35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:News, kupiłam w h&m spodnie ciążowe i bluzkę
nie żartuję.
Jest tak jak w poprzedniej ciązy, najwięcej przytyłam na początku, teraz tyłam już od początku grudnia, a brzucha nie chcę ściskać..
reszta wszystko obcisłe..po co miałam kupować większe, jak te z pasem przyszłościowe są
Będę pierwszą babą, która zacznie chodzić w ciążowych spodniach w 5 tyg...
)))))))))
nope, nie bedziesz! ja bylam tak opuchnieta po stymulacji i punkcji, ze brzuch w 5 tygodniu mialam o wiele wiekszy niz po 3 miechach. Potem te spodnie mi zaczely z dupy zjezdzac, a teraz sa znowu perfektnemoremi, kapturnica, Mega, Aasiula, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Poczekaj, może któraś streszczenie zrobi. Bozia pracuje, Dusia też, Paszcza również (do tego się zaniedbała w ostatnim czasie ze streszczeniami). Nie wiem kto jeszcze.
Ja streszczenia? Nigdy nie robilam! to dla mnie dziewczyny robily piekne podsumowania, jak jeszcze na delegacje jezdzilam..
kapturnica, moremi, Mega, Elfik, kkisia, slash, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:jakby była inna alternatywa (a piszesz że w odległości 60 km, więc odpada) to bym normalnie zrezygnowała z usługi i chciała zwrot kasy i pojechała sobie zrobić gdzie indziej.
Aasiula, Elfik, kkisia, slash lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ja streszczenia? Nigdy nie robilam! to dla mnie dziewczyny robily piekne podsumowania, jak jeszcze na delegacje jezdzilam..
Dusia jest, może jak zajmie się streszczeniem, to doczeka się szybciej wyniku bety.Mega, Aasiula, macduska, Elfik, gretka, kkisia, slash, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
slash wrote:Fajnie byłoby skorzystac ze streszczenia
hahah jak w liceum z lektury
Grudzień i styczeń: Dotyczy Kapty, Elfi (dotyczy tylko pkt. 1, 2, 3 i 4) Dorbi i Pepy
1.Zakupy przedświąteczne,
2.bzykanie,
sprzątanie czyt.zapierdol,
bzykanie,
gotowanie,
bzykanie,
ubieranie choinki,
bzykanie,
wigilia,
bzykanie,
pierwszy dzień świąt,
bzykanie,
drugi dzień świąt,
bzykanie,
przygotowania do sylwestra,
bzykanie,
sylwester,
bzykanie,
sprzątnie po sylwestrze,
bzykanie,
pierwszy tydzień stycznia marzenia o pozytywnym teście,
nakręcanie się,
zakupy testów,
testowanie,
3.dwie kreski,
4.szok
od 10 stycznia dotycz Iwci:
termin porodu się zbliża,
iwcia zadowolona,
wody płodowe się sączą,
szpital,
skurcze,
leżenie w szpitalu,
poruszenie na forum,
dupa ze skurczy,
poruszenie na forum,
znowu skurcze,
poruszenie na forum,
zatrzymanie akcji porodowej,
panika na forum,
znowu skurcze,
na forum wprowadzono dyżury,
organizowano też wyprawę do iwci w celu pacyfikacji szpitala, bo ekspertki stwierdziły, że powinna być już cesarka..,
skurcze,
poruszenie na forum,
o 2 w nocy iwcia urodziła kluskę,
dzisiaj rano - poruszenie i radość na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 11:30
ComeToMeBaby, Mega, paszczakin, moremi, Aasiula, kapturnica, Arwena, macduska, Iwone, Elfik, gretka, kkisia, BISCA, ania.g, gosia7122, slash, Bursztyn, Sabina, MartaDidi, Parka, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:News, kupiłam w h&m spodnie ciążowe i bluzkę
nie żartuję.
Jest tak jak w poprzedniej ciązy, najwięcej przytyłam na początku, teraz tyłam już od początku grudnia, a brzucha nie chcę ściskać..
reszta wszystko obcisłe..po co miałam kupować większe, jak te z pasem przyszłościowe są
Będę pierwszą babą, która zacznie chodzić w ciążowych spodniach w 5 tyg...
)))))))))
Elfik, super opowieść, uśmiałam się i potem z Waszego szczęścia popłakałam ze wzruszenia. Super!moremi, Mega, Aasiula, Iwone, Elfik, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Teraz, kiedy każdy jest przyzwyczajony, ze wyniki sa najpóźniej na drugi dzien, to o takich rzeczach powinni informować przed nakluciem
Aasiula, Mega, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik, opowiesc klasa.. jak mi sie kiedys uda naturalnie poczac dziecie to moze tez sie wstrzymam z wymachiwaniem testem na wylocie z toalety
moremi, Mega, Aasiula, kapturnica, macduska, gretka, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Caffe źle. Przecież Elfik bzyknęła się tylko raz. Powinna to mieć przy suwaku napisane, żeby wszystkich dodatkowo wkurwiać
Mega, Aasiula, kapturnica, Iwone, kkisia, Sabina, Simba, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A no właśnie - to Caffe robiła streszczenia, nie Paszcza.
Nic nie poradzę, że mi się pomyliło - obie mają jakieś różowe awatary.Aasiula, kapturnica, kkisia, slash, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyStreszczenie ostatnich 100 stron ( zanim napiszę to Slash z 50 przeleci sama)
Natłukłyśmy w weekend aż tyle ponieważ obfitował w wydarzenia.
Przebiegał pod znakiem porodu Iwci która o 6 rano w sobotę zelektryzowała wszystkich wiadomościa, że odeszły jej wody.
Zycie rodzinne w naszych domach zamarło. Dzieci głodne i nieubrane, mężowie zaniedbani, wiatr hulał po pustych lodówkach a całe forum siedziało przed monitorem, zaopatrzone w chipsy i popkorn.
Po jakiś 5 godzinach okazało się że nie, nie tak łatwo to nie będzie i zaczęły się dłużyzny.
Zniecierpliwone forumowiczki jęły rodzacej i jej męzowi udzielać złotych rad coby natychmiast zrobili włoską awanturę domagając się ekspresowej cesarki.
Włoska słuzba zdrowia działa jak się okazało z angielską flegmą i Iwcia urodziła dopiero dzisiaj nad ranem.
Relację zapoda sama. Teraz spi.
Mamy zieloną falę, którą rozpoczęła kapta pociągając za soba Elfika, a następnie Dorbie. Dzisiaj ujawniła się z kolei Peppa z testem. Czeka na Betę.
A i Polar wykonała wczoraj numer stulecia sikajac na test ovulacyjnt miast ciazowy. Wt=yszedł pozytywny i dzisiaj ma juz naszczac na prawidłowy. trzymamy kciuki.
czekając na wieści z porodowego frontu zabawiałysmy się pokazem fotografi rodzinnych. Wszystkie forumowiczki sa piękna, młode i zgrabne, mezowie przystojni i jurni ( podobno widać na zdjęciach) a dzieci nadzwyczj udane.
Tyle bo mi się okienko kończy.Mega, caffe, Arwena, kapturnica, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Iwone, paszczakin, dorbie, anna maria, gretka, Elfik, kkisia, Viv78, ania.g, gosia7122, slash, MartaDidi, Simba, Parka, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A no właśnie - to Caffe robiła streszczenia, nie Paszcza.
Nic nie poradzę, że mi się pomyliło - obie mają jakieś różowe awatary.
jajko, swinia, jeden ****!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 11:34
caffe, Mega, Aasiula, kapturnica, moremi, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny