35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Zawsze jest szansa, że te miejsca we wrześniu się zwolnią
Natka_79, kapturnica, moremi, gretka, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Gadacie tak jakby ciąża była wynikiem samego "chcenia". Raz się uda za pierwszym razem, ale jak widać to są pojedyncze przypadki. Nie róbcie rewolucji, bo życie seksualne zaniknie. A ja tam seks lubię i będę się bzykać.
I nie, nie chcę już słuchać jak od jednego razu, za pierwszym razem, w pierwszym cyklu... Nie, nie, nie!moremi, kapturnica, Mega, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Niejaka Dorbie zaszła w drugim, wyrzucamy ją?
Elfik, kapturnica, Mega, Aasiula, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyPo pierwsze- Iwcia gratulacje! Ale kluska urodziłaś!
Po drugie- Pepa kciuki trzymam za bete
Po trzecie- Elfik wzruszyłaś mnie do łez- a ja nie jestem zbyt płaksiwa
Po czwarte- Simby Twixy- cudne oczywiściekapturnica, Elfik, Mega, Iwone, Aasiula, gretka, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica, moremi, Natka_79, Mega, macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, Bozia3, Mango, ania.g, kkisia, BISCA, Sabina, Parka, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kto jezszce ma szanse w styczniu?
Chyba osobny wątek na belly założymy!)))))))))))))))
a reszta w lutym!!!!
wtedy żadna nowa staraczka to nie wejdzie, bo będzie wątek dzieciowo ciężarny...Mega, kapturnica, Aasiula, gretka, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No..Myslalam ,ze jeszcze jebniesz z fajerwera ale taki opis z gownem na bucie jest juz i tak nad wyraz romantyczny..Ale ,zeby mnie kurna tyle dni wytrzymac bez poinformowaniu o spazmach chlopa?Wstyd!!!
Ps..PieNknieMega, Reni, moremi, Aasiula, Arwena, gretka, kkisia, Sabina, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Niejaka Dorbie zaszła w drugim, wyrzucamy ją?
Łapię się?Mega, Aasiula, moremi, macduska, gretka, kkisia, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kto jezszce ma szanse w styczniu?
a reszta w lutym!!!!
wtedy żadna nowa staraczka to nie wejdzie, bo będzie wątek dzieciowo ciężarny...
Nie lubie ryb.Wrecz mi jebia zawsze..........Od 4dni jem tylko filety z makreli lub sledziowe w pomidorach albo tunczyka..Mega, moremi, Aasiula, Elfik, gretka, kkisia, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Elfik a ty sie nie zastanawiałaś zeby jakieś opowiadania zacząć wydawać? Normalnie bogata byś była
kapturnica, Aasiula, Elfik, Mango, gretka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
no własnie!
uważam, że powinna powiedzieć, że idzie nosek przypudrować..wyjść do toalety i tam napisać na forum co się dzieje!
kapturnica wrote:No..Myslalam ,ze jeszcze jebniesz z fajerwera ale taki opis z gownem na bucie jest juz i tak nad wyraz romantyczny..Ale ,zeby mnie kurna tyle dni wytrzymac bez poinformowaniu o spazmach chlopa?Wstyd!!!
Ps..PieNkniemoremi, kapturnica, Aasiula, Mega, macduska, kkisia, Sabina, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Swoją drogą śłodkopierdzące koleżanki z innej części ovu naliczyły w styczniu 8 groszków (sic!). U nas są 4 ciąże.
Reni, kapturnica, Aasiula, Mega, macduska, Arwena, gretka, kkisia, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyElfik wrote:Kto jezszce ma szanse w styczniu?
a reszta w lutym!!!!
wtedy żadna nowa staraczka to nie wejdzie, bo będzie wątek dzieciowo ciężarny...Elfik, macduska, Iwone, Arwena, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
News, kupiłam w h&m spodnie ciążowe i bluzkę
nie żartuję.
Jest tak jak w poprzedniej ciązy, najwięcej przytyłam na początku, teraz tyłam już od początku grudnia, a brzucha nie chcę ściskać..
reszta wszystko obcisłe..po co miałam kupować większe, jak te z pasem przyszłościowe są
Będę pierwszą babą, która zacznie chodzić w ciążowych spodniach w 5 tyg...
)))))))))
kapturnica, moremi, Aasiula, Mega, macduska, Bozia3, Arwena, gretka, kkisia, gosia7122, SolarPolar, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny