X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dzisiaj sylwester, jutro nowy rok :-)
    W Białymstoku są dzisiaj regularne bale :-)
    wy to się ustawić w życiu potraficie :)

edit: powiedziałam mojemu, a ten: no dawaj, lecimy z koksem, na bogato :)
    hahahahaaa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:22

Arwena, Mega, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    oczywiscie, ze ma prawo, taka natura forum, ale czasem nalezaloby sie zastanowic jakie sa motywy ktore sklaniaja go do pisania nieprzemyslanych glupot lun gratisowego osadzania kogos o ktorym nic nie wie
    a poza tym jestem radosna i optymistczna..... 03icon_blee.gif
    chłe chłe...przyganiał kocioł garnkowi...:)
    Ty to dopiero jak przypalisz komuś, to jak torpeda...:) Że nie wspomnę o ostatnich ocenach kompetencji lekarskich...:)

Arwena, paszczakin, SolarPolar, caffe, Iwone, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka- nie wiem jaka to klinika - nie dopytywałam, bo wydawało mi się, że w Białymstoku jest jedna jakaś znana...bo często się mówi i on vitro w kontekście tego miasta...

moremi lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    dodaj jeszcze te owłosione uszy, które sterczą jak radary i wychwytują wszystkie posty z forum. jak masz takie radary to w razie czego powinnaś nam tu jakie streszczenia pisać, jak która zniknie na 50 stron :P
    oo co to to nie kuwa nie i juz :) 0fuck.gif
    ;D

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wy sie bawcie a ja idę kulec ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:26

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, dzięki za wyjaśnienia. Zobaczymy co tam wyjdzie na tym usg, skłonność do tycia w brzuchu mam tak samo jak ty. To endometrium to przypilnuje. Bardzo jestem ciekawa co mi ta moja ginka powie, ona jest taka trochę dziwna, trudno sie z nią łapie kontakt.

kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Kapta, dzięki za wyjaśnienia. Zobaczymy co tam wyjdzie na tym usg, skłonność do tycia w brzuchu mam tak samo jak ty. To endometrium to przypilnuje. Bardzo jestem ciekawa co mi ta moja ginka powie, ona jest taka trochę dziwna, trudno sie z nią łapie kontakt.
    To jak jest trudna to miej spisane kilka pytan na kartce i jej zadawaj..Nie bedzie miala wyjscia bedzie musiala odpowiadac ..a ty nie zpaomnisz to o co sie chcesz zapytac 8)
    Powodzenia =D

Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    o to to to to to
    No sie czepily tych uszu a makijazu permanentnego to nie widzooo :)
    troszku pojechalam z ustami alee coz czego sie nie robi dla urody ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:30

kapturnica, Mega, Arwena, ComeToMeBaby, moremi, malgos741, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To jak jest trudna to miej spisane kilka pytan na kartce i jej zadawaj..Nie bedzie miala wyjscia bedzie musiala odpowiadac ..a ty nie zpaomnisz to o co sie chcesz zapytac 8)
    Powodzenia =D
    dobrze gada :) tez tak robie

kapturnica lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    oo co to to nie kuwa nie i juz :) 0fuck.gif
    ;D
    dobrze że mówiż nie i już bo ja mówię nie i... inaczej :P

Aasiula lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No sie czepily tych uszu a makijazu permanentnego to nie widzooo :)
    troszku pojechalam z ustami alee coz czego sie nie robi dla urody ;D
    yhym... w nos Ci zeszło.. nic nie mówiłam, bo myslę se: oczy ma takie jakie ma, to może nie zobaczy ;) przykro nie będzie. kompleksów się nie nabawi. a tu masz ;)

c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj zaliczylam zalamke- w koncu wybralismy sie zarejestrowac dziecie do zloba. Zlobek piekny, rozne grupy wiekowe, zadnego zaryczanego dziecia nie widzialam, a maluchy (Adas wiekowo bedzie sie plasowal w maluchach pelzakach, oprocz tego sa jeszcze mlodsze lezace i starsze chodzace) byly slodkie i takie przyjazne, wiec chyba im tam dobrze..
    Wszytko bylo pieknie do czasu az pani powiedzila nam ile zlob tenze kosztuje. Okragle 700 euraczy za miesiac faken kurwa ja pierdole (15PLN wrzucam do puszki, potrace sobie z funduszu na zlob).
    Takze wizja zloba niedaleko domu odplynela odrzutowcem pierdzacym malymi symbolami euraczy.. Na szczescie luby sie razem ze mna zalamal i obiecal dziecie do zloba o przyzwoitszej cenie, ale kawal drogi od domu, zawozic (jesli znajdzie sie miejsce..)

jak sie nie znajdzie to nie wiem kurde co ja zrobie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:42

Sabina, moremi, Mega, malgos741, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    dobrze że mówiż nie i już bo ja mówię nie i... inaczej :P
    ;D

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Powodzenia =D
    Tak właśnie robię, po poronieniu mnie zniechęciła totalnie. Zamiast normalnie pogadać to wyjechała z tekstem ze mam sie cieszyć ze nie będę miała chorego dziecka a jak powiedziałam ze usg nie wykazało wad to ja zatkało. Olała wyniki a u mnie to podobno łożysko było wadliwe. Nie mam innego wyboru na NFZ to sie z baba pomęczę. Teraz chce wiedzieć czy wszystko ze mną jest ok a jak nie to trzeba rozwiązać problem jak sie da....

A co do klinik in vitro to znam dziewczynę z innego forum co bardzo poleca bialystok i w szczególności jednego lekarza, chyba Mrugaty sie nazywa ;)

hGXkp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ja dzisiaj zaliczylam zalamke- w koncu wybralismy sie zarejestrowac dziecie do zloba. Zlobek piekny, rozne grupy wiekowe, zadnego zaryczanego dziecia nie widzialam, a maluchy (Adas wiekowo bedzie sie plasowal w maluchach pelzakach, oprocz tego sa jeszcze mlodsze lezace i starsze chodzace) byly slodkie i takie przyjazne, wiec chyba im tam dobrze..
    Wszytko bylo pieknie do czasu az pani powiedzila nam ile zlob tenze kosztuje. Okragle 700 euraczy za miesiac faken kurwa ja pierdole (15PLN wrzucam do puszki, potrace sobie z funduszu na zlob).
    Takze wizja zloba niedaleko domu odplynela odrzutowcem perdzacym malymi symbolami euraczy.. Na szczescie luby sie razem ze mna zalamal i obiecal dziecie do zloba o przyzwoitszej cenie, ale kawal drogi od domu zawozic (jesli znajdzie sie miejsce..)

A myślałam że to w PL jest drogo...

paszczakin, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Takze wizja zloba niedaleko domu odplynela odrzutowcem perdzacym malymi symbolami euraczy.. Na szczescie luby sie razem ze mna zalamal i obiecal dziecie do zloba o przyzwoitszej cenie, ale kawal drogi od domu zawozic (jesli znajdzie sie miejsce..)

O mamusiu to nie dziwie sie ,ze zadne dziecie nie zaplakane i nie zasmarkane..Za taka kase??? szok!!

moremi, paszczakin, malgos741, kkisia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszcza... 700 euraczy? ja pierdziut. toż to lux- żłobek, aż trudno mi sobie wyobrazić usługi za taką kasiorę.
    a jaki to ma związek z 15 pln?

3mam kciuki za tańszą miejscówkę.

moremi lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    15 pln bylo za 'faken kurwa ja pierdole' ;) bo ja tez inkubator, wiec stawka taka sama jak u Kapty chyba..

kapturnica, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    15 pln bylo za 'faken kurwa ja pierdole' ;) bo ja tez inkubator, wiec stawka taka sama jak u Kapty chyba..
    tobie w euraczach trza policzyc =D znaczy 15 euro w dupe jeża ci sie poszlo....pomerdac na łąke 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 18:41

Aasiula, moremi, malgos741, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ey ale nie ma caly dzien Ewki....Ewka!!!! wsio oki?Dawno nic nie pisalas jak tam malutki sie czuje? ?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 6770 6771 6772 6773 6774 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ