35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:cykl mam dwa dni wcześniej zaczety, to i godzi się że dwa dni wczesniej idę..
a nie chcesz z pierwszą wizytą zaczekac na serducho?
bo wicie ludzie, na belly to kalendarzu się wyświetla kiedy serducho widać, takie cuda))))
moremi, Mega, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Tobie sie jezyk wyostrza uwazaj ,zebys sie nim nie zaciela
To byla last wiecej nie robie,,Teraz czekam jeno na wynik progesterona jak bedzie gicior to bedzie spokojnosc pindo
jakaś drażliwa jesteś, siknij może... może ty w ciązy jesteś?
)))))))))))))
a nie masz na co sikać, testów w okolicy zabrakło...
hehe, to się posmialam a teraz nie będę draznić ciężarnej..
)))))))))))))
kapturnica, moremi, Mega, kkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Taaak ale na serducho pojde do ordynatorka juz..Tu ide do tego na nfz mysle ,ze pecherzka wypatrzy..A po wielkosci bede wiedziec mniej wiecej kiedy spodziewac sie serducha wiec wtedy podejde juz na scan do prywatnego..W koncu 200 piechta nie chodzi to trza oszczedzac..A i chce mine gina na nfz zobaczyc jak sie pojawie
i to ja jestem wredna pinda?
Kurde, to ja wiedziałam,że miałaś owulację, a on nie...
Kurczę może zaocznie ginekologię zrobię..Mega, kkisia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:nic, i to właśnie problem..
bo dla dobra dziecka mam wszystko odstawione, ale jak będzie tragicznie to coś mi włączy...
-
moremi wrote:A czy dzisiaj przypadkiem Dorbie nie powtarza bety?
Bursztyn, normalnie - robisz bzyk nie patrząc na wykres, albo wiele i później panikujesz, kurwujesz, że chuj, poleciało w dół i objawów nie ma i BACH!kapturnica, Aasiula, Mega, moremi, kkisia, Elfik, Reni lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:jakaś drażliwa jesteś, siknij może... może ty w ciązy jesteś?
)))))))))))))
a nie masz na co sikać, testów w okolicy zabrakło...
hehe, to się posmialam a teraz nie będę draznić ciężarnej..
)))))))))))))
Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Małż chce żebym chodziła do Preissa.
Dodatkowo będę chodziła do Skweresa bo on jest gin endo
jak ja schizofrenii nie dostanę, to nie wiem..
zwłaszcza jak by zaczęli mnie leczyć na zespół antyfosfolipidowy, to wg którego lekarstwa brać?
kurwa, ciąże skończę w kaftanie....kapturnica, Mega, Aasiula, kkisia, gretka, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:i to ja jestem wredna pinda?
Kurde, to ja wiedziałam,że miałaś owulację, a on nie...
Kurczę może zaocznie ginekologię zrobię..Mega lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Małż chce żebym chodziła do Preissa.
Dodatkowo będę chodziła do Skweresa bo on jest gin endo
jak ja schizofrenii nie dostanę, to nie wiem..
zwłaszcza jak by zaczęli mnie leczyć na zespół antyfosfolipidowy, to wg którego lekarstwa brać?
kurwa, ciąże skończę w kaftanie.... -
paszczakin wrote:Sliczny maly Ivonek
mnie dzis kolezanka w pracy powalila tekstem. Opowiadala, ze oddala oszukanczo dziecie z goraczka do zlobka.. Oszukanczo, bo dala mu paracetamol czy jakis inny odpowiednik na zbicie, zeby go babki w zlobku wziely.
(Pominmy madrosc takiego rozwiazania)
Ale powiedziala, ze pewnie szybko to wyjdzie, bo U CHLOPAKA to od razu idzie rozpoznac, ze jest goraczka. Na moje o.0 powiedziala, ze chopakom przy goraczce jajka sie plaszcza, w znaczeniu ze kurcza!
Wkreca mnie, czy to prawda? Chociaz nie nie sadze, zeby wkrecala, bo powiedziala to przy duzej grupie ludzi..kapturnica, moremi, Aasiula, Heretyczka, kkisia, paszczakin, gretka, macduska lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No nie wiem kto tu sie po młocce wczesniej posra
kapturnica lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:A kota może sama umowę w banku podpisać? Nie? No to nie ma głosu :p
Nasika, nasika. Jak nie będziesz widzieć
Ze swoimi zwierzakami mozecie robić co chcecie, najwyżej przestanę Was lubić w tym temacie.
Ja takich rzeczy nie lubię i w związku z tym nie robię tego zwierzakom. Dzieciaki i owszem będę przebierać. One w przyszłości będą mi mogły za to łomot spuścić, a koty nie.Mega, moremi, kapturnica, Aasiula, Heretyczka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no przeciez Cie nie zostawie na pastwe tych nawiedzonych bab
ja sobie poczekam do wiosny, Burszta ty też?Mega, Bursztyn, Natka_79, Aasiula, moremi, kkisia, kapturnica, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:jakas zespołowa histeria sie wytworzyła na forum,co to ma byc?
ja sobie poczekam do wiosny, Burszta ty też?Natka_79, Aasiula, moremi, kkisia, Mega, Heretyczka, BISCA, kapturnica, Elfik, Reni, Arwena, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No...Moze wogole se tu z dziołchami klinike otworzymy??Bo nie jedna z nas wie wiecej niz rpzecietny ginz pipidowka nie obrazajac pipidowkow
no przecie mialysmy otwierac juz klinike.. inseminacja byla obstawiona, ale mysle, ze innne rodzaje prokreacji wspomaganej tez mamy opanowane..moremi, kkisia, Aasiula, Mega, kapturnica, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:jakas zespołowa histeria sie wytworzyła na forum,co to ma byc?
ja sobie poczekam do wiosny, Burszta ty też?gretka, Aasiula, kapturnica, kkisia, paszczakin, Elfik, Mango, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość