35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:No to z tego przepisu nie przerabialam kapieli we wrzątku i biopsji tarczycy, ktora mam zaplanowana na luty- marzec, wanne mam nie lubie ale jak cza to cza!!!!
Progesteron moj z dzis dupy nie urywa ale dobrze ,ze sie ma zapasy luteiny w szafce..Trza zwiekszyc dawke i czekac na wizyte u endolaMartaDidi, Aasiula, SolarPolar, macduska, Mega, kkisia, gretka, moremi, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Kapta, Polar - specjalistki on-line, brac ten duphaston na wywolanie @? Nie chce czekac jak Arwena w nieskonczonosc...
Parka, Mega, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa pewno te co nie zaszły - to się niewystarczająco narobiłyśmy w święta.
Rację niechybnie ma łociec Sroka- i od razu widac, które w święta schetane były najbardziej- te zaszłyAasiula, Mega, kkisia, Parka, Mango, gretka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
bo mówiłam,że to wersja nie dla słabeuszy
a zaraz dodam, że naprawdę odpuściłam, byłam w trakcie kupowania karnetu na basen...
ale to przecież wiecie, żeby zajść trzeba odpuścić....
ja p..
absolutna wisienka na torcie rad dla staraczek
i dlaczego to k... prawdziwe jest?
tylko naprawdę trzeba odpuścić...
jakby co mam resztki ketonalukapturnica, Sabina, Parka, kkisia, Mango, gretka, SolarPolar, moremi, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Na pewno te co nie zaszły - to się niewystarczająco narobiłyśmy w święta.
Rację niechybnie ma łociec Sroka- i od razu widac, które w święta schetane były najbardziej- te zaszłyAasiula, kapturnica, macduska, kkisia, gretka, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nie gadaj, ja sprzątałam od listopada, malowanie, tapetowanie, przestawianie mebli, porządki w szafkach takie ze na lata mi styknie, a ty mówisz ze za mało???
o ja p... ktoś ci kolejkę zajebał, bo to miałaś być ty,,,
na mnie nie patrz, ja mam w tej kolejce legitymację kombatanta..
Aasiula, kapturnica, macduska, kkisia, Mango, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Uczestnicy weekendowego zamieszania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 22:11
anna maria, Aasiula, Niuta, SolarPolar, kapturnica, Sabina, macduska, MartaDidi, Bursztyn, inessa, Heretyczka, Parka, Arwena, malgos741, kkisia, Mango, gretka, ania.g, Mega, moremi, BISCA, gosia7122, paszczakin, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kurde molo normalnie jej zazdroszcze ,że juz trzyma maluszka w ramionach..Iwcia niech rosnie synek zdrowy duzy facet!! I pogratuluj tatusiowi bo synek piekny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 20:23
Sabina, Iwone, macduska, Aasiula, MartaDidi, kkisia, Mango, Arwena, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny