35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ooooooo nieeeee.......Sabina wrote:Zapraszam do obejrzenia - ja wciąż nie mogę patrzeć na takich nie-facetów
No chyba, że to komedia - to ok 
http://demotywatory.pl/uploads/201501/1420641588_oowHLA.
ale chyba nie masz na mysśli tego pierwszego? hehehehe -
paszczakin wrote:Mysza, a Wy planujecie dorobiac rodzenstwo?
Mój M trochę się krzywi jak o tym wspominam, ale zaczynam nad nim pracować. Mówię, że tu nie chodzi o nas, ale o Wojtka. Ja jestem jedynaczką, więc chcę oszczędzić tego małemu
Mój plan jest taki, że po połowie roku podejmujemy starania.
.
Sabina, kkisia, malgos741, Mega, kapturnica, paszczakin, macduska, anna maria, BISCA, moremi, Iwone, gretka, ania.g, Arwena, Mango, gosia7122, Heretyczka, Aasiula, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
zmałpował po moimComeToMeBaby wrote:p.s. mój m też mi zrobił kolacyjkę

mmmmmm... tez jest de best
ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ComeToMeBaby wrote:paszcza.... tylko się nie denerwuj proszę...
to było pytanie retoryczne....

wiesz Kometka, ja 2 miesiace temu gdzies tak wypieprzylam w kosmos wszytkie moje wpisy poza tym watkiem i jeszczce jednym (a i tamten pojdzie), gdzie siedzialam za mlodszych czasow
Ze 2 tygodnie mi to zajelo.. Wiec dla mnie to calkiem realny plan mialas 
Pod nickiem liczba postow napisanych sie nie redukuje przy kasowaniu, ale mysle ze z 1/3 przynajmniej poszla..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 21:55
moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Mój M trochę się krzywi jak o tym wspominam, ale zaczynam nad nim pracować. Mówię, że tu nie chodzi o nas, ale o Wojtka. Ja jestem jedynaczką, więc chcę oszczędzić tego małemu
Mój plan jest taki, że po połowie roku podejmujemy starania.
.
dobryplan!
kkisia, Sabina, anna maria, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
A mi tam wisi czy ktos mnie czyta czy nie czyta..Czy ktos mnie zna czy nie zna..Przeca chUopa tu nie zdradzam , nie puszczam sie za kase albo i bez kasy..To czego mam sie wstydzic??Ze w ciaze kcem zachodzic??EEE laski nie wpadajta w paranojta..ComeToMeBaby wrote:Kapta- witaj w klubie nic-mi-się-nie-chcących

paszcza, ale ja mówię serio. miałam raczej na myśli, ze posty starsze niż tydzień zawierające szczegóły osobiste do usunięcia.
Sabina, anna maria, BISCA, malgos741, moremi, Arwena, Mega, gosia7122, Aasiula, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Paszcza ale ci to jajko zapierdala jeszcze nie dawno przezywałysmy twoj test ciazowy a ty juz 25ty tydzien..Ehhh ale masz fajniacko ...
no tez mi sie nie chce wierzyc.. do 12-go ciagnelo sie jak sluz plodny
a potem smiiiiglo! nie wierze, ze zaraz bede miec ponizej stowki do porodu.. Chociaz pamietam, ze "niedawno" Iwcia pisala, ze ma studniowke
kkisia, kapturnica, Sabina, malgos741, moremi, gretka, Arwena, Mega, Aasiula, SolarPolar, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
pffff ja juz to od dawna robięComeToMeBaby wrote:wiecie co wymyśliłam?
że ustalę sobie jakiś tam, dość krótki.. może mieszczący się w zakresie 1 tygodnia termin i będę wszystkie osobiste (czytaj: przy zebraniu do kupy mogące pomóc osobie, która mnie zna do identyfikacji) wpisy kasowała.
taki self-bezpiecznik / anty-historia
moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Pól bułki z serkiem topionym i pol jablka..I kurwa znow mam wzdecie...To co mozna ejsc zeby ich nie meic??
Kapta po jabłku to zawsze wzdęcie będzie, szczególnie jak się namiesza
owoce najlepiej na pusty zołądek jeść
malgos741, moremi, Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
-
ja tam do paranoi sie zawsze przyznawalam.. zadnych zdjec w necie, zadnych fejsbukow, zadnych e-sladow itp.. jeszcze jaki "fakt" mnie odnajdzie..
ComeToMeBaby, malgos741, moremi, Arwena, Mega, Aasiula, megan8, slash, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH