35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Morka- nie wiem jaka to klinika - nie dopytywałam, bo wydawało mi się, że w Białymstoku jest jedna jakaś znana...bo często się mówi i on vitro w kontekście tego miasta...
Bozia3, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMoje dziecko osiągnęło kolejny etap rozwoju intelektualnego
Młoda poszła na nocnik walnac kupę i zabrała że sobą książkę
pytam -już? A ona, że nie, bo jeszcze ogląda
Aasiula, ania.g, moremi, paszczakin, kapturnica, dorbie, Mega, ComeToMeBaby, gretka, SolarPolar, Mango, malgos741, Niuta, Iwone, kkisia, anna maria, Parka, BISCA, Arwena, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ey ale nie ma caly dzien Ewki....Ewka!!!! wsio oki?Dawno nic nie pisalas jak tam malutki sie czuje? ?
jak nie bylo jak byla.. o Tupku nie pisala, ale byla..Aasiula, moremi, gretka, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ey ale nie ma caly dzien Ewki....Ewka!!!! wsio oki?Dawno nic nie pisalas jak tam malutki sie czuje? ?-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:chłe chłe...przyganiał kocioł garnkowi...
Ty to dopiero jak przypalisz komuś, to jak torpeda...Że nie wspomnę o ostatnich ocenach kompetencji lekarskich...
ale nie rzucisz, bo sama wiesz ze niekompetencja sie wykazala, i to dwa razy, jak dla mnie o 2 za duzo- to po pierwsze
a po drugie- napisalam to bezposrednio do danej osoby majac konkretna informacje- zvyli braki w wiedzy
zadnych spekulacji, zadnego osadzania
a tutaj w norweskiej farmie- nikt nie ma pojecia co tak naprawde sie wydarzylo, ale jedzie rowno z wydawaniem wyroku i diagnozami
jest roznica? jest
zasadnicza
dziekujeanna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:daj spokój. zapłaci to będzie chciała gwarancji w razie w (odpukać) jeszcze reklamacje będzie składać. wiesz. w tych czasach to trudno z klientami
takie to wymagające wszystko
Klient w krawacie jest mniej awanturujący
anna maria, Bursztyn, ComeToMeBaby, kapturnica, SolarPolar, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
U mnie ceny żłobków zaczynają się od 800 zł.
A nie, weszłam na stronę i pobyt od 6:45 do 18:50 kosztuje 650 zł. Tam przyjmują maluchy od 1,5 roku. Ale drugi żłobek obok przyjmuje 6mc maluchy i tam płaci się 800 zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 19:21
kapturnica, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
gretka wrote:wita ponownie- jak tam z odpowiedzia eksperta dla Kapty bo nie wiem czym slepa calkiem bo nie widze?
moremi, malgos741, Aasiula, Sabina, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A wezz mnie nawet nie wku,,, Przewalili mnie na kolejna strone a ekspert nikomu nie odpowiada..dziwne
kapturnica, moremi, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017