35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwcia cudnie razem wyglądacie
kkisia, Iwone, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:monitoring , wszystko czyste można ruszać ze stymulacją od dziś clo przez 5 dni i w 9dc menopur a 10dc znów monitornig i zobaczymy jak jaja urosły, w natępnym tygodniu iui.
dorbie, kkisia, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:może tak było, a ona nie chce się teraz przyznać że nas nakręcała
Iwcia, wyglądasz ślicznie, Ivo słodziak i nie możecie na jednym poprzestać. To będzie ze szkodą dla ludzkościkkisia, kapturnica, Iwone, gretka, Mega, macduska, Aasiula, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Iwcia, wyglądasz jak małolata
a do tego świeżo i kwitnąco. Ivo jest cudowny ale to już chyba pisałam, a może pisałam że jest prześliczny, w każdym razie na jedno wychodzi
kkisia, malgos741, Arwena, Iwone, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Ciiii, przecież to była wersja dla Reńka, nactą dla nas musimy się gdzieś umówić.
Iwcia, wyglądasz ślicznie, Ivo słodziak i nie możecie na jednym poprzestać. To będzie ze szkodą dla ludzkościgretka, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Na pewno te co nie zaszły - to się niewystarczająco narobiłyśmy w święta.
A ja faktycznie miałam jazdę w okolicy Świąt. Na Wigilię pojechaliśmy dzień wcześniej do Olsztyna i w Wigilię po dwóch kolacjach wrócilisśmy do domu, ja w I Dzień Świąt na dyżur na dobę, II dzień świąt i sobota wolne, bzykanko obowiązkowe i w niedzielę na 8.00 znowu dobówka. Wtedy też po południu zrobiłam test ovu i wyszedł dodatni i byłam przerażona, bo perspektywa bzykanka kroiła sie dopiero wieczorem na drugi dzień. Rano obiecany trening obwodowy ze znajomymi, było mocno, na 13.00 do pracy i padałam na pysk wieczorem, ale obowiązki to obowiązki. W ogóle nie liczyłam na ten cykl. I to chyba tak własnie jestkkisia, Mega, Heretyczka, Parka, malgos741, anna maria, Iwone, Aasiula lubią tę wiadomość