35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
I nie zapomnij ketonalu sie nażrećSolarPolar wrote:No to z tego przepisu nie przerabialam kapieli we wrzątku i biopsji tarczycy, ktora mam zaplanowana na luty- marzec, wanne mam nie lubie ale jak cza to cza!!!!

Progesteron moj z dzis dupy nie urywa ale dobrze ,ze sie ma zapasy luteiny w szafce..Trza zwiekszyc dawke i czekac na wizyte u endola
MartaDidi, Aasiula, SolarPolar, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, gretka, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
No ja masz to bier..Czekac do studniowki jaki sens??Parka wrote:Kapta, Polar - specjalistki on-line, brac ten duphaston na wywolanie @? Nie chce czekac jak Arwena w nieskonczonosc...
Parka, Mega, nick nieaktualny, gretka, moremi lubią tę wiadomość

-
Racja a ja tu sie mecze pod chlodnymi szalerami co by jąder nie przegrzać!!!! Od dziś wrzątek.Parka wrote:Kapta, Polar - specjalistki on-line, brac ten duphaston na wywolanie @? Nie chce czekac jak Arwena w nieskonczonosc...
Parka, Mega, nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa pewno te co nie zaszły - to się niewystarczająco narobiłyśmy w święta.
Rację niechybnie ma łociec Sroka- i od razu widac, które w święta schetane były najbardziej- te zaszły
Aasiula, Mega, nick nieaktualny, Parka, Mango, gretka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
bo mówiłam,że to wersja nie dla słabeuszy

a zaraz dodam, że naprawdę odpuściłam, byłam w trakcie kupowania karnetu na basen...
ale to przecież wiecie, żeby zajść trzeba odpuścić....
ja p..
absolutna wisienka na torcie rad dla staraczek
i dlaczego to k... prawdziwe jest?
tylko naprawdę trzeba odpuścić...
jakby co mam resztki ketonalu
kapturnica, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, Mango, gretka, SolarPolar, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nie gadaj, ja sprzątałam od listopada, malowanie, tapetowanie, przestawianie mebli, porządki w szafkach takie ze na lata mi styknie, a ty mówisz ze za mało???macduska wrote:Na pewno te co nie zaszły - to się niewystarczająco narobiłyśmy w święta.
Rację niechybnie ma łociec Sroka- i od razu widac, które w święta schetane były najbardziej- te zaszły
Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nie gadaj, ja sprzątałam od listopada, malowanie, tapetowanie, przestawianie mebli, porządki w szafkach takie ze na lata mi styknie, a ty mówisz ze za mało???
o ja p... ktoś ci kolejkę zajebał, bo to miałaś być ty,,,
na mnie nie patrz, ja mam w tej kolejce legitymację kombatanta..
Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Uczestnicy weekendowego zamieszania

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 22:11
anna maria, Aasiula, Niuta, SolarPolar, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MartaDidi, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Mango, gretka, ania.g, Mega, moremi, BISCA, gosia7122, paszczakin, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwcia karmi Ivo i jak na razie nie ma z tym żadnych problemów
anna maria, nick nieaktualny, MartaDidi, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Mango, gretka, SolarPolar, Mega, moremi, ania.g, gosia7122, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kurde molo normalnie jej zazdroszcze ,że juz trzyma maluszka w ramionach..Iwcia niech rosnie synek zdrowy duzy facet!! I pogratuluj tatusiowi bo synek piekny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 20:23
nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny, Aasiula, MartaDidi, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny

Jako słodziak