X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dzisiaj jajniki napierdzielają i pojawiło sie plamienie. Tak samo miałam dokładnie 28 dni temu, czyli coś jakby @. Dlatego chciałam zapytac te bardziej doświadczone w temacie czy pierwsze @ po porodzie mogą takie super, super skąpe, przypominające raczej plamienie niż krwawienie?

kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Polar .. pamiętasz o teście?
    Naszczalam po dziesiatym szczaniu tego dnia. Jest! Orla cien:-) . Wyszla regularna piekna jedna kreska.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 19:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Naszczalam po dzisiatym szczaniu tego dnia. Jest! Orla cien:-) . Wyszla regularna piekna jedna kreska.
    tzn?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    A mnie dzisiaj jajniki napierdzielają i pojawiło sie plamienie. Tak samo miałam dokładnie 28 dni temu, czyli coś jakby @. Dlatego chciałam zapytac te bardziej doświadczone w temacie czy pierwsze @ po porodzie mogą takie super, super skąpe, przypominające raczej plamienie niż krwawienie?
    ja miałam normalne krwawienie jak przed zajściem

mysza1975 lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Polar?
    DotarlAm do domu o 18.30 siknelam i zajelam sie obiadem. Dopiero teraz nadrabiAm a za chwile z psiakiem na ta chujowa pogode musze wyjsc.

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    tzn?
    Tzn . Regularny brak ciązy!

• Parka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto jeszcze robi test? Bo juz nie moge sie doczekac

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurewka
    SolarPolar wrote:
    Naszczalam po dziesiatym szczaniu tego dnia. Jest! Orla cien:-) . Wyszla regularna piekna jedna kreska.

SolarPolar, Mega, kapturnica, kkisia, gretka, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Tzn . Regularny brak ciązy!

Polar, ale przynajmniej cykl regularny. A to juz cos.

A ja mam w domu duphaston i nie wiem czy go nie wziac na wywolanie @ bo mnie juz szlag trafia. Wziac czy nie wziac?

SolarPolar, kapturnica, Arwena, moremi lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kurewka
    Spoko jutro naszczam porannym, intesywnym, zoltym moczem.

Mega, kkisia, Arwena, Mango, gretka, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może wystarczy tych ciąż w tym miesiącu. Przecież jak laski będą rodzić to reszta zawału paznokci dostanie. 4 porody online. Egzorcyzmy trzeba będzie odprawić

Mega, Iwone, Bursztyn, kapturnica, macduska, MartaDidi, kkisia, Arwena, Mango, gretka, malgos741, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar ok ale dwie pierwsze krople musisz uronic. Wiesz, żeby odgonic źle moce ;-)

SolarPolar, Aasiula, MartaDidi, Mega, kkisia, Arwena, gretka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Może wystarczy tych ciąż w tym miesiącu. Przecież jak laski będą rodzić to reszta zawału paznokci dostanie. 4 porody online. Egzorcyzmy trzeba będzie odprawić
    no i chuj
    i tak wszyskie dzieci do Norwegii wyjado ;)

Bursztyn, Mega, kkisia, Arwena, gretka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz pójdziesz sobie głowę popiołem posypiesz i odwolasz te słowa! Za chwile się okaże, że w PŁ tylko koty zostaną.

Mega, kkisia, gretka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dla Arweny, pytała o sposób na zajscie w ciąże...:)

Najpierw idziesz na wizytę do gina endo – z kartoteką w ręku, czy się nadajesz do in vitro..
    Bo albo in vitro albo w dupę jeża, w końcu ile można, żyć trzeba…
    Wtedy gin ogląda ostatnie wyniki, patrzy na ciebie jak na pozostałości Rzymian (czytaj totalną ruinę)
    Mówi , że masz brzydkie guzy w tarczycy, trza iść na biopsję. Kiwasz głową.
    Masz szalejąca nadczynność i zakaz starań.
    Sceptyczne spojrzenie w twoich oczach skłania doktorka do wyjaśnienia, że leki które zaczynasz brać są niezdrowe na szpik, a dla dziecka zupełnie.
    Że ta nadczynność stwarza wysokie ryzyko poronienia, a również przełomu tarczycowego, od którego możesz UMRZEĆ…
    No dobra - przekonuje cię.

Kupujesz leki i zaczynasz żyć
    Codziennie kąpiesz się we wrzątku. A co, zawsze nie można było…
    Dwa dni przed cyklem zaczynasz się denerwować, bo masz się uczyć, czego oczywiście nie robisz.. za to nocami nie śpisz, rozmyślając, co by tu zrobić żeby właśnie zacząć.
    Masz anginę i ostre zapalenie zatok.
    Idziesz na rtg zatok i jeszcze jeden
    Zaczynasz brać atybiotyk.
    Potem szlajasz się z tydzień w depresji i na dwa dni przed egzaminem wreszcie przysiadasz, uczysz się dwa dni i noce.
    Po egzaminie od tygodnia pernamentnego stresu czujesz, że nie żyjesz..
    Potem max sześć dni do owu idziesz na biopsje, gdzie grzebią ci igłą i robią trzy siniaki.
    Czyścisz komórkę z gratami, aż ci się słabo robi od noszenia tego staffu i chyba sobie coś w podbrzuszu oberwałaś..
    Na poprawę humoru jeden sex…
    Potem wychodzi inna dolegliwość, bierzesz trzy dni leki przeciwbólowe w okolicy owu kończysz na ketonalu..
    Nie zapominajmy o chlaniu drinków i kąpielach we wrzątku.(jak boli to dwa razy dziennie)
    W międzyczasie odwiedzasz masę lekarzy swoich i dziecka, próbujesz przekonać mamę, ze wigilia u ciebie to kiepski pomysł..
    Sprzątasz mieszkanie i trzy razy przestawiasz kartony, bo małż miał je wynieść (stoją do tej pory)//
    Nie dosypiasz, pijesz 4 litry coli dziennie zamiast standardowych dwóch..
    Ilości kawy nawet nie liczę, idzie w litry…
    Żresz dużo (swięta i nie tylko) same nie zdrowe słodkie rzeczy, za to żadnych supli, hurra...
    Padasz na pysk od sprzątania.
    Idziesz do immunologa, kt stwierdza, że doszłaś o własnych siłach i żyjesz to nie jest żle
    Zaczynasz podejrzewać, że pani doktor podnieca się tylko pacjentami na etapie hospicjum, niemniej wzbudzasz jej zainteresowanie..
    Robisz trzy zęby naraz, więc pakują ci końską dawkę znieczulenia..
    Potem chlejesz na sylwka
    Również w okolicach zagnieżdżenia usuwasz sobie włosy z podbrzusza urządzeniem Lumea Phillipsa, rzecz podobna do lasera, niby światło IPL, ale boli jak cholera i jak idzie wiązka, to aż jajniki czujesz )))))))
    Cały czas nie zapominajmy o wrzątku.

Po takim cyklu z jednym seksem jedna taka cię namawia na test..
    Odpuściłaś starania zupełnie, część temp z bańki, kto by wstawał o 7 w święta.
    Myslisz, co ja kużwa niepokalane poczęcie mam z okazji grudnia ..plemniki jak Terminatory się tydzień czaiły, jasne..
    Ale co tam, ciężarnej się nie odmawia - kupuję test, niech ma...
    Po rtg, znieczuleniach, ketonalu, wrzątku, metizolu, alkoholu i laserze…to by trzeba mieć komórki jajowe z tytanu …

a zakończenie znacie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 19:44

MartaDidi, Bursztyn, SolarPolar, Aasiula, Niuta, kapturnica, Parka, macduska, Mega, peppapig, kkisia, Arwena, Mango, Iwone, gretka, malgos741, moremi, dorbie, BISCA, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elf ajlowju ;D

kapturnica, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elf, bardzo dobry poradnik na zajscie w ciaze :)

Reni, kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia, gretka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfi a mogła byś rozwinąć wątek dupy jeża? Wydaje się być interesujący. ;-) to jakaś nowa pozycja?

kapturnica, Aasiula, MartaDidi, kkisia, Mango, gretka, moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No taka troche hard corowa wersja zachodzenia 8)

Aasiula, Mega, Reni, kkisia, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to z tego przepisu nie przerabialam kapieli we wrzątku i biopsji tarczycy, ktora mam zaplanowana na luty- marzec, wanne mam nie lubie ale jak cza to cza!!!!

kapturnica, Aasiula, MartaDidi, Mega, kkisia, gretka, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 6737 6738 6739 6740 6741 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ