35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:bo wiesz Kapta
wg chińskiego kalendarza ja mam córcię, ty chłopaka..
kapturnica, Elfik, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a to zdjęcie "cheeeeese"
babciu, już daj spokój...
))))))))
Dobra niech mowi kto co chce ale jak ksiezniczka wygladaJa tez Kcem taka!! Obiecuuje kupic nawet jedna rozowa kiecke byle byla dziopka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 12:42
kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Elfik slicznotka z mlodej
Musze wam powiedziec ze bardzo sie ciesze i gratuluje tym ktorym sie udaloJa niestety wracam do kartona , dobrze ze chlop w rpbocie
i nie widzial ze znowu beczalam
Pocieszam sie tylko tym ze lapar o juz niedlugo i bede mogla zaczac stymulacje
Chlop dobry mi sie trafil , u tesciow dostalismy zaproszenie na wesele w sierpniu i powiedzial ze my raczej nie bedziemy , bo bede w ciazy
Uda się. Przecież bliźniaki mają byćkapturnica, kkisia, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Tym razem będzie mroczna piękność. Wiesz czarne włosy, alabastrowa cera, czarne oczy i rodzina Adamsów.
no wreszcie, jakbys zgadła..
moze by do mnie troszke podobna była?
czyli blada i czarne włochy?
wódkę stawiam za te zyczenia..
oby tylko po mnie kośsca nie wzięła i wdzięku czerwonoarmisty...kapturnica, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Niech Ci Bozia w blizniakach wynagrodzi
Mega, kapturnica, kkisia, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:To pozostan na strukturze liscia
pff, zabilas mi pomysla i przedsiebiorczosc..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying2-onion-head-emoticon.gifkapturnica, kkisia, Mega, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Kkisia, ani mi się waż do kartonu pakować. Z tymi niedrożnymi jajowodami to pewnie ściema jest. Laparo niedługo i się wyjaśni. Masz już plan na in vitro. To czego beczy?
Uda się. Przecież bliźniaki mają być
chyba nam dzien chujowyspadam wroce jak sie pozbieram
moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:to ta kieca z Chin? nie jest taka zla, calkiem ok nawet!
własnie dlatego wstawaim, bo kieca rewelka, pierswszy raz widzę, że coś jest ładniesjze niż w necie by się wydawało..
dorobiłam opaskę handmade i pomimo wbicia w ładną sukienkę wygladałam przy niej jak stangret przy księznej))))))))))
ale co tam, ja juz się nie musze nikomu podobać, teraz wkraczam w krainę białych nosorożców..
grube, przyślepawe i pod ścisłą ochroną..
.
kkisia, kapturnica, Mega, moremi, caffe, paszczakin, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:pff, zabilas mi pomysla i przedsiebiorczosc..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/crying2-onion-head-emoticon.gifkkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Elfik, twoja mala to wlasnie taki elfik, albo inna wrozka.. tylko jej skrzydela dorobic.. no i smoka na ramieniu oczywiscie..
nie wiem czy to przez to że ją w ciązy głodziłam, ale oby taka pozostała drobnokoścista, bo mnie to siekierą ciosali...
i to po ciemku)))))
kapturnica, Mega, moremi, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie ta..Ta druga
Wolę od naszej Bozi. Może być jeden.kapturnica, Mega, kkisia, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bry
Iwcia gratulacje !!!!! Ivo, wiatmy i zyczymy pieknego i dlugiego zycia
Elfik, corcia sliczna
Peepa gartulacje !
Polar i Wacia pewnie tez w ciazy
Chcialabym cos sprostowac : zielona fale otworzylam ja ! Ciaza rozpoczeta 23/11/2013. Regulamin nie nakazuje szczesliwego zakonczenia. Dobra ?Mega, kapturnica, moremi, kkisia, caffe, Arwena, gretka, Aasiula, Simba, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość