X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby nikt mnie nie zlinczował. Tak sobie żartuję, a że żart mam czasami ciężki to już nic nie poradzę.
    Nie dowodzę wyższości kota nad psem, czy odwrotnie. Mam koty, bo w naszych warunkach tylko koty wchodzą w grę przy długich nieobecnościach w domu. Za to jak się przeprowadzimy do swojego domu będziemy mieć jeszcze dwa psy.

Reni, kapturnica, kkisia, Aasiula, Arwena, Mega, Viv78, MartaDidi, gosia7122, Elfik, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak opierdoli za życia, bo koty są drapieżnikami i przeciwieństwie do psów, które mają skłonności do bycia „wszystkożerne”, potrzebują jak najwięcej białka zwierzęcego.
    lepiej uważać
    moremi wrote:
    I zadusić.
    Za to trupa nie ruszy, bo nie jest padlinożercą. W przeciwieństwie do psa.

anna maria, kapturnica, kkisia, Arwena, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to musze meic zawsze cos...Kiedys zepsulo sie cos przy badaniu bety..Teraz mialam miec najpozniej wynbik progesteronu po 15..Maszyna dalej nie dziala ..Moze po 19 Wkurwiaja mnie na jakim sprzecie dziadowskim pracuja..

anna maria, kkisia, Aasiula, Mega, gretka, Elfik, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    uuuf, no wiesz jak humor poprawić

ale ja nie z tych, w ciąży przytyłam 23 kilo... jak któras teraz zemdlała, kij ci w rzyć!

pewnie z 1/3 to była woda od zatrucia ciążowego, ale jednak :))))))))))00
    Elfik jestem lepsza ja 36 kg na plusie mialam :/

Iwone, kkisia, kapturnica, Mega, gretka, moremi, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja to musze meic zawsze cos...Kiedys zepsulo sie cos przy badaniu bety..Teraz mialam miec najpozniej wynbik progesteronu po 15..Maszyna dalej nie dziala ..Moze po 19 Wkurwiaja mnie na jakim sprzecie dziadowskim pracuja..

nic już nie mów, dobrze ;-)

wytrzymasz do 19....

kkisia, Aasiula, Mega, gretka, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    to mnie rozwalilo ;D
    picgifs-fighting-minor-injury-pranks-slaps-999711.gif
    O kurwa hhyhyhyhythyh :)

kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Elfik jestem lepsza ja 36 kg na plusie mialam :/
    No to pieknie schudlas =D

kkisia, Aasiula, Mega, gretka, Iwone, moremi, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nic już nie mów, dobrze ;-)

wytrzymasz do 19....
    Wiem wiem ..Tydzien a kilka godzin to pikus..Kupilas tesciora na rano???

macduska, kkisia, Mega, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wiem wiem ..Tydzien a kilka godzin to pikus..Kupilas tesciora na rano???

kupiłam,
    naszczę sobie do pudełka a co tam,

Mango, kkisia, Mega, gretka, Iwone, moremi, Elfik, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na razie mam stresa co z synem,
    właśnie mąż po badania pojechał

kapturnica, kkisia, Mega, gretka, anna maria, moremi, Elfik, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar .. pamiętasz o teście?

kapturnica, kkisia, Mega, anna maria, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i w pracy mamy stresa bo ewaluacja zewnętrzna tuż tuż... :-/

jak patrzę na swoje biurko w domu zawalone stertą papierologii to odechciewa się wszystkiego a mi się MUSI chcieć, musze to zrobić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:49

Aasiula, Mega, Arwena, kkisia, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    kupiłam,
    naszczę sobie do pudełka a co tam,
    A suty cie bola??jakies bole pseudo miesiaczkowe..Żes jets normlanie przypadek z wysoka tempka ze ho ho to trza cie poobserwowac..Kurde Macdu ale bym chciala bys zaszla w ciaze 8) Ty wisz

macduska, kkisia, Aasiula, Mega, gretka, anna maria, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    i w pracy mamy stresa bo ewaluacja zewnętrzna tuż tuż... :-/

jak patrzę na swoje biurko w domu zawalone stertą papierologii to odechciewa się wszystkiego a mi się MUSI chcieć, musze to zrobić
    Oj, to stresów masz dużo.
    Trzymaj kciuki za test:-)

macduska, kkisia, Aasiula, Mega, Iwone, anna maria, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zeby cos tam cos tanm..Ale 7tys strona juz niedaleko 8)

kkisia, dorbie, Aasiula, Mega, gretka, anna maria, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A suty cie bola??jakies bole pseudo miesiaczkowe..Żes jets normlanie przypadek z wysoka tempka ze ho ho to trza cie poobserwowac..Kurde Macdu ale bym chciala bys zaszla w ciaze 8) Ty wisz

Wim, wim :-)
    całe cycki mam jak balony, jak dotknę to bolą, bóle takie małpowe delikatniusie cały czas, i raz coś mnie piekło tak dziwnie w sobotę wieczorem..

zagadka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:53

dorbie, Aasiula, Mega, anna maria, kkisia, moremi, Elfik, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie zeby cos tam cos tanm..Ale 7tys strona juz niedaleko 8)

żadna już nie rodzi to tak szybko nie natłuczemy :-)

kapturnica, Aasiula, Mega, gretka, Iwone, kkisia, moremi, Elfik, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    całe cycki mam jak balony, jak dotknę to bolą, bóle takie małpowe delikatniusie cały czas, i raz coś mnie piekło tak dziwnie w sobotę wieczorem..

zagadka
    O Bozicku to albo progesteron wypierdolil w gore..ALbo pms jak chuj sie szykuje..Optuje za ta 1sza opcja...Ale cycki cie Dzie bola najbardziej??Bo ciazowo to wiesz w strone sutkow ciagnie..Mnie dopiero wczoraj tak dosc powaznie zaczely bolec..urosly z rozmaira minimum, sa twarde , i po sciagnieciu stanika mam wrazenie ze pierdolna na podloge i ujebia mi stopy
    A ze strony macicy po tym bolu wtedy totalna cisza.Czasem jajniorzakluje , pociagnie czy cos tam ale nic specjalnie nie czuje..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:56

dorbie, Aasiula, Mega, MartaDidi, gosia7122, anna maria, kkisia, moremi, Elfik, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze to jakisik przesad jedynie ale ja pyklam 6tys paszcza zapowiedziala od razu ,ze zaciOnze i ...Moze efekt placebo zadzialal ? =D

macduska, Aasiula, Mega, gretka, kkisia, moremi, Elfik, paszczakin, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    O Bozicku to albo progesteron wypierdolil w gore..ALbo pms jak chuj sie szykuje..Optuje za ta 1sza opcja...Ale cycki cie Dzie bola najbardziej??Bo ciazowo to wiesz w strone sutkow ciagnie..Mnie dopiero wczoraj tak dosc powaznie zaczely bolec..urosly z rozmaira minimum, sa twarde , i po sciagnieciu stanika mam wrazenie z epierdolna na podloge i ujebia mi stopy
    U mnie też balony :)

Aasiula, macduska, Mega, anna maria, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 6732 6733 6734 6735 6736 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ