35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Nie!! Bo to nie jest jakies normalne .Wpada jakis dekiel nie wiadomo kto..Pisze jakies rzeczy o kolezance z watku..Rozpetuje jakas jebana bombe.I albo ma zajebisty ubaw z nas albo jest nienormalny ..Kurwa jaki normalny facet podczytuje watek o sluzach , zaciazaniu i miesiaczkach..Mojemu by to nigdy do glowy nie rpzyszlo by czytac takie cos..
moremi, macduska, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Dziwię się że jeszcze nie byłaś u lekarza.
Iwone, Mega, gosia7122, moremi, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:jutro idę ,mam nadzieję ze w tym dniu robi usg bo bez tego dupa blada a wiem ze nie robi w poniedziałek i jeszcze jakiś dzień ...
Iwone, Arwena, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:U nas dzisiaj Sylwester
no i dostałam podwyżkę
na waciki starczy
I co ciekawe owulacji nadal nie widać. Lekarz mi powiedział, że nie będę jej miała na 100% pomiędzy 10 a 12 dc. I się nie pomylił.
Bozia, a w której klinice leczą się ci znajomi?
Ktos chce kawę?Mega, moremi, Arwena, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:jutro idę ,mam nadzieję ze w tym dniu robi usg bo bez tego dupa blada a wiem ze nie robi w poniedziałek i jeszcze jakiś dzień ...
* taki tam żarcik
dobrze, że idziesz, bo to już naprawdę długo trwa. a nie ma może swojej strony w necie że można by sprawdzić? albo zadzwonić? warto by zahaczyć o usg jednak.Mega, Iwone, moremi, Arwena, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dobra, koniec tam dyskusjom.
jak wam się mój zachód słońca podobał?masz?
Iwone, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:nie sprawdzilas???? Normalnie baty ci sie należą, na gołe dupsko!
przez ten mój jebany cykl nic nie mogę zrobić w kwestii starańMega, Iwone lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:fantastyczny, jeszcze lato do tego, piasek i drink z palemką...
masz?
z drinkiem gorzej. ja się kawy, zwykłej kawy nie mogę doczekaćMega, Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no... jak się tak rzadko chodzi do gina....
* taki tam żarcik
dobrze, że idziesz, bo to już naprawdę długo trwa. a nie ma może swojej strony w necie że można by sprawdzić? albo zadzwonić? warto by zahaczyć o usg jednak.
niestety z kasa krucho bo już bym była u mojego nowego gina
a @ brak uniemożliwia mi zrobienie badańIwone, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Hello, weszłam rano, dziwnie mi było...napisze tylko ze życzę dogadania sie, rozwiązania problemów i żeby było Wam dobrze
Dorbie- piękna betagratuluje
Smutne ze nie wyszło pocieszam- kiedyś sie uda!
Come- ładny ładny ten zachód słońca. Mnie cieszy ze już można odczuć ze dzień sie wydłużył, bo niecierpie tej jesienno-zimowej ciemnicyIwone, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, gosia7122, Sabina, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:aaa bo tak dziwnie raz ma usg w gabinecie raz nie a u niej dawno nie byłam
przez ten mój jebany cykl nic nie mogę zrobić w kwestii starań
Arwena lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:z calym szacunkiem, ale bombe to on podrzuci, natomiast zdetonowala ja szanowene forum nie mogac powstrzymac sie od spekulacji i zaocznego osadzania
Burszta ale nie sadzisz ,ze po tym co napisal ciezko sie bylo nie odniesc???No sory ale jakos nie widze ,zeby nagle po podrzuceniu takiego smierdzacego skunksa zadna z nas nie zareagowala na to..Bo nie da sie nie reagowac.Kazdej opadla kopara na kolana.Skoro cos napisane jest na ogole to i poddane jako takiej ocenie a wiec rowniez i komentarzom..I jedne sa mniej lub bardziej przychylne..Ile osob tyle opiniiIwone, Arwena, caffe, gretka lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:aaa bo tak dziwnie raz ma usg w gabinecie raz nie a u niej dawno nie byłam
jak na nfz to pewnie standard takie szopki, ale jak prywatnie to raczej sprzęty mają dostępne non-stop.
Iwone, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:U nas dzisiaj Sylwester
no i dostałam podwyżkę
na waciki starczy
I co ciekawe owulacji nadal nie widać. Lekarz mi powiedział, że nie będę jej miała na 100% pomiędzy 10 a 12 dc. I się nie pomylił.
Bozia, a w której klinice leczą się ci znajomi?
Ktos chce kawę?kapturnica, Iwone, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, moremi, Sabina, kkisia, gretka, malgos741, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Pieszczot Ci się zachciewa?
mieszkamy niedaleko ,zreszta wszyskie tszy
aaa "żeby życie miało smaczek ,raz dziewczynka raz chłopaczek" hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 17:54
Iwone, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość