X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nie mam zwyczaju molestowac mauza jak lezy z goraczka.. ;)
    Ok, dla spokojności spytałam koleżankę pediatrę. Ściema i bzdura do kwadratu.

gretka, paszczakin, macduska, kapturnica, BISCA, kkisia, Aasiula, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    ona tak na poważnie??;)

no wygladalo, ze mowila serio..
    ja nie mam dzieci, dlatego was pytam, taaak? nie znam sie na obsludze niemowlakow, dopiero kilka dni temu dowiedzialam sie co to rampers ;)

moremi, gretka, kapturnica, Reni, kkisia, Aasiula, Mega, gosia7122, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no wygladalo, ze mowila serio..
    ja nie mam dzieci, dlatego was pytam, taaak? nie znam sie na obsludze niemowlakow, dopiero kilka dni temu dowiedzialam sie co to rampers ;)
    powiem Ci tak no większej głupoty dawno nie słyszałam

Arwena, kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, ja pogratuluje po becie, a teraz ciesze sie z Toba z drugiej kreski :)

moremi, Arwena, kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bursztyn one się znowu zmówiły.. wszystkie hurtem pozachodzą tylko my zostaniemy
    czy mogłabyś z łaski swojej nie papugować po mnie tylko zaciążyć i przełamać tą naszą złą passę?
    ale jak, panie? jak?
    zreszta powoli mi sie odechciewa...

moremi, kapturnica, Reni, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy dzisiaj przypadkiem Dorbie nie powtarza bety?

Bursztyn, normalnie - robisz bzyk nie patrząc na wykres, albo wiele i później panikujesz, kurwujesz, że chuj, poleciało w dół i objawów nie ma i BACH!

kapturnica, gretka, Reni, kkisia, macduska, Aasiula, Mega, Bursztyn, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, zapomnialam Was powiedziec.. jako, ze nabylam/dostalam rzeczy dla dziecia musialam koniecznie przetestowac je na mojej kocie ;)
    I powiem Wam, ze kot przeciwko wiazanej pod broda noworodkowej czapeczce nic nie miala :) Takze na przyszle swieta bedzie czapeczka z rogami reniferow
    I nic mi tu prosze nie mowic po tym, jak widzialam wasze zwierza w kurtkach.. Moje kocie w uszy tez marznie..

natomiast skarpetki byly nienawistne. A niby wydaja sie mniej inwazyjne ;)

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/waiting-onion-head-emoticon.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:03

kapturnica, gretka, Reni, kkisia, BISCA, Aasiula, Mega, Elfik, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A, zapomnialam Was powiedziec.. jako, ze nabylam/dostalam rzeczy dla dziecia musialam koniecznie przetestowac je na mojej kocie ;)
    I powiem Wam, ze kot przeciwko wiazanej pod broda noworodkowej czapeczce nic nie mial :) Takze na przyszle swieta bedzie czapeczka z rogami reniferow
    I nic mi tu prosze nie mowic po tym, jak widzialam wasze zwierza w kurtkach.. Moje kocie w uszy tez marznie..

http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/waiting-onion-head-emoticon.gif
    Na stopach ma wibrysy, więc się nie dziwię.
    Moja kota jak jej szelki zakładałam, to od razu przewracała się na bok. W skarpecie posterylkpwej to był dramat. Nie zamierzam przebierać swoich kotów. Nie, nie, i nie! Nikt mnie nie przekona, że to jest dobre. Nie chcę, żeby mi później "z zemsty" do butów nasikały.
    Ps. A w czapce nie będzie słyszeć otwierania puszki. Dramat.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:06

kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivo sliczny chlopczykk..A tak wogole te nasze dzieciaki forumiaki sa cudne 8)
    Ja tez dzis przy okazji robienia tsh uff spadlo z ponad 3.2 na 1,33 po zwiekszeniu dawki leku(zajebiscie) --- zrobilam bete Nie czepiac sie kurwa =D a..Przy okazji to bylo 8) bo do endo pedze w czwartek i musze miec komplet badan 8)

No i po 72h z 200 przyrost na 760,7 znaczy 143,5 % znaczy superowsko 8)
    Czekam jesio na progesteron =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 15:09

moremi, paszczakin, Reni, Mango, kkisia, macduska, Aasiula, Mega, gretka, gosia7122, Bursztyn, Parka, malgos741, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Na stopach ma wibrysy, więc się nie dziwię.
    Moja kota jak jej szelki zakładałam, to od razu przewracała się na bok. W skarpecie posterylkpwej to był dramat. Nie zamierzam przebierać swoich kotów. Nie, nie, i nie! Nikt mnie nie przekona, że to jest dobre. Nie chcę, żeby mi później "z zemsty" do butów nasikały.
    Ps. A w czapce nie będzie słyszeć otwierania puszki. Dramat.

Moremi, ale ja przecie nikogo nie zmuszam ;) Tak tylko chcialam dzgnac atmosferke sielska ;)
    Moja w szelkach tez dostaje bezwladu.. A do butow mi nie nasika, bo ona mnie kocha nad miche ;) No dobra, prawie jak miche.. ;)

moremi, kapturnica, kkisia, Reni, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to co czekasz ze mną do marca, kwietnia?
    Bursztyn wrote:
    ale jak, panie? jak?

z reszta powoli mi sie odechciewa...

kkisia, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spoko mój pieseł ma kurtke z kapturem i wręcz domaga się założenia jak jest piździawa z opadami więc może nie do końca się męczą ;-)
    paszczakin wrote:
    :) Takze na przyszle swieta bedzie czapeczka z rogami reniferow

kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nie mam zwyczaju molestowac mauza jak lezy z goraczka.. ;)
    Koleżanka molestowała męża po wyjściu z zimnego Bałtyku i stwierdziła, że mu się skurczyły ;)

anna maria, kapturnica, kkisia, Iwone, Aasiula, Mega, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Moremi, ale ja przecie nikogo nie zmuszam ;) Tak tylko chcialam dzgnac atmosferke sielska ;)
    Moja w szelkach tez dostaje bezwladu.. A do butow mi nie nasika, bo ona mnie kocha nad miche ;) No dobra, prawie jak miche.. ;)
    A kota może sama umowę w banku podpisać? Nie? No to nie ma głosu :p
    Nasika, nasika. Jak nie będziesz widzieć ;)

Ze swoimi zwierzakami mozecie robić co chcecie, najwyżej przestanę Was lubić w tym temacie.
    Ja takich rzeczy nie lubię i w związku z tym nie robię tego zwierzakom. Dzieciaki i owszem będę przebierać. One w przyszłości będą mi mogły za to łomot spuścić, a koty nie.

Reni, kapturnica, kkisia, Aasiula, Arwena, Mega, gosia7122, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiesz kot może w nocy przegryźć Ci gardło, wydrapać oko, drugie oko albo oba oki ;-)
    moremi wrote:
    One w przyszłości będą mi mogły za to łomot spuścić, a koty nie.

moremi, kapturnica, kkisia, BISCA, Arwena, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    spoko mój pieseł ma kurtke z kapturem i wręcz domaga się założenia jak jest piździawa z opadami więc może nie do końca się męczą ;-)
    Kwestia przyzwyczajenia. Jeden kot uwielbia pod kocyk włazić, drugi szaleju dostaje. Za to żaden nie lubi szelek mimo prób oswojenia.

kapturnica, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no wiesz kot może w nocy przegryźć Ci gardło, wydrapać oko, drugie oko albo oba oki ;-)
    I zadusić.
    Za to trupa nie ruszy, bo nie jest padlinożercą. W przeciwieństwie do psa.

kapturnica, kkisia, Aasiula, Arwena, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa i wysysa oddech noworodkom.

kapturnica, kkisia, Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    <a href=http://zapodaj.net/2871c5ac9f204.jpg.html>P_20150112_084620.jpg</a> <a href=http://zapodaj.net/9f7d31700367b.jpg.html>P_20150112_084554.jpg</a>

Normalnie chyba se nie poradzę...
    Jupi Jupi Jupi!!!!!!! Jaka wyraźna

kapturnica, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Koleżanka molestowała męża po wyjściu z zimnego Bałtyku i stwierdziła, że mu się skurczyły ;)

no bo się kurczą w zimnie, jak bardzo zimno to prawie się chowają - wiem bo mam 2 synów i męża, ofkors

a z tą gorączką to podejrzewam że chodzi o to że jak organizm ma wysoką gorączkę to worek mosznowy się robi wielki coby jądra- najcenniejsza rzecz u mężczyzny nie przegrzały się- im większa powierzchnia tym lepiej się chłodzą

ale czy po tym gorączkę bym rozpoznała.. nie sądzę

Mango, moremi, kapturnica, kkisia, Aasiula, Arwena, Mega, gosia7122, Elfik lubią tę wiadomość

‹‹ 6731 6732 6733 6734 6735 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ