35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:
kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moje drogie panie OF ma w dupie użytkowników
oto odpowiedź
cyt"Niestety nie możemy zamknąć naszej społeczności OvuFriend "na świat", czyli udostępnić do czytania tylko zarejestrowanym użytkowniczkom. Widoczność społeczności OvuFriend dla niezarejestrowanych użytkowniczek może pomóc odnaleźć nas dziewczynom, które również potrzebują pomocy i wsparcia. Informacji i kwestii poruszanych na tym forum, szuka wiele osób starających się zajść w ciążę. Dzielmy się zatem naszą wiedzą, doświadczeniem i pomagajmy również innym w ich drodze do macierzyństwa, nie zamykajmy się na świat!
Aby chronić prywatność każdej użytkowniczki, przed udzielaniem się w społeczności OvuFriend dorobiliśmy dodatkowy regulamin - łatwiejszy i przyjaźniejszy w odbiorze - aby jasno zakomunikować ważne dla nas kwestie - m.in. ten punkt "Pamiętaj, że zarówno forum, wykresy na tablicy jak i pamiętniki (chyba, że zaznaczysz inaczej) to miejsce publiczne (dostępne do czytania również dla osób niezarejestrowanych). Podając pewne informacje na swój temat możesz zostać łatwo zidentyfikowana.".
Radzimy nie podawać żadnych informacji, które pomogą łatwo Cię zidentyfikować - dotyczy to każdej przestrzeni w Internecie. My nigdy nie podamy Twoich danych personalnych, nie rób tego i Ty. A po nicku na forum lub wykresie sąsiad lub koleżanka z pracy nie są w stanie Ciebie zidentyfikować. Do przekazywania informacji poufnych używaj wiadomości prywatnych OvuFriend.
"kapturnica, Sabina, Aasiula, Mega, kkisia, moremi, dorbie, gretka, Arwena, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:a ty zaraz masz być za mną
bo ja czekam na ciebie, kiedy ta wredna ma przyjść do ciebiue?
malgos741, gretka, kapturnica, Iwone, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni tak myślałam że tak postąpią.
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Sabina wrote:A bo ja wiem? Z tego co czytałam @ po zabiegu pojawia od 4 do 6 tygodni. Mi wczoraj mineły 4. Więc czekam z utęsknieniem, a że brzuch mnie boli, że hoho, to liczę, że to juz lada dzień
Sabina lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:no ja myślę, trzymie kciuki jak nigdy za @
Ech, niech się już krew poleje...
Nie pisałam Wam, że wczoraj w końcu odebrałam wynik hist-pat. Nic nie znaleźli (tak mi rzekł lekarz, jak mu kazałam przetłumaczyć słowo napisane na kartce, która mi wydawał)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 21:21
anna maria, moremi, kkisia, Aasiula, kapturnica, malgos741, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Na razie znikam z forum.
Muszę pomieszkać troszkę w swoim domku i zająć się jego domownikami
Od soboty dyżuruję na forum
Najpierw Iwci poród, później czekałam na zdjęcia żeby Wam opublikować i wczoraj w nocy kładąc się spać spojrzałam jeszcze na forum, a tam post od, wiecie kogo i zamiast iść spać, zeszłam na dół i pisałam. Później nie mogłam zasnąć, bo martwiłam się co z naszą A. Dziś zamiast cos ogarnąć, to znowu dyżuruję na forum.
Wstawiam sobie bana na kilka godzinmoremi, Aasiula, Iwone, Arwena lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Bardzo słusznie
Ech, niech się już krew poleje...
Nie pisałam Wam, że wczoraj w końcu odebrałam wynik hist-pat. Nic nie znaleźli (tak mi rzekła lekarz, jak mu kazałam przetłumaczyć słowo napisane na kartce, która mi wydawała)
trzymam kciuki za szybką @
Reni, to mnie nie dziwi, dlatego chyba jednak schowam swój wykres.
A mi odpowiedzieli. Zablokowali pana.
Tylko czy olala nie jest nowym wcieleniem?Sabina, gretka, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Sabina, to chyba dobrze?
Ale ten lekarz był jakiś dziwny, nie pasował mi na gina, na ortopedę - tak
Był wysoki, przystojny, tak po 40-tce
Az się zastanawiałam czy nie zapytać o wizyty prywatne, ale mąz był za drzwiami
Ale wracając do sedna - jak powiedziałam o co przyszłam, to mnie tak dziwnie zmierzył wzrokiem, jakby miał rentgen w oczach
Dziwnie się tam czulam
moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, Mega, Iwone, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no to jak poczyta nasze to na pewno ją zachęci
a idź pan w chuj z taką robotą
ComeToMeBaby wrote:Reni, mi jeszcze nie odpisali. Myślę, ze mają gotowy szablon odpowiedzi na takie prośby. Dla nich to reklama, bo to taka dziewczyna poszuka w necie i trafi na forum, poczyta, może to zachęci do wykupienia abonamentu itd. Wiesz, dodatkowo załatwiają tym pozycjonowanie. No- ale. chodzi przecież o wspólne pomaganie sobie. Of kors.
Sabina, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, Arwena, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Gdzie te odpowiedzi ja pytam ?
Doczytałam w końcu
Cały dzień walczyłam z laptopem chłopa
Aż się boję jak mi jutro mojego odda co tam znajdęReni, Sabina, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Kkisia, jak czasami zerkam na polubienia, to Ty zajmujesz się tylko nadrabianiem. Co za sprzęt masz, że z pisaniem nie nadążasz?
hahaha to nie wina sprzętu
poprostu musiałam chłopowi lapaka wyczyścić
i w między czasie byłam jeszcze z młodym u lekarza
przyszedł mi dziś ze szkoły i padł
a jak wstał to miał 39 stopni gorączki
i w domu też czasami muszę coś zrobićSabina, malgos741, Mega, Iwone, moremi, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość