X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Oswiadczam ze Waciki nie sa na sprzedaz!!! Morka wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!
    Patzr chciala ci waciki podpierdolic, niedobra ta nasza Morka

Iwone, moremi, Mega, Aasiula, Arwena, macduska, kkisia, gretka, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Burszta ale nie sadzisz ,ze po tym co napisal ciezko sie bylo nie odniesc???No sory ale jakos nie widze ,zeby nagle po podrzuceniu takiego smierdzacego skunksa zadna z nas nie zareagowala na to..Bo nie da sie nie reagowac.Kazdej opadla kopara na kolana.Skoro cos napisane jest na ogole to i poddane jako takiej ocenie a wiec rowniez i komentarzom..I jedne sa mniej lub bardziej przychylne..Ile osob tyle opinii
    nie chodzi o brak reakcji tylko jakosc tej reakcji
    podniecanie sie niektorych i spekulacje, czesto ocenianie a priori nigdy do niczego dobrego nie zaprowadzilo.
    Tutaj czasami czuje sie jak na igrzyskach w starozytnymRzymie , te kciuki skierowane w dol potrafia czasem dobic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 17:57

moremi, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym to SExpert nadal na niczyje pytania nie odpowiedzial a juz wieczor..Czyzby go przerosly ? 8)

moremi, Iwone, Arwena, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    łaął to miłej zabawy :)

moremi się nie przejmuj lekarz się na pewno nie zna ,testy kłamią,pamiętaj ze tu się zachodzi często gęsto w tych bezowulacyjnych i tych "ja się teraz nie staram" :P ;)
    Piwko kupiliśmy. Siedzimy w domu. I Kometa - nie, mamy jutro nowy rok według kalendarza julianskiego :-)

Arwena, u mnie owulacja będzie, ale później. Jak wychodziłam od lekarza, to stwierdziłam "on się nie zna", bo przecież zawsze mam owulację od 10 do 12 dc. Ale ani temperatura, ani testy nie wskazują na to, że nastąpi w tym czasie. I po sprawdzeniu wykresów wychodzi, że miałam jednak raz owulację w 13 dc.

Iwone, Aasiula, Arwena, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Oswiadczam ze Waciki nie sa na sprzedaz!!! Morka wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!
    aaa czekałam kiedy Wacia zareaguje ;)

Iwone, moremi, Aasiula, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    zapisuj się na lutową falę :) cam on! :) dżojn as.
    A gdzie ta lista - ile i komu trzeba wpłacić ;) ?

Iwone, Mega, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U was tez na NFZ trzeba sie specjalnie umawiać na usg? U mnie w gabinecie nie ma aparatu, co mi sie wydaje bez sensu. Trzeba specjalnie do szpitala dzwonić w odpowiednim czasie. Upierdliwe to jest :/
    A i mam jeszcze jedno pytanie: ma któraś z was PCOS? Jak wam to zdiagnozowali? Bo mi ginka podejrzewa, zleciła usg i sie zastanawiam czy jeszcze coś powinna zlecić

Arwena lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie chodzi o brak reakcji tylko jakosc tej reakcji
    podniecanie sie niektorych i spekulacje, czesto ocenianie a priori nigdy do niczego dobrego nie zaprowadzilo.
    Tutaj czasami czuje sie jak na forum romanum, te kciuki skierowane w dol potrafia czasem dobic
    Ale to wlasnie chyba tak jest.Ile osob tyle domyslow , spekulacji itd..
    A osoby , ktorych to dotyczy powinny od razu uciac te rozmowe idomysly rozne w zarodku a nie czytac je tylko i lajkowac jak podpasi ..Rozumiesz co mam na mysli???

Arwena lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A wypożyczyć można? Pytam o starszego.

Aasiula, kapturnica, Mega, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja od wczoraj inofem chleje,Kapta posluchala cie ja ,zobaczym co on pomoze hyhyhyhyh ;)

kapturnica, Arwena, Mega, moremi, gretka, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    U was tez na NFZ trzeba sie specjalnie umawiać na usg? U mnie w gabinecie nie ma aparatu, co mi sie wydaje bez sensu. Trzeba specjalnie do szpitala dzwonić w odpowiednim czasie. Upierdliwe to jest :/
    A i mam jeszcze jedno pytanie: ma któraś z was PCOS? Jak wam to zdiagnozowali? Bo mi ginka podejrzewa, zleciła usg i sie zastanawiam czy jeszcze coś powinna zlecić
    Kochanie ja mam pcos 8) zdiagnozowane lata swietlne temu..Od zawsze problemy z miesiaczkowaniem i takie tam- Arwenowalam po 100dni napewno =D
    Zrobila mi sie bardzo duza torbiel na jajniku i podczas laparotomii w 2000r od razu widzieli te moje jajory w torbielach.Zrobili resekcje(wycieli po 3/4 kazdego jajnika) to byl luty..A poczatkiem wrzesnia juz bylam w ciazy..cykl wrocil sam.Masz neiregularny czy obraz usg daje obraz pco?BO jeszcze tzreba rozroznic pcos od pco ..
    Przy podejrzeniu pcos bierze sie pod uwage oprocz korali na jajnikach policystycznych takze inne objawy a wiec sklonnosc do otylosci, hirsutyzm , nieregularnosc okresow oraz stosunek lh do fsh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:02

Natka_79, moremi, Arwena, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale to wlasnie chyba tak jest.Ile osob tyle domyslow , spekulacji itd..
    A osoby , ktorych to dotyczy powinny od razu uciac te rozmowe idomysly rozne w zarodku a nie czytac je tylko i lajkowac jak podpasi ..Rozumiesz co mam na mysli???
    to ja nie wiem czy ty rozumiesz....
    spekulacje i osadzanie nalezy sobie w takiej sytuacji wsadzic w dupe
    a jest tu kilka osob ktore zawsze, wszystko wiedza- nawet jesli gowno wiedza, pisalam juz na ten temat przy okazji sylwestrowego konfliktu na farmie

moremi, Pusurek, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    a ja od wczoraj inofem chleje,Kapta posluchala cie ja ,zobaczym co on pomoze hyhyhyhyh ;)
    o to to właśnie ,też chleje go :)

Aasiula lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Nie wiem czy mi pomogl..Ale to byl 1szy cykl z nim i bralam go jedynie do owulacji bo se pomyslalam ,ze rozbije se paczke na 2miesiace ...

Arwena, Aasiula, moremi, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to ja nie wiem czy ty rozumiesz....
    spekulacje i osadzanie nalezy sobie w takiej sytuacji wsadzic w dupe
    a jest tu kilka osob ktore zawsze, wszystko wiedza- nawet jesli gowno wiedza, pisalam juz na ten temat przy okazji sylwestrowego konfliktu na farmie
    No mozna wsadzic gdzie sie chce....Ale jakby sie nie uparl to kazdy ma prawo napisac co chce i jak chce nawet jesli w dupie byl i gowno widzial 8)
    Rozchmurz sie..

Arwena, Iwone, malgos741, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    a to prywatnie czy na nfz.
    jak na nfz to pewnie standard takie szopki, ale jak prywatnie to raczej sprzęty mają dostępne non-stop.
    ten mój prywatny ma w gabinecie (takie wypasione) a ta na NFZ takie co jest na całą przychodnię

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    o to to właśnie ,też chleje go :)
    A ja ciebie podziwiam bo czekac od 2miesiecy na okres(nie licze 3 bo po pierwszym powinnas dostac) , tyle dni na wizyte do gina to ja bym jebla dostala..Ale ja jestem strasznie niecierpliwa i dawno bym juz leciala..

Iwone, Aasiula, Arwena, moremi, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    ten mój prywatny ma w gabinecie (takie wypasione) a ta na NFZ takie co jest na całą przychodnię
    No ja na nfz mam usg tyz ..Ale jak widac gin nawet na usg nie raz nie dwa nie widzi to co ja widze 8)

Arwena, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arvena a może Ty chcesz na podpaskach zaoszczędzić? :D

Aasiula, Arwena, moremi, Mega, Sabina, caffe, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Piwko kupiliśmy. Siedzimy w domu. I Kometa - nie, mamy jutro nowy rok według kalendarza julianskiego :-)
    yhym... ale normalny też stosujecie?
    confused036.gif

iwcia77 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
‹‹ 6768 6769 6770 6771 6772 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ