35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Macduska, a wiesz, beta wyjdzie pozytyw (z calego serca życzę i nic mnie bardziej nie ucieszy)
a tu powinnas po 48 godz powtórzyć w tym samym lab, żeby było wiarygodne...
))))))))))))))))))
jak jutro wyjdzie sikacza, to na pewno pojedziesz do cywilizacji na betę, ale co się uśmiałam
))0
kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No nie heheeh Z tego co sie oreintuje to to zwykle ocenia jedynie parametry podstawowe nasienia a wiec ilosc nasienia w ejakulacie , barwa , swoistosc , ruch
W komputerowym jest to tzw juz badanie rozszerzone o morfologie plemnika a wiec o to jaka jest tak naprawde ilosc prawidlowo zbudowanych plemnikow...Gdzie wystepuja anomalia w budowie itd.W zwyklym badaniu moze wyjsc ze plemnikow jest bardzo duzo ale w morfologii okaze sie ze wiekszosc jest nieprawidlowo zbudowanych i problem bedzie zachodzil z poczeciem
Kapta, a jak ja mam mikroszkop, to bym mogla tez sobie chlopa plemniory w spermie zobaczyc? I byndzie tak jak na obrazkach, z ogonem?
Jak tak, to musze przytargac mikroszkop z GD.. Sami se badania bedziemy robic..
Mega, Elfik, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Aasiula, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No raczej niepaszczakin wrote:Kapta, a jak ja mam mikroszkop, to bym mogla tez sobie chlopa plemniory w spermie zobaczyc? I byndzie tak jak na obrazkach, z ogonem?
Jak tak, to musze przytargac mikroszkop z GD.. Sami se badania bedziemy robic..
Bo oni maja elektronowe , ktore powiekszaja tak plemniora ,ze wszystko widac..No chyba ,ze takowy posiadasz to jasne
Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyElfik slicznotka z mlodej

Musze wam powiedziec ze bardzo sie ciesze i gratuluje tym ktorym sie udalo
Ja niestety wracam do kartona , dobrze ze chlop w rpbocie
i nie widzial ze znowu beczalam
Pocieszam sie tylko tym ze lapar o juz niedlugo i bede mogla zaczac stymulacje
Chlop dobry mi sie trafil , u tesciow dostalismy zaproszenie na wesele w sierpniu i powiedzial ze my raczej nie bedziemy , bo bede w ciazy
kapturnica, Elfik, moremi, Arwena, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, gretka, Aasiula, Bursztyn, Simba, Parka, Dorka1979, slash, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik, twoja mala to wlasnie taki elfik, albo inna wrozka.. tylko jej skrzydela dorobic.. no i smoka na ramieniu oczywiscie..
kapturnica, kkisia, Elfik, moremi, Mega, Arwena, BISCA, Aasiula, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Tym razem będzie mroczna piękność. Wiesz czarne włosy, alabastrowa cera, czarne oczy i rodzina Adamsów.kapturnica wrote:To teraz tworzysz kolejna slicznotke?

kkisia, kapturnica, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nie, ja mam taki stary ruuuuuuuu...roosyjski! skrzydelka komara, krople krwi i strukture roslinek mozna bylo ogladac..kapturnica wrote:No raczej nie
Bo oni maja elektronowe , ktore powiekszaja tak plemniora ,ze wszystko widac..No chyba ,ze takowy posiadasz to jasne 
moremi, Elfik, Mega, kkisia, Reni, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH