35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA i jeszcze się pozachwycam małym Ivem:
cudny słodziaczek i tak spokojnie wyglda...
Iwcia:
http://www.iv.pl/images/58687761062870752419.jpgBISCA, Mega, Arwena, gretka, Iwone, anna maria, kkisia, moremi, Elfik, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:O Bozicku to albo progesteron wypierdolil w gore..ALbo pms jak chuj sie szykuje..Optuje za ta 1sza opcja...Ale cycki cie Dzie bola najbardziej??Bo ciazowo to wiesz w strone sutkow ciagnie..Mnie dopiero wczoraj tak dosc powaznie zaczely bolec..urosly z rozmaira minimum, sa twarde , i po sciagnieciu stanika mam wrazenie ze pierdolna na podloge i ujebia mi stopy
A ze strony macicy po tym bolu wtedy totalna cisza.Czasem jajniorzakluje , pociagnie czy cos tam ale nic specjalnie nie czuje..
bo normalnie na @ to mnie boli bardzo, a już przed histero to po ścianach chodziłam to co teraz to jak pierdnięcie przy cyklonie
a przy sutkach mrowi...
o matulu jakie szczegóły to piszę
dobra nie nakręcam się juz i tak bardziej obstawiam torbiel ( czy inne cholerstwo)niż ciązęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 16:06
Aasiula, moremi, Elfik lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:bo normalnie na @ to mnie boli bardzo, a już przed histero to po ścianach chodziłam to co teraz to jak pierdnięcie przy cyklonie
a przy sutkach mrowi...
o matulu jakie szczegóły to piszę
dobra nie nakręcam się juz i tak bardziej obstawiam torbiel ( czy inne cholerstwo)niż ciązę
macduska, Aasiula, kkisia, moremi, Mega, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny... Dzien dziasiaj mialam do duszy, ale od razu lepiej mi sie zrobilo na sercu jak poczytalamo Iwci- SERDECZNIE GRATULUJE PRZYSTOJNIACZKA!!!! i Peppa -SERDECZNIE GRATULUJE- dobrze Ci w rozowym- Twoj kolor
gretka, anna maria, Iwone, kapturnica, gosia7122, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Mi łącza w mózguy odcieło..Ey to nie zabawne,Siedze , siedze i nagle bach.Musze sieM połozyc i drzemknąc
macduska, Aasiula, MartaDidi, moremi, kkisia, Mega, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiec tak
Iwcia Ivo cudny ,nie mogło byc inaczej
Elfik nie widziałam zdjecia coreczki
Caffe zaraz wstawie fotke mojej corki
Gosia tez nie widzialam zdjec dzieci :(heloł z popoludniakapturnica, MartaDidi, gretka, moremi, kkisia, Arwena, Mega, Iwone, gosia7122, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No to pieknie schudlas
,
kapturnica, MartaDidi, anna maria, gretka, moremi, kkisia, Elfik, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:nooo ,tylko dzieki niemu bo tak mnie wqrwiał, nie spał nie jadł ,darł jape dzień i noc i tak przez dwa lata .Byłam szczuplejsza kurwa niz przed ciaza
,
anna maria, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:na razie mam stresa co z synem,
właśnie mąż po badania pojechnąie lubił
a własnie miałam pytać, czy wyniki młodego tez tak długo..
nie?
może oni tam ciężarnych nie lubią?Mega, Aasiula, moremi, macduska, kkisia lubią tę wiadomość