35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:czy mi się wydaje czy te wszystkie forumowe noworodki mają tych samych ojców???
Mega, moremi, kkisia, gretka, macduska, kapturnica lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Te co widziałaś, to Ci się wydaje. Ja się obawiam czy te co teraz się pojawią, to czy czasem... bo jakoś dziwnie wszystkie w jednym czasie zaszły...
Reni, Mega, gosia7122, kkisia, caffe, macduska, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:Te co widziałaś, to Ci się wydaje. Ja się obawiam czy te co teraz się pojawią, to czy czasem... bo jakoś dziwnie wszystkie w jednym czasie zaszły...
kkisia, caffe, macduska, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Też musimy jakąś imprezę rozkręcić.
moremi, kkisia, caffe, kapturnica, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Iwcia żyjesz? czekamy na Twoją relację, zdjęcie figury
aaa ai przetrzyj noszonymi gaciami Ivo, bo Ci te wiedźmy go zauroczą! lepiej uważać
zacałowuje synka,rozpływa się nad nim i takie tam
acha tylko włoski ma jak Alojz i "pewną część ciała czyli interesa hehe "(tak nam się udało w z Iwcia jednym czasie to napisać, ta drugą część zdania)kkisia, kapturnica, Mega, Iwone, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To z niego prawdziwy facet,teraz tylko czekaj kiedy Ci synowa przyprowadzi:-)kkisia wrote:16 to jest robione prawie rok temu , teraz ma plus 20 centymetrow
jego ojciec tez byl taki duzykkisia, kapturnica, Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Iwcia Iwo sliczny -gratulacje
Właśnie otworzyła Pani stronę 6900, co oznacza, że wygrała Pani pozytywny test ciążowy w najbliższym czasie
anna maria, gretka, macduska, kapturnica, Mega, BISCA, kkisia, Iwone, Aasiula, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sliczny maly Ivonek
mnie dzis kolezanka w pracy powalila tekstem. Opowiadala, ze oddala oszukanczo dziecie z goraczka do zlobka.. Oszukanczo, bo dala mu paracetamol czy jakis inny odpowiednik na zbicie, zeby go babki w zlobku wziely.
(Pominmy madrosc takiego rozwiazania)
Ale powiedziala, ze pewnie szybko to wyjdzie, bo U CHLOPAKA to od razu idzie rozpoznac, ze jest goraczka. Na moje o.0 powiedziala, ze chopakom przy goraczce jajka sie plaszcza, w znaczeniu ze kurcza!
Wkreca mnie, czy to prawda? Chociaz nie nie sadze, zeby wkrecala, bo powiedziala to przy duzej grupie ludzi..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 14:46
Arwena, anna maria, moremi, gretka, kapturnica, Mega, kkisia, BISCA, Iwone, Aasiula, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Sliczny maly Ivonek
mnie dzis kolezanka w pracy powalila tekstem. Opowiadala, ze oddala oszukanczo dziecie z goraczka do zlobka.. Oszukanczo, bo dala mu paracetamol czy jakis inny odpowiednik na zbicie, zeby go babki w zlobku wziely.
Ale powiedziala, ze pewnie szybko to wyjdzie, bo U CHLOPAKA to od razu idzie rozpoznac, ze jest goraczka. Na moje o.0 powiedziala, ze chopakom przy goraczce jajka sie plaszcza, w znaczeniu ze kurcza!
Wkreca mnie, czy to prawda? Chociaz nie nie sadze, zeby wkrecala, bo powiedziala to przy duzej grupie ludzi..
Moim zdaniem, to po prostu ma sieczkę w głowie.
gretka, kapturnica, Mega, BISCA, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A zauważyłaś coś takiego u swojego męża?
Moim zdaniem, to po prostu ma sieczkę w głowie.
nie mam zwyczaju molestowac mauza jak lezy z goraczka..moremi, gretka, macduska, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Sliczny maly Ivonek
Wkreca mnie, czy to prawda? Chociaz nie nie sadze, zeby wkrecala, bo powiedziala to przy duzej grupie ludzi..moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość