35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Come dzień to już był, a czy dobry?!
kurcze były w niedalekim czasie różne dyskusje ,od tego czasu jak się znów zalogowałam nie wtrącałam się w te drażliwe ,raz się wtrąciłam i żałuje...
chyba lepiej w takich chwilach milczeć ,człowiek chce dobrze a wychodzi jak zwykle
mowa srebrem ,milczenie złotem
najlepsze te chwile gdy sie tu śmiejemy i nawet dosadnie i używając niecenzuralnych słów żartujemy,nawet z siebie (bo jak mawiał klasyk nabrałam dystansu podobno)
Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Mango... eh.
Iwone- wiem, że był, ale czas oczyścić atmosferę. Śledziłam rano na bieżąco a teraz nadganiałam. Ja tam Wam dzisiaj nie mówiłam dzień dobry to mówię. I co mi zrobisz?hę?
Laski, wychodzić z tego dupowatego nastroju. Ja tam dzisiaj załatwiłam jedną rzecz to mam pozytywa. Przekazuję na forum.
Arwena, Mega, Aasiula, kapturnica, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Iwone- wiem, że był, ale czas oczyścić atmosferę. Śledziłam rano na bieżąco a teraz nadganiałam. Ja tam Wam dzisiaj nie mówiłam dzień dobry to mówię. I co mi zrobisz?
hę?
Laski, wychodzić z tego dupowatego nastroju. Ja tam dzisiaj załatwiłam jedną rzecz to mam pozytywa. Przekazuję na forum.
no i dostałam podwyżkę
na waciki starczy
I co ciekawe owulacji nadal nie widać. Lekarz mi powiedział, że nie będę jej miała na 100% pomiędzy 10 a 12 dc. I się nie pomylił.
Bozia, a w której klinice leczą się ci znajomi?
Ktos chce kawę?
Arwena, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, macduska, kkisia, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ale super...ja pierdziu....myć gary i oglądać se las.....nawet jebany kwiat lotosu by mnie bardziej nie uspokoił....
ale bez jaj fajnie tak mieszkać
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:U nas dzisiaj Sylwester
no i dostałam podwyżkę
na waciki starczy
I co ciekawe owulacji nadal nie widać. Lekarz mi powiedział, że nie będę jej miała na 100% pomiędzy 10 a 12 dc. I się nie pomylił.
Ktos chce kawę?
łaął to miłej zabawy
moremi się nie przejmuj lekarz się na pewno nie zna ,testy kłamią,pamiętaj ze tu się zachodzi często gęsto w tych bezowulacyjnych i tych "ja się teraz nie staram"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 17:40
moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:U nas dzisiaj Sylwester
no i dostałam podwyżkę
na waciki starczy
Ktos chce kawę?
Edit: gratulacje podwyżki, waciki tez potrzebneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 17:37
ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Bursztyn pierwsza napisała nick
nie rozsmieszaj mnieMega, Arwena, gosia7122, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:właśnie Ivon chyba nie oprócz bety Derbie
kurcze były w niedalekim czasie różne dyskusje ,od tego czasu jak się znów zalogowałam nie wtrącałam się w te drażliwe ,raz się wtrąciłam i żałuje...
chyba lepiej w takich chwilach milczeć ,człowiek chce dobrze a wychodzi jak zwykle
mowa srebrem ,milczenie złotem
najlepsze te chwile gdy sie tu śmiejemy i nawet dosadnie i używając niecenzuralnych słów żartujemy,nawet z siebie (bo jak mawiał klasyk nabrałam dystansu podobno)
Oni się dogadają i będzie dobrze. Mam nadzieję, że resztę załatwią na priv, bo mam przez nich zaburzoną ovulację
Arwena, Mega, ComeToMeBaby, gosia7122, Aasiula, Bozia3, kkisia, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Nic się nie martw, będzie dobrze:)
Oni się dogadają i będzie dobrze. Mam nadzieję, że resztę załatwią na priv, bo mam przez nich zaburzoną ovulację
aj już mam tak zaburzony cykl ze bardziej się nie da chybaIwone, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:No to może dobry ale wieczór
nie wiem w jakiej jesteś strefie czasowej ale ja tu mam dopiero 17:38. Poza tym wieczór to będzie jak się doczekam aż mój m zrobi kawkę, którą obiecał mi po obiedzie. Tak, obiedzie. Zjedliśmy pół godziny temu
Iwone, Mega lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Nic się nie martw, będzie dobrze:)
Oni się dogadają i będzie dobrze. Mam nadzieję, że resztę załatwią na priv, bo mam przez nich zaburzoną ovulacjęIwone, Arwena, Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:U nas dzisiaj Sylwester
no i dostałam podwyżkę
na waciki starczy
Ktos chce kawę?
gratulacje podwyżki! waciki się zawsze przydają, nie Wacia?
Ja chcę kawę, m strajkuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 20:49
macduska lubi tę wiadomość