35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kapta po jabłku to zawsze wzdęcie będzie, szczególnie jak się namiesza
owoce najlepiej na pusty zołądek jeśćSabina, kkisia, macduska, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 22:12
kapturnica, kkisia, moremi, Arwena, Mega, Aasiula, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ale rano nie dam rade owocow...Staram sie wmusic cos popoludniu...Mam wrazenie ,ze co bym nie zjadla wygladam jak slon doslownie po kwadransie..Wykluczylam wsio wzdymajace i guzik
Nie chodzi, żeby rano tylko np 2 godziny po posiłku zjeść owoce a potem zo pół godziny resztę ( kanapkę , obiad itp)
owoce mają duzo cukrów a te trawia się dopiero w jelitach jak się namiesza z węglowodanami i białkiem to zalegają i zanim dotrą gdzie trzeba zaczynają fermentować i masz wzdęcia
to tyle w skróconej teorii
z praktyki- robię tak i nie miewam wzdęć a jak namieszam- trudno zapiąć spodni...
ale u ciebie to pewnie uroda bycia w ciąży - za parę miesięcy przejdzieSabina, moremi, Arwena, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Nie chodzi, żeby rano tylko np 2 godziny po posiłku zjeść owoce a potem zo pół godziny resztę ( kanapkę , obiad itp)
owoce mają duzo cukrów a te trawia się dopiero w jelitach jak się namiesza z węglowodanami i białkiem to zalegają i zanim dotrą gdzie trzeba zaczynają fermentować i masz wzdęcia
to tyle w skróconej teorii
z praktyki- robię tak i nie miewam wzdęć a jak namieszam- trudno zapiąć spodni...
ale u ciebie to pewnie uroda bycia w ciąży - za parę miesięcy przejdzie
Nie miewam normalnie wzdec, chyba ze po typowo ciezkich potrawach..Rano zjadlam pol bulki z serem zoltym , doslownie chwile pozniej bol brzucha . mmysle ,ze to przez hormony..Nie pamietam jak bylo z mlodym ale nie rpzypominam sie by mi to dokuczalo tak jak teraz...Wogole gdzies tak juz od przedostatniej soboty mam problem z jedzeniem Malo co mi wchodzi...Na jedno dobrze bo i tak nadbagaz nosze..Wazylam sie wczoraj u mamy 2kg mniej mam...Dobrze by bylo z 5 zrzucic w 1szym trymestre bo i tak nadrobie napewno pozniejmoremi, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Morka, w sumie czemu nie.
Tylko tak za 4 lata jak na studia pójdzie
Będzie u Ciebie na stancji mieszkał.kapturnica, kkisia, macduska, Sabina, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:A bo ja wiem? Z tego co czytałam @ po zabiegu pojawia od 4 do 6 tygodni. Mi wczoraj mineły 4. Więc czekam z utęsknieniem, a że brzuch mnie boli, że hoho, to liczę, że to juz lada dzień
Sabina lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyReni wrote:jak spokojnie się zrobiło
laski się wypompowały?
ja tam nie jestem wypompowana
ta dzisiejsza sytuacja mnie zniechecała i zniesmaczała niestety i nic po za tym
nie mam zamiaru się wypowiadać ani przytakiwać obojętnie której stronie
to nie są sprawy na tego typu forum
moremi, gretka, Arwena, Sabina, Mega, Aasiula, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jak spokojnie się zrobiło
laski się wypompowały?kkisia, Iwone lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Wiecie co??chyba cos z tym ekspertem im nie pykło..Moze zażyczył se wiecej hajsu? Albo stwierdził ,że pytania sa tak tendencyjne ,że szkoda jego czasu
kkisia, malgos741, moremi, Arwena, macduska, Sabina, Mega, Aasiula, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no bo powiedziałam, że za pół godziny idę i właśnie mija te pół godziny.
to jak idę to po co będziecie siedzieć na forum?
idźta spać i spotkamy się rano.
dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 22:22
kkisia, malgos741, Arwena, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzepraszam was laski za te emocje. Nie przypuszczalabym w najsmielszych snach, ze tak sie moze stac. Wierze, ze ciezko sie to czytalo, mnie tez - tyle konfabulacji i projekcji to dawno nie widzialam. Za to pewnie niejedna westchnela z radosci, ze ma w domu fajnego faceta i spokoj, mimo ze moze chwilke wczesniej myslala inaczej.
No i forum sie ozywilo na troche.
Prawie jak przy Ewce.
My sobie poradzimy, bedzie dobrze, w koncu kto jak nie ja?
Trzymajcie kciuki.
kapturnica, ania.g, kkisia, malgos741, moremi, Arwena, macduska, Sabina, paszczakin, gosia7122, Mega, Heretyczka, Iwone, Natka_79, dorbie, Aasiula, Bozia3, megan8, Dorka1979, SolarPolar, Reni, ComeToMeBaby, caffe, Parka, slash, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Przepraszam was laski za te emocje. Nie przypuszczalabym w najsmielszych snach, ze tak sie moze stac. Wierze, ze ciezko sie to czytalo, mnie tez - tyle konfabulacji i projekcji to dawno nie widzialam. Za to pewnie niejedna westchnela z radosci, ze ma w domu fajnego faceta i spokoj, mimo ze moze chwilke wczesniej myslala inaczej.
Prawie jak przy Ewce.
Trzymajcie kciuki.Pusurek, kkisia, ania.g, moremi, malgos741, macduska, Sabina, Iwone, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Przepraszam was laski za te emocje. Nie przypuszczalabym w najsmielszych snach, ze tak sie moze stac. Wierze, ze ciezko sie to czytalo, mnie tez - tyle konfabulacji i projekcji to dawno nie widzialam. Za to pewnie niejedna westchnela z radosci, ze ma w domu fajnego faceta i spokoj, mimo ze moze chwilke wczesniej myslala inaczej.
Prawie jak przy Ewce.
Trzymajcie kciuki.
i daj znaka że jesteś bo tak smutno bez ciebie.kkisia, Pusurek, Sabina, moremi, Iwone, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017