35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Dzisiaj sylwester, jutro nowy rok
W Białymstoku są dzisiaj regularne bale
edit: powiedziałam mojemu, a ten: no dawaj, lecimy z koksem, na bogato
hahahahaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:22
Arwena, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:
Ty to dopiero jak przypalisz komuś, to jak torpeda...Że nie wspomnę o ostatnich ocenach kompetencji lekarskich...
Arwena, paszczakin, SolarPolar, caffe, Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kapta, dzięki za wyjaśnienia. Zobaczymy co tam wyjdzie na tym usg, skłonność do tycia w brzuchu mam tak samo jak ty. To endometrium to przypilnuje. Bardzo jestem ciekawa co mi ta moja ginka powie, ona jest taka trochę dziwna, trudno sie z nią łapie kontakt.
kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kapta, dzięki za wyjaśnienia. Zobaczymy co tam wyjdzie na tym usg, skłonność do tycia w brzuchu mam tak samo jak ty. To endometrium to przypilnuje. Bardzo jestem ciekawa co mi ta moja ginka powie, ona jest taka trochę dziwna, trudno sie z nią łapie kontakt.
PowodzeniaAasiula, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o to to to to to
troszku pojechalam z ustami alee coz czego sie nie robi dla urodyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:30
kapturnica, Mega, Arwena, ComeToMeBaby, moremi, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To jak jest trudna to miej spisane kilka pytan na kartce i jej zadawaj..Nie bedzie miala wyjscia bedzie musiala odpowiadac ..a ty nie zpaomnisz to o co sie chcesz zapytac
Powodzeniatez tak robie
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No sie czepily tych uszu a makijazu permanentnego to nie widzooo
troszku pojechalam z ustami alee coz czego sie nie robi dla urodyprzykro nie będzie. kompleksów się nie nabawi. a tu masz
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj zaliczylam zalamke- w koncu wybralismy sie zarejestrowac dziecie do zloba. Zlobek piekny, rozne grupy wiekowe, zadnego zaryczanego dziecia nie widzialam, a maluchy (Adas wiekowo bedzie sie plasowal w maluchach pelzakach, oprocz tego sa jeszcze mlodsze lezace i starsze chodzace) byly slodkie i takie przyjazne, wiec chyba im tam dobrze..
Wszytko bylo pieknie do czasu az pani powiedzila nam ile zlob tenze kosztuje. Okragle 700 euraczy za miesiac faken kurwa ja pierdole (15PLN wrzucam do puszki, potrace sobie z funduszu na zlob).
Takze wizja zloba niedaleko domu odplynela odrzutowcem pierdzacym malymi symbolami euraczy.. Na szczescie luby sie razem ze mna zalamal i obiecal dziecie do zloba o przyzwoitszej cenie, ale kawal drogi od domu, zawozic (jesli znajdzie sie miejsce..)
jak sie nie znajdzie to nie wiem kurde co ja zrobie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:42
Sabina, moremi, Mega, malgos741, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To jak jest trudna to miej spisane kilka pytan na kartce i jej zadawaj..Nie bedzie miala wyjscia bedzie musiala odpowiadac ..a ty nie zpaomnisz to o co sie chcesz zapytac
Powodzenia
A co do klinik in vitro to znam dziewczynę z innego forum co bardzo poleca bialystok i w szczególności jednego lekarza, chyba Mrugaty sie nazywa -
paszczakin wrote:Ja dzisiaj zaliczylam zalamke- w koncu wybralismy sie zarejestrowac dziecie do zloba. Zlobek piekny, rozne grupy wiekowe, zadnego zaryczanego dziecia nie widzialam, a maluchy (Adas wiekowo bedzie sie plasowal w maluchach pelzakach, oprocz tego sa jeszcze mlodsze lezace i starsze chodzace) byly slodkie i takie przyjazne, wiec chyba im tam dobrze..
Wszytko bylo pieknie do czasu az pani powiedzila nam ile zlob tenze kosztuje. Okragle 700 euraczy za miesiac faken kurwa ja pierdole (15PLN wrzucam do puszki, potrace sobie z funduszu na zlob).
Takze wizja zloba niedaleko domu odplynela odrzutowcem perdzacym malymi symbolami euraczy.. Na szczescie luby sie razem ze mna zalamal i obiecal dziecie do zloba o przyzwoitszej cenie, ale kawal drogi od domu zawozic (jesli znajdzie sie miejsce..)
jak sie nie znajdzie to nie wiem kurde co ja zrobie..paszczakin, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
paszczakin wrote:Ja dzisiaj zaliczylam zalamke- w koncu wybralismy sie zarejestrowac dziecie do zloba. Zlobek piekny, rozne grupy wiekowe, zadnego zaryczanego dziecia nie widzialam, a maluchy (Adas wiekowo bedzie sie plasowal w maluchach pelzakach, oprocz tego sa jeszcze mlodsze lezace i starsze chodzace) byly slodkie i takie przyjazne, wiec chyba im tam dobrze..
Takze wizja zloba niedaleko domu odplynela odrzutowcem perdzacym malymi symbolami euraczy.. Na szczescie luby sie razem ze mna zalamal i obiecal dziecie do zloba o przyzwoitszej cenie, ale kawal drogi od domu zawozic (jesli znajdzie sie miejsce..)
jak sie nie znajdzie to nie wiem kurde co ja zrobie..moremi, paszczakin, malgos741, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:15 pln bylo za 'faken kurwa ja pierdole'
bo ja tez inkubator, wiec stawka taka sama jak u Kapty chyba..
znaczy 15 euro w dupe jeża ci sie poszlo....pomerdac na łąke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:41
Aasiula, moremi, malgos741, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość