35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:tak, u nich badanie nasienia osobno to stówkę kosztuje właśnie.
za cały ten pakiet wołali w promocji 206 zeta.Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:bo mi juz tablic nie widac
A czorne auto sie strasznie brudzi
Ty mi tu oczy nie mydl tylko fociaki wstawiaj
.........Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 12:35
caffe, Iwone, gretka, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:zobaczysz w wyniku jak bedzie kilka stron to bedzie to komputerowe,,Bo to reczne to takie ogolne nic za bardzo nie wniesie tak naprawde..Kiedy masz wyniki ?
znalazłam na ich stronie w cenniku taki zapis: nasienia- badanie ogólne (CASA)
wyguglałam- komputerówaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 12:13
Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:bo z tego co piszesz badanie ogolne nasienia to mi wyglada raczej na reczne robotki...
znaczy co, ze wyciagaja za ogony i paczom, czy zyjom?Mega, Iwone, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Reni, Aasiula lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Caffe źle. Przecież Elfik bzyknęła się tylko raz. Powinna to mieć przy suwaku napisane, żeby wszystkich dodatkowo wkurwiać
Przez 27 cykli się nabzykałam!, co dwa dni, codziennie, dwa razy dziennie, a jak powiedziałam sobie, że w tym cyklu nie możemy zajść, ale kto po 3 suchych latach w 12 dc , jak ma owu w 19dc będzie o gumie myślał?
Raz się przydarzyło...
Kurwa, mnie to życie zawsze kuksańca daje i mówi, świetny dowcip, nie?Iwone, kapturnica, Mega, caffe, gretka, kkisia, moremi, Reni, ania.g, Aasiula, Sabina, SolarPolar, Parka, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:znaczy co, ze wyciagaja za ogony i paczom, czy zyjom?
Iwone, paszczakin, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
Parówki - dobre, szybkie, pożywne, ciepłe danie.
A najlepiej śpi sie przy włączonej zmywarce.
Dobranoc.Iwone, caffe, Mega, kapturnica, gretka, paszczakin, Elfik, Heretyczka, anna maria, kkisia, moremi, BISCA, Reni, ania.g, gosia7122, Aasiula, MartaDidi, Sabina, SolarPolar, Parka, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Elfik, opowiesc klasa.. jak mi sie kiedys uda naturalnie poczac dziecie to moze tez sie wstrzymam z wymachiwaniem testem na wylocie z toalety
to nie takie łatwe
może dlatego jestem taka opuchnięta bo się nadełam jak ropucha..
dookoła same okazje, żeby się wygadać, filmy o osmiornicy a USA, ciąże znajomych, różne takie..
tylko czekałam, jak o 6 rano wpadną komandosi przez balkon bo nas z sąsiadami pomylili, krzykną "gleba" a ja będę musiała krzyknąć, żeby mną o podłogę nie rzucać, bo w cionży jestem!
i się wyda...
ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, gretka, paszczakin, kkisia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:znaczy co, ze wyciagaja za ogony i paczom, czy zyjom?
W komputerowym jest to tzw juz badanie rozszerzone o morfologie plemnika a wiec o to jaka jest tak naprawde ilosc prawidlowo zbudowanych plemnikow...Gdzie wystepuja anomalia w budowie itd.W zwyklym badaniu moze wyjsc ze plemnikow jest bardzo duzo ale w morfologii okaze sie ze wiekszosc jest nieprawidlowo zbudowanych i problem bedzie zachodzil z poczeciemComeToMeBaby, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Przez 27 cykli się nabzykałam!, co dwa dni, codziennie, dwa razy dziennie, a jak powiedziałam sobie, że w tym cyklu nie możemy zajść, ale kto po 3 suchych latach w 12 dc , jak ma owu w 19dc będzie o gumie myślał?
Raz się przydarzyło...
Kurwa, mnie to życie zawsze kuksańca daje i mówi, świetny dowcip, nie?
hehe, tez mi sie przypomnialy te kombinacje alpejskie. wszystkie systemy przerobione- najpierw radosny spontan a potem:
Co 2 dni, co 3 dni, 4 dni przed owu, w owu, swiezynka chlopaki, staruchy chlopaki, fefnasie razy w miesiacu, raz w miesiacu, 2 razy dziennie, raz ale rano, kika razy dziennie, przy abstynencji, po pijaku- no wszytkie opcje, aaaaaargh! I to wszytko przy znanym terminie owulacji i wszytko ok w badaniach. Zachlastac sie mozna..
kapturnica, Elfik, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, moremi, Aasiula, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To ja też się dzieciem swoim najmłodszym pochwalę
nauczył się rechotać, etap piszczenia się skończył. Rechocze tak jak Kacper z serialu Rodzinka.pl...
Jak widzi filiżankę, to musi z niej pić. Od kilku dni więc obok mojej filiżanki z kawą, stoi jego z soczkiem i on pokazuje kiedy chce się napić...
kapturnica, Mega, paszczakin, kkisia, moremi, Arwena, Viv78, Reni, gretka, gosia7122, Bursztyn, Aasiula, SolarPolar, Parka, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nie widziałam zdjęć!!!
będzie powtórka?
tylko Mega twoją córcię, ale fajna
Macduska wymiatasz!
Paszcza, a na Spider-Mana było? wiesz na mocnej gumie umocowanej do sufitu facet wskakuje wprost do dziurki?
bo tak jedna drugiej kiedyś w Gamecie proponowała, się uśmiałamkapturnica, Mega, kkisia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Paszcza, a na Spider-Mana było? wiesz na mocnej gumie umocowanej do sufitu facet wskakuje wprost do dziurki?
bo tak jedna drugiej kiedyś w Gamecie proponowała, się uśmiałam
hmm, ja mam podwieszane sufity i dosc solidnego mauza.. podejrzewam, ze to by sie skonczylo zle i dla sufitu i dla mnie i dla lozka
Elfik, kapturnica, Mega, kkisia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość