35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:hmmm..Czy mi sie wydaje czy Ty mi wlasnie dojebalas ironicznie?
kapturnica, moremi, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A tak poza tym nie obrazila bym sie jakby weszlo od polowy tego roku.Albo od 1szego wrzesnia
kapturnica, kkisia, moremi, Elfik, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kochana, twoje szczęśliwe zakończenie tez już sie pisze! Jak sie czujesz?
. Mam zwolnienie do poniedzialku ale pojde do pracy juz chyba w srode. Wiec jest ok.
Dziwnie mi bo nigdy juz sie nie bede starac. W sensie mierzyc tempke, sprawdzac sluz, serduszkowac w plodne dni itd. Jedyna droga do ciazy to in vitro ( zaplanowane na kwiecien). Nie narzekam, fajnie byc na takim luzie. No i po dzieciach nie bede sie martwic antykoncepcjaale z drugiej strony troche smutno.... Na pewno rozumiecie o co mi chodzi
kapturnica, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, moremi, Elfik, Iwone, gosia7122, Arwena, Aasiula, Bursztyn, SolarPolar, Parka, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzieki Mega. Jest juz ok.
. Mam zwolnienie do poniedzialku ale pojde do pracy juz chyba w srode. Wiec jest ok.
Dziwnie mi bo nigdy juz sie nie bede starac. W sensie mierzyc tempke, sprawdzac sluz, serduszkowac w plodne dni itd. Jedyna droga do ciazy to in vitro ( zaplanowane na kwiecien). Nie narzekam, fajnie byc na takim luzie. No i po dzieciach nie bede sie martwic antykoncepcjaale z drugiej strony troche smutno.... Na pewno rozumiecie o co mi chodzi
kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
przyczeszę loka i zara jestem
o Booooziuniu nareszcie
- nie lubi ryb
- ulubiona kaszka: z biszkoptami
- lubi chrupki kukurydziane
- kawę
- zawsze wesoły i zadowolonykapturnica, kkisia, Mega, BISCA, moremi, Reni, Arwena, Aasiula, Bursztyn, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:powiem ci ,ze to bylby dla niektorych co ja mowie dla wszystkich niezly zastrzyk finansowy na utrzymanie dzieciora
Dla pracujących matek zasiłek macierzyński będzie wyższy.moremi, Mega, kkisia, kapturnica, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:ostatnio jak fala poszła to i ja miałam mdłości
gdyby nie wkładka to bym zapierniczała po testa hehehehe
kapturnica, caffe, Elfik, Iwone, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:ja już o tym parę dni temu pisałam. Dostaną wszystkie matki które nie pracują do ukończenia 52 tygodnia życia dziecka. Zasiłek będzie wypłacany od 1.01.2016. Te które urodzą wcześniej też dostaną.
Dla pracujących matek zasiłek macierzyński będzie wyższy.Mega, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya to moj wielkolud
dobrze ze go mam3
http://zapodaj.net/7c7598dcb0796.jpg.html>5643_441559299254228_29768509_n.jpg.
http://zapodaj.net/7c7598dcb0796.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 13:13
kapturnica, Mega, Niuta, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość