X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie wiem czy mi pomogl..Ale to byl 1szy cykl z nim i bralam go jedynie do owulacji bo se pomyslalam ,ze rozbije se paczke na 2miesiace ...
    ty kapta bo nasle na ciebie Kpte i ci wpierdoli ,no pomoze no, nie ma innego wyjscia hyhyhyhy;)

kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No mozna wsadzic gdzie sie chce....Ale jakby sie nie uparl to kazdy ma prawo napisac co chce i jak chce nawet jesli w dupie byl i gowno widzial 8)
    Rozchmurz sie..
    oczywiscie, ze ma prawo, taka natura forum, ale czasem nalezaloby sie zastanowic jakie sa motywy ktore sklaniaja go do pisania nieprzemyslanych glupot lun gratisowego osadzania kogos o ktorym nic nie wie
    a poza tym jestem radosna i optymistczna..... 03icon_blee.gif

Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    A gdzie ta lista - ile i komu trzeba wpłacić ;) ?
    po znajomości to będzie po taniości.
    uznajmy, żeś już wpisana :)

Iwone, Mango, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Arvena a może Ty chcesz na podpaskach zaoszczędzić? :D
    to jest jakaś opcja ;)

Iwone lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    po znajomości to będzie po taniości.
    uznajmy, żeś już wpisana :)
    tysionc pincet sie nalezy hyhyhyhy

Arwena, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    oczywiscie, ze ma prawo, taka natura forum, ale czasem nalezaloby sie zastanowic jakie sa motywy ktore sklaniaja go do pisania nieprzemyslanych glupot lun gratisowego osadzania kogos o ktorym nic nie wie
    a poza tym jestem radosna i optymistczna..... 03icon_blee.gif
    Tiaa radosna jak booty-had-me-like01.gif

Arwena, Mega, Aasiula, Bursztyn, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    yhym... ale normalny też stosujecie?
    confused036.gif
    Przede wszystkim normalny, czyli gregoriański. Po prostu każda okazja do świętowania jest dobra ;)

Iwone, Arwena, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula ta twoja lama w avatarze mnie rozbraja,poprawia mi humor jak tylko na nią spojrzę hłehłe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:15

Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tiaa radosna jak booty-had-me-like01.gif

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc17965be9b1.jpg

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kochanie ja mam pcos 8) zdiagnozowane lata swietlne temu..Od zawsze problemy z miesiaczkowaniem i takie tam- Arwenowalam po 100dni napewno =D
    Zrobila mi sie bardzo duza torbiel na jajniku i podczas laparotomii w 2000r od razu widzieli te moje jajory w torbielach.Zrobili resekcje(wycieli po 3/4 kazdego jajnika) to byl luty..A poczatkiem wrzesnia juz bylam w ciazy..cykl wrocil sam.Masz neiregularny czy obraz usg daje obraz pco?BO jeszcze tzreba rozroznic pcos od pco ..
    O, to widzę ze muszę sie jeszcze sporo doszkolić. Myślałam ze pco i pcos to to samo :( u miesiączki są w miarę regularne, po pierwszej ciąży trochę sie rozjechało, ale tak do 40-45 dni co kilka cykli ale wiązałam to ze stresem. normalny cykl u mnie to 33dni. Cykl z druga ciąża był dziwny, 1 usg pokazało ze jest torbiel ale sie wchłonęła. Po poronieniu byłam u giną prywatnie i pokazał mi pęcherzyk, nic nie mówił o nieprawidłowym obrazie. Na początku grudnia byłam u ginki,chciałam wydębić badania ale dostałam skierowanie na usg bo jej podejrzanie wyglądam. Trochę sie niepokoje, do drugiej ciąży podchodziłam w sumie na luzie, kończyłam studia, trochę sie dziwiłam ze dopiero po 2 latach zaszłam.
    Teraz mam jeszcze jedno zmartwienie- właśnie miałam 4 okres po poronieniu i tak skąpego to jeszcze nie miałam. Poprzednie były nędzne ale ten to już w ogóle brak słów...zabieg mi robił najgorszy lekarz na oddziale i sie teraz nakręcam ze coś mi spieprzył

Arwena, Iwone lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    ty kapta bo nasle na ciebie Kpte i ci wpierdoli ,no pomoze no, nie ma innego wyjscia hyhyhyhy;)
    Nie wiem na ile pomoglo ale uwierzylam ,ze na to moje sponiewierane po laparo jajoro pomoze..I modlilam sie zeby niedrozna strona sie nie obudzila..Swoja droga zauwazylam ze po lutowym cyklu kiedy byla owulacja po lewej stronie na te wszystkie miesiace staran i nie staran tylko raz sie odezwal jajnik lewy..Cala prace przejal ten po droznej stron ie i chwala mu za to =D

Arwena, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    Asiula ta twoja lama w avatarze mnie rozbraja,poprawia mi humor jak tylko na nią spojrzę hehe
    to te oczy heheheeh i ten piekny zgryz ;)

Arwena, Mega, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    tysionc pincet sie nalezy hyhyhyhy
    daj spokój. zapłaci to będzie chciała gwarancji w razie w (odpukać) jeszcze reklamacje będzie składać. wiesz. w tych czasach to trudno z klientami ;) takie to wymagające wszystko

Aasiula, Mega, kapturnica, Mango, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    i uszy :D zapomniałaś o uszach :D

Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Przede wszystkim normalny, czyli gregoriański. Po prostu każda okazja do świętowania jest dobra ;)
    to kiedy to? dzisiaj czy jutro? muszę mojemu powiedzieć i balujemy :)

moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra idę sie na spacer ,pierwszy raz od skręcenia nogi ,w ortezie,boje się ale idę :)

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    to kiedy to? dzisiaj czy jutro? muszę mojemu powiedzieć i balujemy :)
    Dzisiaj sylwester, jutro nowy rok :-)
    W Białymstoku są dzisiaj regularne bale :-)

Arwena, kapturnica, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    O, to widzę ze muszę sie jeszcze sporo doszkolić. Myślałam ze pco i pcos to to samo :( u miesiączki są w miarę regularne, po pierwszej ciąży trochę sie rozjechało, ale tak do 40-45 dni co kilka cykli ale wiązałam to ze stresem. normalny cykl u mnie to 33dni. Cykl z druga ciąża był dziwny, 1 usg pokazało ze jest torbiel ale sie wchłonęła. Po poronieniu byłam u giną prywatnie i pokazał mi pęcherzyk, nic nie mówił o nieprawidłowym obrazie. Na początku grudnia byłam u ginki,chciałam wydębić badania ale dostałam skierowanie na usg bo jej podejrzanie wyglądam. Trochę sie niepokoje, do drugiej ciąży podchodziłam w sumie na luzie, kończyłam studia, trochę sie dziwiłam ze dopiero po 2 latach zaszłam.
    Teraz mam jeszcze jedno zmartwienie- właśnie miałam 4 okres po poronieniu i tak skąpego to jeszcze nie miałam. Poprzednie były nędzne ale ten to już w ogóle brak słów...zabieg mi robił najgorszy lekarz na oddziale i sie teraz nakręcam ze coś mi spieprzył
    Nedzny okres moglas miec przy cyklu bezowulacyjnym .Tak roznica jest miedzy pco a pcos..Pco to obraz jajnikow i nic wiecej poprostu maja strukture torbielowata ale hormony , cykle itd dzialaja bez zarzutu..Prz pcos ja nie mam akurat hirsutyzmu ale sklonnosc do tycia zwl w obrebie brzucha jk najbardziej .Przed 1sza ciaza okropnie nieregularne miesiaczki , rozchwiane hormony i wieczne torbiele.Torbiele to moja zmora po clo reagowalam idealnie bo po kilka pecherzykow produkujac ale nawet po dawce 15tys pregnylu(kiedys jeblam sama potrojna se ) nie pekl zaden..U mnie przy pcos jest tzw pogrubienie oslonki szarej jajnika co powoduje ,ze pecherzyki nie moga peknac...
    Jesli chodzi o lyzeczkowanie..Nietstey zdarza sie rowniez ze po lyzeczowaniu pierdoli sie endometrium i jego rpzyrost jesli nie do konca poprawnie zostalo rpzeprowadzone..Ale zeby to stwierdzic musiala bys znac przez kilka cykli grubosc endo w okresie okoloowulacyjnym i po owulacyjnym (zeby moglo dojsc do zagneizdzenia)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    dodaj jeszcze te owłosione uszy, które sterczą jak radary i wychwytują wszystkie posty z forum. jak masz takie radary to w razie czego powinnaś nam tu jakie streszczenia pisać, jak która zniknie na 50 stron :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    i uszy :D zapomniałaś o uszach :D
    o to to to to to

Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 6769 6770 6771 6772 6773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ