35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Żeby nikt mnie nie zlinczował. Tak sobie żartuję, a że żart mam czasami ciężki to już nic nie poradzę.
Nie dowodzę wyższości kota nad psem, czy odwrotnie. Mam koty, bo w naszych warunkach tylko koty wchodzą w grę przy długich nieobecnościach w domu. Za to jak się przeprowadzimy do swojego domu będziemy mieć jeszcze dwa psy.Reni, kapturnica, kkisia, Aasiula, Arwena, Mega, Viv78, MartaDidi, gosia7122, Elfik, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no tak opierdoli za życia, bo koty są drapieżnikami i przeciwieństwie do psów, które mają skłonności do bycia „wszystkożerne”, potrzebują jak najwięcej białka zwierzęcego.
lepiej uważaćmoremi wrote:I zadusić.
Za to trupa nie ruszy, bo nie jest padlinożercą. W przeciwieństwie do psa.anna maria, kapturnica, kkisia, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
Ja to musze meic zawsze cos...Kiedys zepsulo sie cos przy badaniu bety..Teraz mialam miec najpozniej wynbik progesteronu po 15..Maszyna dalej nie dziala ..Moze po 19 Wkurwiaja mnie na jakim sprzecie dziadowskim pracuja..
anna maria, kkisia, Aasiula, Mega, gretka, Elfik, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:uuuf, no wiesz jak humor poprawić
ale ja nie z tych, w ciąży przytyłam 23 kilo... jak któras teraz zemdlała, kij ci w rzyć!
pewnie z 1/3 to była woda od zatrucia ciążowego, ale jednak)))))))))00
Iwone, kkisia, kapturnica, Mega, gretka, moremi, Elfik, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja to musze meic zawsze cos...Kiedys zepsulo sie cos przy badaniu bety..Teraz mialam miec najpozniej wynbik progesteronu po 15..Maszyna dalej nie dziala ..Moze po 19 Wkurwiaja mnie na jakim sprzecie dziadowskim pracuja..
nic już nie mów, dobrze
wytrzymasz do 19....kkisia, Aasiula, Mega, gretka, moremi, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi w pracy mamy stresa bo ewaluacja zewnętrzna tuż tuż...
jak patrzę na swoje biurko w domu zawalone stertą papierologii to odechciewa się wszystkiego a mi się MUSI chcieć, musze to zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:49
Aasiula, Mega, Arwena, kkisia, moremi, Elfik lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:kupiłam,
naszczę sobie do pudełka a co tam,Ty wisz
macduska, kkisia, Aasiula, Mega, gretka, anna maria, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:i w pracy mamy stresa bo ewaluacja zewnętrzna tuż tuż...
jak patrzę na swoje biurko w domu zawalone stertą papierologii to odechciewa się wszystkiego a mi się MUSI chcieć, musze to zrobić
Trzymaj kciuki za test:-)macduska, kkisia, Aasiula, Mega, Iwone, anna maria, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A suty cie bola??jakies bole pseudo miesiaczkowe..Żes jets normlanie przypadek z wysoka tempka ze ho ho to trza cie poobserwowac..Kurde Macdu ale bym chciala bys zaszla w ciaze
Ty wisz
Wim, wim
całe cycki mam jak balony, jak dotknę to bolą, bóle takie małpowe delikatniusie cały czas, i raz coś mnie piekło tak dziwnie w sobotę wieczorem..
zagadkaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:53
dorbie, Aasiula, Mega, anna maria, kkisia, moremi, Elfik, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:całe cycki mam jak balony, jak dotknę to bolą, bóle takie małpowe delikatniusie cały czas, i raz coś mnie piekło tak dziwnie w sobotę wieczorem..
zagadka
A ze strony macicy po tym bolu wtedy totalna cisza.Czasem jajniorzakluje , pociagnie czy cos tam ale nic specjalnie nie czuje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:56
dorbie, Aasiula, Mega, MartaDidi, gosia7122, anna maria, kkisia, moremi, Elfik, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:O Bozicku to albo progesteron wypierdolil w gore..ALbo pms jak chuj sie szykuje..Optuje za ta 1sza opcja...Ale cycki cie Dzie bola najbardziej??Bo ciazowo to wiesz w strone sutkow ciagnie..Mnie dopiero wczoraj tak dosc powaznie zaczely bolec..urosly z rozmaira minimum, sa twarde , i po sciagnieciu stanika mam wrazenie z epierdolna na podloge i ujebia mi stopy
Aasiula, macduska, Mega, anna maria, kkisia, moremi lubią tę wiadomość