35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Wiesz...z wkładkami tez sie cuda zdarzają....
kkisia, Mega, Iwone, caffe, Reni, BISCA, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Przywitałabym się z rana ale do tej pory nadrabiałam, ło matko dziewczyny ależ Wy płodne jesteście:)
Się działo widzę: Iwcia gratulacje.
Peppa trzymam kciuki za wynik bety!
Ale Wam dobrze, gdyby nie ta moja wrodzona skromność to bym Wam powiedziała jakie zajebiste są dzieci z września, ale żem skromna to Wam nie powiem;)
Kapta nie przejmuj się czy chłopak czy dziewczynka i tak panna:)kkisia, moremi, Iwone, Mega, caffe, gosia7122, anna maria, gretka, paszczakin, kapturnica, Aasiula, MartaDidi, Parka, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik,opowieść cudna.pisz więcej, blogi,książkę,cokolwiek. Się smialam i ryczalam na zmianę. Ratlerek na wietrze, dobre
Wiecie co,mam dzisiaj pierwszy termin porodu,ostatni dzień 39 tygodnia,byłam na ktg przez sto godzin padając juz z głodu (jednej kobitce odeszy w poczekalni wody, druga miała skurcze,trzecia przybiegła w panice ze ruchów nie czuje).
I co? I nic, skurczy zero.mała leniwa, dopiero po zimnej wodzie raczyla się trochę poruszac, ale to mnie akurat nie stresowalo bo wiem ze to nie jej pora i jeszcze mi bokiem dzisiaj wyjdzie nie raz.
IDE sobie po schodach chyba polazic bo chłop chory leży wiec on mi nie pomoże w wywolywaniu porodu.no i te telefony wszystkich czy juz, nie kurna jeszcze nie, wrrrrr.
Iwcia gratuluje.no i zielona fala nieziemska, strasznie się cieszę.moremi, Mega, Reni, gosia7122, BISCA, caffe, gretka, kapturnica, Aasiula, Parka, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Caffe a jak mały na służbie?
On tam nie płakał. Normalnie się bawił, spał, jadł. Nie ma dla niego problemu gdzie jest i z kim jest. Bynajmniej jeszcze nie ma i mam nadzieję, ze nie będzie, bo byłoby i jemu i mnie trudno....moremi, Mega, Reni, gosia7122, kkisia, gretka, Viv78, kapturnica, Aasiula, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie dosyć że wpadają od jednego bzyku, za pierwszym razem, to jeszcze przy wkładkach? Ja pierdolę.
moremi, caffe, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:wersja skrócona instrukcji obsługi:
- nie lubi ryb AKWARIUM WYNIOSE
- ulubiona kaszka: z biszkoptami SIE ZAŁATWI!
- lubi chrupki kukurydziane SIE ZAŁATWI
- kawęJA NIE PIJĘ WIĘC OK NIE BĘDZIE MI PODPIJAŁ
- zawsze wesoły i zadowolonyDOGADA SIĘ Z PIESŁAWEM
moremi, Mega, caffe, kkisia, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:chyba masz dzisiaj ciężki dzien
Mega, BISCA, caffe, gosia7122, kkisia, Elfik, kapturnica, Aasiula, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ale pogoda. ... jeszcze do tego maruda facet mi się trafił.
Mega, kkisia, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Elfik cudna ta Twoja córcia:) Chyba w podobnym wieku co mój synio:) ja też się wzruszyłam czytając Twoje historie, eh chyba PMS nadciąga...
Mega, kkisia, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość