35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Oswiadczam ze Waciki nie sa na sprzedaz!!! Morka wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!
Iwone, moremi, Mega, Aasiula, Arwena, macduska, kkisia, gretka, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Burszta ale nie sadzisz ,ze po tym co napisal ciezko sie bylo nie odniesc???No sory ale jakos nie widze ,zeby nagle po podrzuceniu takiego smierdzacego skunksa zadna z nas nie zareagowala na to..Bo nie da sie nie reagowac.Kazdej opadla kopara na kolana.Skoro cos napisane jest na ogole to i poddane jako takiej ocenie a wiec rowniez i komentarzom..I jedne sa mniej lub bardziej przychylne..Ile osob tyle opinii
podniecanie sie niektorych i spekulacje, czesto ocenianie a priori nigdy do niczego dobrego nie zaprowadzilo.
Tutaj czasami czuje sie jak na igrzyskach w starozytnymRzymie , te kciuki skierowane w dol potrafia czasem dobicWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 17:57
moremi, Reni lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:łaął to miłej zabawy
moremi się nie przejmuj lekarz się na pewno nie zna ,testy kłamią,pamiętaj ze tu się zachodzi często gęsto w tych bezowulacyjnych i tych "ja się teraz nie staram"
Arwena, u mnie owulacja będzie, ale później. Jak wychodziłam od lekarza, to stwierdziłam "on się nie zna", bo przecież zawsze mam owulację od 10 do 12 dc. Ale ani temperatura, ani testy nie wskazują na to, że nastąpi w tym czasie. I po sprawdzeniu wykresów wychodzi, że miałam jednak raz owulację w 13 dc.Iwone, Aasiula, Arwena, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Oswiadczam ze Waciki nie sa na sprzedaz!!! Morka wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!
Iwone, moremi, Aasiula, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
U was tez na NFZ trzeba sie specjalnie umawiać na usg? U mnie w gabinecie nie ma aparatu, co mi sie wydaje bez sensu. Trzeba specjalnie do szpitala dzwonić w odpowiednim czasie. Upierdliwe to jest
A i mam jeszcze jedno pytanie: ma któraś z was PCOS? Jak wam to zdiagnozowali? Bo mi ginka podejrzewa, zleciła usg i sie zastanawiam czy jeszcze coś powinna zlecićArwena lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie chodzi o brak reakcji tylko jakosc tej reakcji
podniecanie sie niektorych i spekulacje, czesto ocenianie a priori nigdy do niczego dobrego nie zaprowadzilo.
Tutaj czasami czuje sie jak na forum romanum, te kciuki skierowane w dol potrafia czasem dobic
A osoby , ktorych to dotyczy powinny od razu uciac te rozmowe idomysly rozne w zarodku a nie czytac je tylko i lajkowac jak podpasi ..Rozumiesz co mam na mysli???Arwena lubi tę wiadomość
-
Aasiula, kapturnica, Mega, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Natka_79 wrote:U was tez na NFZ trzeba sie specjalnie umawiać na usg? U mnie w gabinecie nie ma aparatu, co mi sie wydaje bez sensu. Trzeba specjalnie do szpitala dzwonić w odpowiednim czasie. Upierdliwe to jest
A i mam jeszcze jedno pytanie: ma któraś z was PCOS? Jak wam to zdiagnozowali? Bo mi ginka podejrzewa, zleciła usg i sie zastanawiam czy jeszcze coś powinna zlecićzdiagnozowane lata swietlne temu..Od zawsze problemy z miesiaczkowaniem i takie tam- Arwenowalam po 100dni napewno
Zrobila mi sie bardzo duza torbiel na jajniku i podczas laparotomii w 2000r od razu widzieli te moje jajory w torbielach.Zrobili resekcje(wycieli po 3/4 kazdego jajnika) to byl luty..A poczatkiem wrzesnia juz bylam w ciazy..cykl wrocil sam.Masz neiregularny czy obraz usg daje obraz pco?BO jeszcze tzreba rozroznic pcos od pco ..
Przy podejrzeniu pcos bierze sie pod uwage oprocz korali na jajnikach policystycznych takze inne objawy a wiec sklonnosc do otylosci, hirsutyzm , nieregularnosc okresow oraz stosunek lh do fshWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:02
Natka_79, moremi, Arwena, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale to wlasnie chyba tak jest.Ile osob tyle domyslow , spekulacji itd..
A osoby , ktorych to dotyczy powinny od razu uciac te rozmowe idomysly rozne w zarodku a nie czytac je tylko i lajkowac jak podpasi ..Rozumiesz co mam na mysli???
spekulacje i osadzanie nalezy sobie w takiej sytuacji wsadzic w dupe
a jest tu kilka osob ktore zawsze, wszystko wiedza- nawet jesli gowno wiedza, pisalam juz na ten temat przy okazji sylwestrowego konfliktu na farmiemoremi, Pusurek, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:a ja od wczoraj inofem chleje,Kapta posluchala cie ja ,zobaczym co on pomoze hyhyhyhyh
Arwena, Aasiula, moremi, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to ja nie wiem czy ty rozumiesz....
spekulacje i osadzanie nalezy sobie w takiej sytuacji wsadzic w dupe
a jest tu kilka osob ktore zawsze, wszystko wiedza- nawet jesli gowno wiedza, pisalam juz na ten temat przy okazji sylwestrowego konfliktu na farmie
Rozchmurz sie..Arwena, Iwone, malgos741, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a to prywatnie czy na nfz.
jak na nfz to pewnie standard takie szopki, ale jak prywatnie to raczej sprzęty mają dostępne non-stop.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Arwena wrote:o to to właśnie ,też chleje go
Iwone, Aasiula, Arwena, moremi, Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:ten mój prywatny ma w gabinecie (takie wypasione) a ta na NFZ takie co jest na całą przychodnię
Arwena, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość