35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:A tesciowa ma zapalenie pluc i zostaje w szpitalu.
Iwone, gosia7122, gosia7122, moremi, anna maria, macduska, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Jesu, no i sie roztopiłam.... Ivo cudny, jak słodko śpi, umęczony bidulek
moremi, Iwone, kkisia, Arwena, macduska, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Anna, w sumie to dobrze, że trafiła do szpitala. Oby jak najszybciej z tego wyszła. Trzymam kciuki.
Mega, kkisia, gosia7122, anna maria, macduska, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mega wrote:Jesu, no i sie roztopiłam.... Ivo cudny, jak słodko śpi, umęczony bidulek
Ivo fajny dzieciak. Poczekam jeszcze na lepsze fotki
Wszystkie dzieciaki forumowe są fajneMega, kkisia, Iwone, gosia7122, Reni, macduska, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Chciałabym jeszcze zobaczyć umęczoną Iwcię. Ale ok, ok nie domagam się
Ivo fajny dzieciak. Poczekam jeszcze na lepsze fotki
Wszystkie dzieciaki forumowe są fajnemoremi, gosia7122, kkisia, sandra80, macduska, kapturnica lubią tę wiadomość
-
mogą być zajęte więc
jest jeszcze opcja
TVP Rolnik szuka żony
TVN Kto poślubi mojego syna
Iwone wrote:Ale macie fajne córcie. Już wiem gdzie wyślę mojego starszego jak będzie szukał żony
moremi, gosia7122, Mega, Iwone, Arwena, caffe, kkisia, macduska, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mogą być zajęte więc
jest jeszcze opcja
TVP Rolnik szuka żony
TVN Kto poślubi mojego syna
Reni, kkisia, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:yhm.. a jak wygląda noworodek, który niesłodko śpi??
moremi, Reni, gosia7122, kkisia, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czy mi się wydaje czy te wszystkie forumowe noworodki mają tych samych ojców???
gosia7122, moremi, Mega, caffe, kkisia, Iwone, Arwena, macduska, kapturnica, BISCA, Aasiula, SolarPolar, Parka, Bozia3, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwcia żyjesz? czekamy na Twoją relację, zdjęcie figury
aaa ai przetrzyj noszonymi gaciami Ivo, bo Ci te wiedźmy go zauroczą! lepiej uważać
Mega, moremi, kkisia, Iwone, gretka, Arwena, gosia7122, macduska, kapturnica, BISCA, Aasiula, malgos741, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czy mi się wydaje czy te wszystkie forumowe noworodki mają tych samych ojców???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 14:28
Mega, Reni, kkisia, gretka, macduska, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!