35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:to ja też się zapisuję!
Mega, Aasiula, Elfik, ComeToMeBaby, kapturnica, gretka, kkisia, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ComeToMeBaby wrote:to ja też się zapisuję!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 10:38
Aasiula, malgos741, Elfik, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jestem za
,luty bedzie tez piekny:)
Cometa tez sie pisze:)
No to laski do robotymoremi, Aasiula, Elfik, ComeToMeBaby, kapturnica, gretka, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn one się znowu zmówiły.. wszystkie hurtem pozachodzą tylko my zostaniemy
czy mogłabyś z łaski swojej nie papugować po mnie tylko zaciążyć i przełamać tą naszą złą passę?malgos741, Aasiula, Mega, Elfik, ComeToMeBaby, macduska, kapturnica, kkisia, Bursztyn, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Boże Simba twixy wyglądają jak krasnale z bajki
kcemmoremi, malgos741, Aasiula, Mega, Elfik, ComeToMeBaby, Bozia3, macduska, kapturnica, gretka, kkisia, MartaDidi, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAAA
iwcia GRATULUJĘ ,bUZIOLE DLA ivo
pepa też wstępnie GRATULUJĘ !
a teraz zmykam się w sobie
i kurwa,kurwa ,kurwa ide do kartona razem z kkisiom (przesuń tam trochę sie w nim bo mi ciasno)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 10:39
Mango, Reni, Elfik, Mega, Iwone, kkisia, MartaDidi, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ja już działam, co se bede żałować
malgos741, Aasiula, Mega, kapturnica, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:Bursztyn one się znowu zmówiły.. wszystkie hurtem pozachodzą tylko my zostaniemy
czy mogłabyś z łaski swojej nie papugować po mnie tylko zaciążyć i przełamać tą naszą złą passę?malgos741, Elfik, Aasiula, Mega, kkisia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
ja dziś do gina i zaczyna się stymulka
jak dobrze pójdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 10:41
Reni, Aasiula, Iwone, ComeToMeBaby, ania.g, gretka, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
moremi wrote:Iwone, a Twoje
pod wykresem to gdzie? Nawet przy supersperminatorze jeden bzyk może nie wystarczyć. Iwcia już urodziła, więc nie masz wymówki. Do roboty się zabierz
Błądzisz siostro, błądzisz..
Jeden bzyk starczy, o czym zaświadczam niezbicie, amen..
))))))))))))
malgos741, Arwena, Aasiula, Mega, Iwone, macduska, kapturnica, gretka, kkisia, Sabina, Parka, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale ja tłumaczę Bursztynowi cały czas
nie czekaj działaj miesiąc w tą czy w tą nie robi różnicy
ona pewnie boi się, że jak w innych terminach będziemy rodzić to będzie musiała być u mnie przy porodzie, bo kiedyś tak powiedziałam
Bursztyn nie lękaj się!moremi wrote:Ale Ty masz zakaz, a Bursztyn nie chce się wyłamywać. A i tak wygląda na to, że owulację będziecie mieć w tym cyklu podobnie, to szanse są. Tylko nie obijać sięmalgos741, Arwena, Aasiula, Mega, moremi, Elfik, Bozia3, kkisia, Sabina, Bursztyn, Parka, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Boże Simba twixy wyglądają jak krasnale z bajki
kcem
(Wiem, wiem - ale nie mogłam sie oprzeć)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 10:44
Aasiula, moremi, Arwena, Elfik, kapturnica, ania.g, kkisia, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:kuna weteranki tylko zostaną
malgos741, moremi, Reni, Mega, Arwena, ComeToMeBaby, Elfik, kapturnica, dorbie, kkisia, BISCA, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Iwone, a Twoje
pod wykresem to gdzie? Nawet przy supersperminatorze jeden bzyk może nie wystarczyć. Iwcia już urodziła, więc nie masz wymówki. Do roboty się zabierz
malgos741, Aasiula, Arwena, Mega, Elfik, dorbie, gretka, kkisia, Sabina, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba, bliżniaki boskie..
a ja nie specjalnie lubię zdjęcia dzieciów, bo zazwyczaj nie są to takie clooneye jak matki uważają, ale zdjęcie cudowne!malgos741, Aasiula, Reni, Mega, macduska, kapturnica, kkisia, Sabina, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dobra laski spadam do roboty jak coś będę was podglądać z komóry i z góry pardom za błędy które będę robić
Arwena, Aasiula, Elfik, kapturnica, gretka, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Elfik wrote:Błądzisz siostro, błądzisz..
Jeden bzyk starczy, o czym zaświadczam niezbicie, amen..
))))))))))))
Elfik, ja nadal czekam na opowieść.Aasiula, Mega, Iwone, kapturnica, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:nie kuna tylko szop
najgorsze że nie mogę ostatnio dostać tego pozytywnego testu ,same trudne pytania w tym egzaminie,i nie mogę zdaćMega, Aasiula, kapturnica, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
o Mateńko! zaczynam się ślinić..dlczemu?
a) bo są takie słodkie? (ale przecież dzieci mnie nie ruszają)
b) bo jestem głodna? (ale mam ochotę na śledzia więc odpada)
c) bo mnie wzruszają bliźnięta i jak jest wzruszenie to i łezka i gil i jakoś taki człowiek zapluty
Mateńko! co się ze mną dzieje
Mega wrote:Takie fajne, żółciutkieArwena, moremi, Mega, Aasiula, kapturnica, Simba, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość