35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Nie wiem czy mi pomogl..Ale to byl 1szy cykl z nim i bralam go jedynie do owulacji bo se pomyslalam ,ze rozbije se paczke na 2miesiace ...
kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No mozna wsadzic gdzie sie chce....Ale jakby sie nie uparl to kazdy ma prawo napisac co chce i jak chce nawet jesli w dupie byl i gowno widzial
Rozchmurz sie..
a poza tym jestem radosna i optymistczna.....Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przede wszystkim normalny, czyli gregoriański. Po prostu każda okazja do świętowania jest dobra
Iwone, Arwena, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Kochanie ja mam pcos
zdiagnozowane lata swietlne temu..Od zawsze problemy z miesiaczkowaniem i takie tam- Arwenowalam po 100dni napewno
Zrobila mi sie bardzo duza torbiel na jajniku i podczas laparotomii w 2000r od razu widzieli te moje jajory w torbielach.Zrobili resekcje(wycieli po 3/4 kazdego jajnika) to byl luty..A poczatkiem wrzesnia juz bylam w ciazy..cykl wrocil sam.Masz neiregularny czy obraz usg daje obraz pco?BO jeszcze tzreba rozroznic pcos od pco ..u miesiączki są w miarę regularne, po pierwszej ciąży trochę sie rozjechało, ale tak do 40-45 dni co kilka cykli ale wiązałam to ze stresem. normalny cykl u mnie to 33dni. Cykl z druga ciąża był dziwny, 1 usg pokazało ze jest torbiel ale sie wchłonęła. Po poronieniu byłam u giną prywatnie i pokazał mi pęcherzyk, nic nie mówił o nieprawidłowym obrazie. Na początku grudnia byłam u ginki,chciałam wydębić badania ale dostałam skierowanie na usg bo jej podejrzanie wyglądam. Trochę sie niepokoje, do drugiej ciąży podchodziłam w sumie na luzie, kończyłam studia, trochę sie dziwiłam ze dopiero po 2 latach zaszłam.
Teraz mam jeszcze jedno zmartwienie- właśnie miałam 4 okres po poronieniu i tak skąpego to jeszcze nie miałam. Poprzednie były nędzne ale ten to już w ogóle brak słów...zabieg mi robił najgorszy lekarz na oddziale i sie teraz nakręcam ze coś mi spieprzył
Arwena, Iwone lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:ty kapta bo nasle na ciebie Kpte i ci wpierdoli ,no pomoze no, nie ma innego wyjscia hyhyhyhy;)
Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:tysionc pincet sie nalezy hyhyhyhy
takie to wymagające wszystko
Aasiula, Mega, kapturnica, Mango, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Przede wszystkim normalny, czyli gregoriański. Po prostu każda okazja do świętowania jest dobra
moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:to kiedy to? dzisiaj czy jutro? muszę mojemu powiedzieć i balujemy
W Białymstoku są dzisiaj regularne baleArwena, kapturnica, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:O, to widzę ze muszę sie jeszcze sporo doszkolić. Myślałam ze pco i pcos to to samo
u miesiączki są w miarę regularne, po pierwszej ciąży trochę sie rozjechało, ale tak do 40-45 dni co kilka cykli ale wiązałam to ze stresem. normalny cykl u mnie to 33dni. Cykl z druga ciąża był dziwny, 1 usg pokazało ze jest torbiel ale sie wchłonęła. Po poronieniu byłam u giną prywatnie i pokazał mi pęcherzyk, nic nie mówił o nieprawidłowym obrazie. Na początku grudnia byłam u ginki,chciałam wydębić badania ale dostałam skierowanie na usg bo jej podejrzanie wyglądam. Trochę sie niepokoje, do drugiej ciąży podchodziłam w sumie na luzie, kończyłam studia, trochę sie dziwiłam ze dopiero po 2 latach zaszłam.
Teraz mam jeszcze jedno zmartwienie- właśnie miałam 4 okres po poronieniu i tak skąpego to jeszcze nie miałam. Poprzednie były nędzne ale ten to już w ogóle brak słów...zabieg mi robił najgorszy lekarz na oddziale i sie teraz nakręcam ze coś mi spieprzył
Jesli chodzi o lyzeczkowanie..Nietstey zdarza sie rowniez ze po lyzeczowaniu pierdoli sie endometrium i jego rpzyrost jesli nie do konca poprawnie zostalo rpzeprowadzone..Ale zeby to stwierdzic musiala bys znac przez kilka cykli grubosc endo w okresie okoloowulacyjnym i po owulacyjnym (zeby moglo dojsc do zagneizdzenia) -
Aasiula wrote:to te oczy heheheeh i ten piekny zgryz
iwcia77 lubi tę wiadomość