35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ty kapta bo nasle na ciebie Kpte i ci wpierdoli ,no pomoze no, nie ma innego wyjscia hyhyhyhy;)kapturnica wrote:Nie wiem czy mi pomogl..Ale to byl 1szy cykl z nim i bralam go jedynie do owulacji bo se pomyslalam ,ze rozbije se paczke na 2miesiace ...
kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
oczywiscie, ze ma prawo, taka natura forum, ale czasem nalezaloby sie zastanowic jakie sa motywy ktore sklaniaja go do pisania nieprzemyslanych glupot lun gratisowego osadzania kogos o ktorym nic nie wiekapturnica wrote:No mozna wsadzic gdzie sie chce....Ale jakby sie nie uparl to kazdy ma prawo napisac co chce i jak chce nawet jesli w dupie byl i gowno widzial

Rozchmurz sie..
a poza tym jestem radosna i optymistczna.....
Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przede wszystkim normalny, czyli gregoriański. Po prostu każda okazja do świętowania jest dobra
Iwone, Arwena, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
O, to widzę ze muszę sie jeszcze sporo doszkolić. Myślałam ze pco i pcos to to samokapturnica wrote:Kochanie ja mam pcos
zdiagnozowane lata swietlne temu..Od zawsze problemy z miesiaczkowaniem i takie tam- Arwenowalam po 100dni napewno 
Zrobila mi sie bardzo duza torbiel na jajniku i podczas laparotomii w 2000r od razu widzieli te moje jajory w torbielach.Zrobili resekcje(wycieli po 3/4 kazdego jajnika) to byl luty..A poczatkiem wrzesnia juz bylam w ciazy..cykl wrocil sam.Masz neiregularny czy obraz usg daje obraz pco?BO jeszcze tzreba rozroznic pcos od pco ..
u miesiączki są w miarę regularne, po pierwszej ciąży trochę sie rozjechało, ale tak do 40-45 dni co kilka cykli ale wiązałam to ze stresem. normalny cykl u mnie to 33dni. Cykl z druga ciąża był dziwny, 1 usg pokazało ze jest torbiel ale sie wchłonęła. Po poronieniu byłam u giną prywatnie i pokazał mi pęcherzyk, nic nie mówił o nieprawidłowym obrazie. Na początku grudnia byłam u ginki,chciałam wydębić badania ale dostałam skierowanie na usg bo jej podejrzanie wyglądam. Trochę sie niepokoje, do drugiej ciąży podchodziłam w sumie na luzie, kończyłam studia, trochę sie dziwiłam ze dopiero po 2 latach zaszłam.
Teraz mam jeszcze jedno zmartwienie- właśnie miałam 4 okres po poronieniu i tak skąpego to jeszcze nie miałam. Poprzednie były nędzne ale ten to już w ogóle brak słów...zabieg mi robił najgorszy lekarz na oddziale i sie teraz nakręcam ze coś mi spieprzył
Arwena, Iwone lubią tę wiadomość
-
Nie wiem na ile pomoglo ale uwierzylam ,ze na to moje sponiewierane po laparo jajoro pomoze..I modlilam sie zeby niedrozna strona sie nie obudzila..Swoja droga zauwazylam ze po lutowym cyklu kiedy byla owulacja po lewej stronie na te wszystkie miesiace staran i nie staran tylko raz sie odezwal jajnik lewy..Cala prace przejal ten po droznej stron ie i chwala mu za toAasiula wrote:ty kapta bo nasle na ciebie Kpte i ci wpierdoli ,no pomoze no, nie ma innego wyjscia hyhyhyhy;)
Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość

-
daj spokój. zapłaci to będzie chciała gwarancji w razie w (odpukać) jeszcze reklamacje będzie składać. wiesz. w tych czasach to trudno z klientamiAasiula wrote:tysionc pincet sie nalezy hyhyhyhy
takie to wymagające wszystko
Aasiula, Mega, kapturnica, Mango, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to kiedy to? dzisiaj czy jutro? muszę mojemu powiedzieć i balujemymoremi wrote:Przede wszystkim normalny, czyli gregoriański. Po prostu każda okazja do świętowania jest dobra

moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj sylwester, jutro nowy rokComeToMeBaby wrote:to kiedy to? dzisiaj czy jutro? muszę mojemu powiedzieć i balujemy

W Białymstoku są dzisiaj regularne bale
Arwena, kapturnica, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nedzny okres moglas miec przy cyklu bezowulacyjnym .Tak roznica jest miedzy pco a pcos..Pco to obraz jajnikow i nic wiecej poprostu maja strukture torbielowata ale hormony , cykle itd dzialaja bez zarzutu..Prz pcos ja nie mam akurat hirsutyzmu ale sklonnosc do tycia zwl w obrebie brzucha jk najbardziej .Przed 1sza ciaza okropnie nieregularne miesiaczki , rozchwiane hormony i wieczne torbiele.Torbiele to moja zmora po clo reagowalam idealnie bo po kilka pecherzykow produkujac ale nawet po dawce 15tys pregnylu(kiedys jeblam sama potrojna se ) nie pekl zaden..U mnie przy pcos jest tzw pogrubienie oslonki szarej jajnika co powoduje ,ze pecherzyki nie moga peknac...Natka_79 wrote:O, to widzę ze muszę sie jeszcze sporo doszkolić. Myślałam ze pco i pcos to to samo
u miesiączki są w miarę regularne, po pierwszej ciąży trochę sie rozjechało, ale tak do 40-45 dni co kilka cykli ale wiązałam to ze stresem. normalny cykl u mnie to 33dni. Cykl z druga ciąża był dziwny, 1 usg pokazało ze jest torbiel ale sie wchłonęła. Po poronieniu byłam u giną prywatnie i pokazał mi pęcherzyk, nic nie mówił o nieprawidłowym obrazie. Na początku grudnia byłam u ginki,chciałam wydębić badania ale dostałam skierowanie na usg bo jej podejrzanie wyglądam. Trochę sie niepokoje, do drugiej ciąży podchodziłam w sumie na luzie, kończyłam studia, trochę sie dziwiłam ze dopiero po 2 latach zaszłam.
Teraz mam jeszcze jedno zmartwienie- właśnie miałam 4 okres po poronieniu i tak skąpego to jeszcze nie miałam. Poprzednie były nędzne ale ten to już w ogóle brak słów...zabieg mi robił najgorszy lekarz na oddziale i sie teraz nakręcam ze coś mi spieprzył
Jesli chodzi o lyzeczkowanie..Nietstey zdarza sie rowniez ze po lyzeczowaniu pierdoli sie endometrium i jego rpzyrost jesli nie do konca poprawnie zostalo rpzeprowadzone..Ale zeby to stwierdzic musiala bys znac przez kilka cykli grubosc endo w okresie okoloowulacyjnym i po owulacyjnym (zeby moglo dojsc do zagneizdzenia)

-
dodaj jeszcze te owłosione uszy, które sterczą jak radary i wychwytują wszystkie posty z forum. jak masz takie radary to w razie czego powinnaś nam tu jakie streszczenia pisać, jak która zniknie na 50 stronAasiula wrote:to te oczy heheheeh i ten piekny zgryz

iwcia77 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH