35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Bry
Iwcia gratulacje !!!!! Ivo, wiatmy i zyczymy pieknego i dlugiego zycia
Elfik, corcia sliczna
Peepa gartulacje !
Polar i Wacia pewnie tez w ciazy
Chcialabym cos sprostowac : zielona fale otworzylam ja ! Ciaza rozpoczeta 23/11/2013. Regulamin nie nakazuje szczesliwego zakonczenia. Dobra ?moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Bry
Iwcia gratulacje !!!!! Ivo, wiatmy i zyczymy pieknego i dlugiego zycia
Elfik, corcia sliczna
Peepa gartulacje !
Polar i Wacia pewnie tez w ciazy
Chcialabym cos sprostowac : zielona fale otworzylam ja ! Ciaza rozpoczeta 23/11/2013. Regulamin nie nakazuje szczesliwego zakonczenia. Dobra ?kapturnica, kkisia, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Love Kacper i dlatego jeszcze bardziej chcę Twojego
czy już się namyśliłaś? kiedy mogę podjechać po małego? do Bozi i Simby mam za daleko
caffe wrote:To ja też się dzieciem swoim najmłodszym pochwalę
nauczył się rechotać, etap piszczenia się skończył. Rechocze tak jak Kacper z serialu Rodzinka.pl...
Jak widzi filiżankę, to musi z niej pić. Od kilku dni więc obok mojej filiżanki z kawą, stoi jego z soczkiem i on pokazuje kiedy chce się napić...kapturnica, Mega, moremi, caffe, kkisia, Arwena, Aasiula, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Love Kacper i dlatego jeszcze bardziej chcę Twojego
czy już się namyśliłaś? kiedy mogę podjechać po małego? do Bozi i Simby mam za dalekoArwena, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ey slyszaly o projekcie co ma wejsc od 2016r kazda matka ktora nie pracuje i urodzi dziecko i przez 12miesiecy nie podejmie pracy na etat (tam moze cos na umowe jedynie)bedzie dostawala zasilek w kwocie 1tys zl co miesiac
Arwena, Mega, kkisia, Iwone, Aasiula, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
przyczeszę loka i zara jestem
o Booooziuniu nareszciecaffe wrote:Reni, no w każdej chwilikapturnica, Mega, kkisia, caffe, moremi, paszczakin, Aasiula, Simba, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Love Kacper z Rodzinka.pl i jego rechot
kapturnica, Reni, kkisia, moremi, Iwone, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ey slyszaly o projekcie co ma wejsc od 2016r kazda matka ktora nie pracuje i urodzi dziecko i przez 12miesiecy nie podejmie pracy na etat (tam moze cos na umowe jedynie)bedzie dostawala zasilek w kwocie 1tys zl co miesiac
kapturnica, kkisia, moremi, Elfik, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość