X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    News, kupiłam w h&m spodnie ciążowe i bluzkę
    nie żartuję.
    Jest tak jak w poprzedniej ciązy, najwięcej przytyłam na początku, teraz tyłam już od początku grudnia, a brzucha nie chcę ściskać..
    reszta wszystko obcisłe..po co miałam kupować większe, jak te z pasem przyszłościowe są ;)
    Będę pierwszą babą, która zacznie chodzić w ciążowych spodniach w 5 tyg...
    :))))))))))

nope, nie bedziesz! ja bylam tak opuchnieta po stymulacji i punkcji, ze brzuch w 5 tygodniu mialam o wiele wiekszy niz po 3 miechach. Potem te spodnie mi zaczely z dupy zjezdzac, a teraz sa znowu perfektne ;)

moremi, kapturnica, Mega, Aasiula, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Poczekaj, może któraś streszczenie zrobi. Bozia pracuje, Dusia też, Paszcza również (do tego się zaniedbała w ostatnim czasie ze streszczeniami). Nie wiem kto jeszcze.

Ja streszczenia? Nigdy nie robilam! to dla mnie dziewczyny robily piekne podsumowania, jak jeszcze na delegacje jezdzilam.. ;)

kapturnica, moremi, Mega, Elfik, kkisia, slash, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    jakby była inna alternatywa (a piszesz że w odległości 60 km, więc odpada) to bym normalnie zrezygnowała z usługi i chciała zwrot kasy i pojechała sobie zrobić gdzie indziej.
    Teraz, kiedy każdy jest przyzwyczajony, ze wyniki sa najpóźniej na drugi dzien, to o takich rzeczach powinni informować przed nakluciem :)

Aasiula, Elfik, kkisia, slash lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no słuchajcie, a czy te 150 stron to nam nie zeszło własnie na porodzie on-line?
    :P

moremi, Mega, Aasiula, Arwena, Elfik, kkisia, slash, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja streszczenia? Nigdy nie robilam! to dla mnie dziewczyny robily piekne podsumowania, jak jeszcze na delegacje jezdzilam.. ;)
    Wiedziałam że coś poplączę.

Dusia jest, może jak zajmie się streszczeniem, to doczeka się szybciej wyniku bety.

Mega, Aasiula, macduska, Elfik, gretka, kkisia, slash, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Fajnie byłoby skorzystac ze streszczenia :)
    hahah jak w liceum z lektury ;)

Grudzień i styczeń: Dotyczy Kapty, Elfi (dotyczy tylko pkt. 1, 2, 3 i 4) Dorbi i Pepy

1.Zakupy przedświąteczne,
    2.bzykanie,
    sprzątanie czyt.zapierdol,
    bzykanie,
    gotowanie,
    bzykanie,
    ubieranie choinki,
    bzykanie,
    wigilia,
    bzykanie,
    pierwszy dzień świąt,
    bzykanie,
    drugi dzień świąt,
    bzykanie,
    przygotowania do sylwestra,
    bzykanie,
    sylwester,
    bzykanie,
    sprzątnie po sylwestrze,
    bzykanie,
    pierwszy tydzień stycznia marzenia o pozytywnym teście,
    nakręcanie się,
    zakupy testów,
    testowanie,
    3.dwie kreski,
    4.szok :)

od 10 stycznia dotycz Iwci:

termin porodu się zbliża,
    iwcia zadowolona,
    wody płodowe się sączą,
    szpital,
    skurcze,
    leżenie w szpitalu,
    poruszenie na forum,
    dupa ze skurczy,
    poruszenie na forum,
    znowu skurcze,
    poruszenie na forum,
    zatrzymanie akcji porodowej,
    panika na forum,
    znowu skurcze,
    na forum wprowadzono dyżury,
    organizowano też wyprawę do iwci w celu pacyfikacji szpitala, bo ekspertki stwierdziły, że powinna być już cesarka.. :P,
    skurcze,
    poruszenie na forum,
    o 2 w nocy iwcia urodziła kluskę ;) ,
    dzisiaj rano - poruszenie i radość na forum

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 11:30

ComeToMeBaby, Mega, paszczakin, moremi, Aasiula, kapturnica, Arwena, macduska, Iwone, Elfik, gretka, kkisia, BISCA, ania.g, gosia7122, slash, Bursztyn, Sabina, MartaDidi, Parka, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    News, kupiłam w h&m spodnie ciążowe i bluzkę
    nie żartuję.
    Jest tak jak w poprzedniej ciązy, najwięcej przytyłam na początku, teraz tyłam już od początku grudnia, a brzucha nie chcę ściskać..
    reszta wszystko obcisłe..po co miałam kupować większe, jak te z pasem przyszłościowe są ;)
    Będę pierwszą babą, która zacznie chodzić w ciążowych spodniach w 5 tyg...
    :))))))))))
    Super! No, ja zauważyłam, że jakiś mam brzuch wzdęty, ciągle gazy, ale co ja mogę o objawach mówić, jak dziś mam 14 dpo. Jeszcze nie wierzę ;-)

Elfik, super opowieść, uśmiałam się i potem z Waszego szczęścia popłakałam ze wzruszenia. Super!

moremi, Mega, Aasiula, Iwone, Elfik, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Teraz, kiedy każdy jest przyzwyczajony, ze wyniki sa najpóźniej na drugi dzien, to o takich rzeczach powinni informować przed nakluciem :)
    no dokładnie, dlatego bym własnie zrezygnowała

Aasiula, Mega, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik, opowiesc klasa.. jak mi sie kiedys uda naturalnie poczac dziecie to moze tez sie wstrzymam z wymachiwaniem testem na wylocie z toalety ;)

moremi, Mega, Aasiula, kapturnica, macduska, gretka, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, cukrzycy dostanę przez te Twoje twixy ;)
    Elfik, po takiej masie gówna zagraj w lotto, może jakaś miła kumulacja się trafi :)

Mega, Aasiula, kapturnica, Arwena, gretka, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe źle. Przecież Elfik bzyknęła się tylko raz. Powinna to mieć przy suwaku napisane, żeby wszystkich dodatkowo wkurwiać ;)

Mega, Aasiula, kapturnica, Iwone, kkisia, Sabina, Simba, Parka lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe super :-*

caffe, Aasiula, kkisia, MartaDidi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no właśnie - to Caffe robiła streszczenia, nie Paszcza.
    Nic nie poradzę, że mi się pomyliło - obie mają jakieś różowe awatary.

Aasiula, kapturnica, kkisia, slash, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Caffe źle. Przecież Elfik bzyknęła się tylko raz. Powinna to mieć przy suwaku napisane, żeby wszystkich dodatkowo wkurwiać ;)
    poprawiłam ;)

moremi, Aasiula, kapturnica, dorbie, anna maria, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Streszczenie ostatnich 100 stron ( zanim napiszę to Slash z 50 przeleci sama)

Natłukłyśmy w weekend aż tyle ponieważ obfitował w wydarzenia.

Przebiegał pod znakiem porodu Iwci która o 6 rano w sobotę zelektryzowała wszystkich wiadomościa, że odeszły jej wody.

Zycie rodzinne w naszych domach zamarło. Dzieci głodne i nieubrane, mężowie zaniedbani, wiatr hulał po pustych lodówkach a całe forum siedziało przed monitorem, zaopatrzone w chipsy i popkorn.

Po jakiś 5 godzinach okazało się że nie, nie tak łatwo to nie będzie i zaczęły się dłużyzny.

Zniecierpliwone forumowiczki jęły rodzacej i jej męzowi udzielać złotych rad coby natychmiast zrobili włoską awanturę domagając się ekspresowej cesarki.
    Włoska słuzba zdrowia działa jak się okazało z angielską flegmą i Iwcia urodziła dopiero dzisiaj nad ranem. :-)
    Relację zapoda sama. Teraz spi.

Mamy zieloną falę, którą rozpoczęła kapta pociągając za soba Elfika, a następnie Dorbie. Dzisiaj ujawniła się z kolei Peppa z testem. Czeka na Betę.
    A i Polar wykonała wczoraj numer stulecia sikajac na test ovulacyjnt miast ciazowy. Wt=yszedł pozytywny i dzisiaj ma juz naszczac na prawidłowy. trzymamy kciuki.

czekając na wieści z porodowego frontu zabawiałysmy się pokazem fotografi rodzinnych. Wszystkie forumowiczki sa piękna, młode i zgrabne, mezowie przystojni i jurni ( podobno widać na zdjęciach ;-) ) a dzieci nadzwyczj udane.

Tyle bo mi się okienko kończy.

Mega, caffe, Arwena, kapturnica, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Iwone, paszczakin, dorbie, anna maria, gretka, Elfik, kkisia, Viv78, ania.g, gosia7122, slash, MartaDidi, Simba, Parka, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A no właśnie - to Caffe robiła streszczenia, nie Paszcza.
    Nic nie poradzę, że mi się pomyliło - obie mają jakieś różowe awatary.

jajko, swinia, jeden ****! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 11:34

caffe, Mega, Aasiula, kapturnica, moremi, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jajko, swinia, jeden ****! ;)
    Dziękuję za zrozumienie ;)

Mega, anna maria, paszczakin, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I teraz jeszcze poproszę o streszczenie Bozi.

anna maria, Aasiula, kapturnica, caffe, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,co tu sie dzieje panie kochany Iwcia -gratulacje Ilove You,Pepa -gratulacje Ilove You:-)ciesze sie iiiiiiiiiiiiiiiiiiii

moremi, Mega, Aasiula, kapturnica, Elfik, kkisia, slash, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, jeszcze ode mnie wielkie gratulacje! Dużo zdrowia dla Was i wypoczynku teraz.

anna maria, Aasiula, Elfik, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6720 6721 6722 6723 6724 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ