kapturnica, malgos741, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziew!czyny muszę popracować,choć trudno mi się skupić. Jeśli będę testa robić dam znać. Wszystkie Was ściskam i dobrego dnia
mua
kapturnica, Aasiula, malgos741, Bozia3, Mango, gretka, SolarPolar, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Arwena, Mega, Elfik, macduska, ania.g, kkisia, gosia7122, Parka, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ivo urodzil sie dzis o 2 w nocy . 3550 kg i mierzy 48 cm
gratulacje!Aasiula, kapturnica, Iwone, Bozia3, moremi, Mega, Elfik, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
uff dotarlam
Iwcia gratulacje jestes DZIELNA- bo ze skapych komunikatow wnioskuje ze zachowalas olimpijski spokoj- nie tak jak my
I czekamy na pierwsza sesjeAasiula, kapturnica, Iwone, malgos741, moremi, Mega, Elfik, macduska, kkisia, Dorka1979, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Ja jeszcze testow nie nabylam nie mialam kiedy. Po poludniu pojde do rosmana i kupie. Apteki w okolicy mam spalone!
kapturnica, Aasiula, Mango, Bozia3, malgos741, moremi, Sabina, gretka, Simba, Mega, Elfik, macduska, ania.g, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja jeszcze testow nie nabylam nie mialam kiedy. Po poludniu pojde do rosmana i kupie. Apteki w okolicy mam spalone!
kapturnica, Aasiula, Mega, malgos741, Elfik, macduska, kkisia, SolarPolar, Parka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
peppapig wrote:Dziew!czyny muszę popracować,choć trudno mi się skupić. Jeśli będę testa robić dam znać. Wszystkie Was ściskam i dobrego dnia
mua
poprostu miałaś z nami zostać.
gratuluję i ściskam teraz kciuki za betęIwone, kapturnica, moremi, gretka, Sabina, Bozia3, Aasiula, Arwena, Mega, malgos741, Elfik, macduska, kkisia, SolarPolar, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
W tym cyklu zrobimy se swoją, co ty na to?
Pepa! Gratulacje! Tylko sie uspokój!
Cudny ten styczeńkapturnica, moremi, Sabina, Aasiula, Arwena, Mango, Elfik, macduska, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Iwone, a Twoje
pod wykresem to gdzie? Nawet przy supersperminatorze jeden bzyk może nie wystarczyć. Iwcia już urodziła, więc nie masz wymówki. Do roboty się zabierz
Sabina, Bozia3, Aasiula, Mega, malgos741, Elfik, Iwone, macduska, kkisia, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Mega wrote:W tym cyklu zrobimy se swoją, co ty na to?
Pepa! Gratulacje! Tylko sie uspokój!
Cudny ten styczeń,luty bedzie tez piekny:)
Cometa tez sie pisze:)
No to laski do robotymalgos741, ComeToMeBaby, Mega, Mango, Elfik, gretka, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn one się znowu zmówiły.. wszystkie hurtem pozachodzą tylko my zostaniemy
czy mogłabyś z łaski swojej nie papugować po mnie tylko zaciążyć i przełamać tą naszą złą passę?moremi, malgos741, Mega, Aasiula, Arwena, Elfik, Bozia3, macduska, kapturnica, kkisia, BISCA, Sabina, gosia7122, SolarPolar, Bursztyn, Parka, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość