35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Macduska, a wiesz, beta wyjdzie pozytyw (z calego serca życzę i nic mnie bardziej nie ucieszy)
a tu powinnas po 48 godz powtórzyć w tym samym lab, żeby było wiarygodne...
))))))))))))))))))
jak jutro wyjdzie sikacza, to na pewno pojedziesz do cywilizacji na betę, ale co się uśmiałam))0
kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No nie heheeh Z tego co sie oreintuje to to zwykle ocenia jedynie parametry podstawowe nasienia a wiec ilosc nasienia w ejakulacie , barwa , swoistosc , ruch
W komputerowym jest to tzw juz badanie rozszerzone o morfologie plemnika a wiec o to jaka jest tak naprawde ilosc prawidlowo zbudowanych plemnikow...Gdzie wystepuja anomalia w budowie itd.W zwyklym badaniu moze wyjsc ze plemnikow jest bardzo duzo ale w morfologii okaze sie ze wiekszosc jest nieprawidlowo zbudowanych i problem bedzie zachodzil z poczeciem
Kapta, a jak ja mam mikroszkop, to bym mogla tez sobie chlopa plemniory w spermie zobaczyc? I byndzie tak jak na obrazkach, z ogonem?
Jak tak, to musze przytargac mikroszkop z GD.. Sami se badania bedziemy robic..Mega, Elfik, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Aasiula, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Kapta, a jak ja mam mikroszkop, to bym mogla tez sobie chlopa plemniory w spermie zobaczyc? I byndzie tak jak na obrazkach, z ogonem?
Jak tak, to musze przytargac mikroszkop z GD.. Sami se badania bedziemy robic..Bo oni maja elektronowe , ktore powiekszaja tak plemniora ,ze wszystko widac..No chyba ,ze takowy posiadasz to jasne
Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik slicznotka z mlodej
Musze wam powiedziec ze bardzo sie ciesze i gratuluje tym ktorym sie udaloJa niestety wracam do kartona , dobrze ze chlop w rpbocie
i nie widzial ze znowu beczalam
Pocieszam sie tylko tym ze lapar o juz niedlugo i bede mogla zaczac stymulacje
Chlop dobry mi sie trafil , u tesciow dostalismy zaproszenie na wesele w sierpniu i powiedzial ze my raczej nie bedziemy , bo bede w ciazykapturnica, Elfik, moremi, Arwena, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, gretka, Aasiula, Bursztyn, Simba, Parka, Dorka1979, slash, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik, twoja mala to wlasnie taki elfik, albo inna wrozka.. tylko jej skrzydela dorobic.. no i smoka na ramieniu oczywiscie..
kapturnica, kkisia, Elfik, moremi, Mega, Arwena, BISCA, Aasiula, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To teraz tworzysz kolejna slicznotke?
kkisia, kapturnica, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:No raczej nie
Bo oni maja elektronowe , ktore powiekszaja tak plemniora ,ze wszystko widac..No chyba ,ze takowy posiadasz to jasne
moremi, Elfik, Mega, kkisia, Reni, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość