35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:a własnie miałam pytać, czy wyniki młodego tez tak długo..
nie?
może oni tam ciężarnych nie lubią?Aasiula, moremi, macduska, Mega, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
Duska, Polar, zeznawać o której sikacie rano..
nie może mnie to ominąć tym razem!
Lece po chipsy, cole i czekoladę.
Będzie na poranną relację..
Ps. Aasiulakapturnica, gretka, macduska, Aasiula, Mega, moremi, anna maria, kkisia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Duska, ja cię rozumiem, nastawiasz się na kopa w ..
a potem najwyżej - niespodzianka!!!
taaadammm
co z wynikami?
leukocyty 4,3 więc niedużo reszty nie wiem bo mąż nie dojechał jeszczekapturnica, gretka, moremi, Aasiula, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Duska, ja cię rozumiem, nastawiasz się na kopa w ..
a potem najwyżej - niespodzianka!!!
taaadammm
co z wynikami?kapturnica, macduska, moremi, Aasiula, Elfik, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:swoja droga jakbys chciala przyrosty robic to zdazyla bys serducho zobaczyc a wynikow dalej by nie bylo..Jakies nieporozumienie..No i o czyms takim powinny od razu informowac przeciez bo wiedza ,ze jak ktos robi bete to chce wiedziec o wyniku jak najszybciej
to samo sobie pomyślałam wychodząc z labu, że jakby co to i tak będę wiedzieć wcześniej,
nieporozumienie totalnekapturnica, Mega, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Zara ja nie nakrecam napisalam albo albo i co lepiej zeby bylo..Chcesz chyba wpierdol
Aasiula, moremi, Bursztyn, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Elfi kiedy idziesz do ginka 1szy raz??
17, ale to gin mi termin wyznaczył, dzień wcześniej mam zrobić wyniki tarczycowe...
bo ona nie teges...
nie ma to nic wspólnego z żadnym serduchem, czy coś - no chyba, że moim...
mnie tylko cycki urosły i żrę jak niedźwiedź przed zimą..
spodnie z hm musze oddać
dziś je włożyłam - rewela, jaki to dobry pomysł, żeby się nie ściskać...
ale to skinny, i tak jak zwykłe skinny po pół godzinie zjeżdzają z tyłka w dół..
dobrze, że pas wysoki, to miałam tyłek zakryty, za to krok modnie, w okolicy kolan..
musze pojechać wymienić na straighty...
dziś u laryngologa młodej czekałyśmy dwie godziny, coś im się pomyliło, dobrze, zę w końcu z jakąś babką wparowałam i przypomniałam o wizycie (prywatnie)
no i powrót kolejką do domu
zazwyczaj mam niezłe zdanie o ludziach.
W kolejce wszystkie miejsca zajęte, to kucnęłam złapałam rury, żeby młodą przytrzymać, a ona wygląda na 1,5 roczne dziecko...na stojąco bym jej nie utrzymała.bo by latała jak kukiełka.
po dwóch przystankach jakaś młoda laska z drugiego końca wagonu do mnie podeszła i ustąpiła miejsca...
potem patrzę tam gdzie kucałam młody facet, starszy facet, gówniarz z gimbazy...
nic, żaden nawet buraka nie miał.. tak widać musi być
przy wyjściu chciałam lasce powiedzieć, że to miło spotkać człowieka w wagonie pełnym bydła..ale było by jej głupio, a nie o to mi chodziło..Aasiula, kapturnica, Mega, moremi, macduska, kkisia, gosia7122, gretka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No to idziesz 2dni wczesniej niz ja
Ja 19tego
cykl mam dwa dni wcześniej zaczety, to i godzi się że dwa dni wczesniej idę..
a nie chcesz z pierwszą wizytą zaczekac na serducho?
bo wicie ludzie, na belly to kalendarzu się wyświetla kiedy serducho widać, takie cuda))))
Aasiula, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kapta,nie rzucaj się, jak ty co dwa dni będziesz krew na bete oddawać, możesz deko osłabnąć..
a co z betą Dorbie?
To byla last wiecej nie robie,,Teraz czekam jeno na wynik progesterona jak bedzie gicior to bedzie spokojnosc pindoAasiula, moremi, Mega, Bursztyn, kkisia lubią tę wiadomość