35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:nie mam zwyczaju molestowac mauza jak lezy z goraczka..
gretka, paszczakin, macduska, kapturnica, BISCA, kkisia, Aasiula, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
sandra80 wrote:ona tak na poważnie??
no wygladalo, ze mowila serio..
ja nie mam dzieci, dlatego was pytam, taaak? nie znam sie na obsludze niemowlakow, dopiero kilka dni temu dowiedzialam sie co to rampersmoremi, gretka, kapturnica, Reni, kkisia, Aasiula, Mega, gosia7122, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no wygladalo, ze mowila serio..
ja nie mam dzieci, dlatego was pytam, taaak? nie znam sie na obsludze niemowlakow, dopiero kilka dni temu dowiedzialam sie co to rampersArwena, kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bursztyn one się znowu zmówiły.. wszystkie hurtem pozachodzą tylko my zostaniemy
czy mogłabyś z łaski swojej nie papugować po mnie tylko zaciążyć i przełamać tą naszą złą passę?
zreszta powoli mi sie odechciewa...moremi, kapturnica, Reni, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
A czy dzisiaj przypadkiem Dorbie nie powtarza bety?
Bursztyn, normalnie - robisz bzyk nie patrząc na wykres, albo wiele i później panikujesz, kurwujesz, że chuj, poleciało w dół i objawów nie ma i BACH!kapturnica, gretka, Reni, kkisia, macduska, Aasiula, Mega, Bursztyn, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A, zapomnialam Was powiedziec.. jako, ze nabylam/dostalam rzeczy dla dziecia musialam koniecznie przetestowac je na mojej kocie
I powiem Wam, ze kot przeciwko wiazanej pod broda noworodkowej czapeczce nic nie mialaTakze na przyszle swieta bedzie czapeczka z rogami reniferow
I nic mi tu prosze nie mowic po tym, jak widzialam wasze zwierza w kurtkach.. Moje kocie w uszy tez marznie..
natomiast skarpetki byly nienawistne. A niby wydaja sie mniej inwazyjne
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/waiting-onion-head-emoticon.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:03
kapturnica, gretka, Reni, kkisia, BISCA, Aasiula, Mega, Elfik, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A, zapomnialam Was powiedziec.. jako, ze nabylam/dostalam rzeczy dla dziecia musialam koniecznie przetestowac je na mojej kocie
I powiem Wam, ze kot przeciwko wiazanej pod broda noworodkowej czapeczce nic nie mialTakze na przyszle swieta bedzie czapeczka z rogami reniferow
I nic mi tu prosze nie mowic po tym, jak widzialam wasze zwierza w kurtkach.. Moje kocie w uszy tez marznie..
natomiast skarpetki byly nienawistne. A niby wydaja sie mniej inwazyjne
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/waiting-onion-head-emoticon.gif
Moja kota jak jej szelki zakładałam, to od razu przewracała się na bok. W skarpecie posterylkpwej to był dramat. Nie zamierzam przebierać swoich kotów. Nie, nie, i nie! Nikt mnie nie przekona, że to jest dobre. Nie chcę, żeby mi później "z zemsty" do butów nasikały.
Ps. A w czapce nie będzie słyszeć otwierania puszki. Dramat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:06
kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ivo sliczny chlopczykk..A tak wogole te nasze dzieciaki forumiaki sa cudne
Ja tez dzis przy okazji robienia tsh uff spadlo z ponad 3.2 na 1,33 po zwiekszeniu dawki leku(zajebiscie) --- zrobilam bete Nie czepiac sie kurwaa..Przy okazji to bylo
bo do endo pedze w czwartek i musze miec komplet badan
No i po 72h z 200 przyrost na 760,7 znaczy 143,5 % znaczy superowsko
Czekam jesio na progesteronWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:09
moremi, paszczakin, Reni, Mango, kkisia, macduska, Aasiula, Mega, gretka, gosia7122, Bursztyn, Parka, malgos741, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Na stopach ma wibrysy, więc się nie dziwię.
Moja kota jak jej szelki zakładałam, to od razu przewracała się na bok. W skarpecie posterylkpwej to był dramat. Nie zamierzam przebierać swoich kotów. Nie, nie, i nie! Nikt mnie nie przekona, że to jest dobre. Nie chcę, żeby mi później "z zemsty" do butów nasikały.
Ps. A w czapce nie będzie słyszeć otwierania puszki. Dramat.
Moremi, ale ja przecie nikogo nie zmuszamTak tylko chcialam dzgnac atmosferke sielska
Moja w szelkach tez dostaje bezwladu.. A do butow mi nie nasika, bo ona mnie kocha nad micheNo dobra, prawie jak miche..
moremi, kapturnica, kkisia, Reni, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
spoko mój pieseł ma kurtke z kapturem i wręcz domaga się założenia jak jest piździawa z opadami więc może nie do końca się męczą
paszczakin wrote:Takze na przyszle swieta bedzie czapeczka z rogami reniferow
natomiast skarpetki byly nienawistne. A niby wydaja sie mniej inwazyjnekapturnica, kkisia, Aasiula, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nie mam zwyczaju molestowac mauza jak lezy z goraczka..
anna maria, kapturnica, kkisia, Iwone, Aasiula, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
paszczakin wrote:Moremi, ale ja przecie nikogo nie zmuszam
Tak tylko chcialam dzgnac atmosferke sielska
Moja w szelkach tez dostaje bezwladu.. A do butow mi nie nasika, bo ona mnie kocha nad micheNo dobra, prawie jak miche..
Nasika, nasika. Jak nie będziesz widzieć
Ze swoimi zwierzakami mozecie robić co chcecie, najwyżej przestanę Was lubić w tym temacie.
Ja takich rzeczy nie lubię i w związku z tym nie robię tego zwierzakom. Dzieciaki i owszem będę przebierać. One w przyszłości będą mi mogły za to łomot spuścić, a koty nie.
Reni, kapturnica, kkisia, Aasiula, Arwena, Mega, gosia7122, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no wiesz kot może w nocy przegryźć Ci gardło, wydrapać oko, drugie oko albo oba oki
moremi wrote:One w przyszłości będą mi mogły za to łomot spuścić, a koty nie.moremi, kapturnica, kkisia, BISCA, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:spoko mój pieseł ma kurtke z kapturem i wręcz domaga się założenia jak jest piździawa z opadami więc może nie do końca się męczą
kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:no wiesz kot może w nocy przegryźć Ci gardło, wydrapać oko, drugie oko albo oba oki
Za to trupa nie ruszy, bo nie jest padlinożercą. W przeciwieństwie do psa.kapturnica, kkisia, Aasiula, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypeppapig wrote:<a href=http://zapodaj.net/2871c5ac9f204.jpg.html>P_20150112_084620.jpg</a> <a href=http://zapodaj.net/9f7d31700367b.jpg.html>P_20150112_084554.jpg</a>
Normalnie chyba se nie poradzę...kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango wrote:Koleżanka molestowała męża po wyjściu z zimnego Bałtyku i stwierdziła, że mu się skurczyły
no bo się kurczą w zimnie, jak bardzo zimno to prawie się chowają - wiem bo mam 2 synów i męża, ofkors
a z tą gorączką to podejrzewam że chodzi o to że jak organizm ma wysoką gorączkę to worek mosznowy się robi wielki coby jądra- najcenniejsza rzecz u mężczyzny nie przegrzały się- im większa powierzchnia tym lepiej się chłodzą
ale czy po tym gorączkę bym rozpoznała.. nie sądzęMango, moremi, kapturnica, kkisia, Aasiula, Arwena, Mega, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość