35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:como? ale to do mnie?
narobiłam smaka? ale na co- na magnesy czy na ciacha?
bo jak na magnesyto ja nie zbieram, a jak na ciacha- to nie ja piekłam.
no- chyba ze to nie do mnie było to nic nie pisałam
nie wiem, nie znam sięMega, ComeToMeBaby, kkisia, MartaDidi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Potem pójdziemy na długi spacer
ja pod pprysznic, Ty spać
wszwszystko się spali
Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArwena wrote:Sabinka pytałam jak tam ranka po upadku ?? i odpowiedzi niet
jeszcze czasem dzieć się skarży, że boli jak zakłada bluzkę, ale już śpi na tym uchu
Dzięki i sorkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 21:34
Arwena lubi tę wiadomość
-
Wacia widać ze znikają..ty na wieczór takie pokusy serwujesz? Nieładnie
a ja mam jeszcze murzynka
kkisia, malgos741, kapturnica, macduska, MartaDidi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no a teraz to w ogóle zdurniałam... ale jedno jest pewne Wacia super mufiny.
Mega, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Arwena wrote:kapta mi pomagało na każdą gorączkę przy każdej chorobie ,możne nie jakoś mocno obniżyć ale ulżyć na pewno
powiem tak, może nie mam kierunkowego wykształcenia ale jakiś czas chodziłam do szkoły medycznej (potem przeszłam do innego liceum zmieniłam szkolę ) i jakieś pojęcie mam na te tematy ,nawet chyba bym jeszcze zastrzyk w dupsko potrafiła zrobić[/QUOTE
Powtorze jeszcze raz moze bedzie jasniej .
Co do obnizania sposobami naturalnymi w przypadku anginy ropnej gdzie leki farmakologiczne nie pomagaja mija sie z celem z racji tego ,ze nie poradza sobie z tak wysoka temperatura...I nawiazalam nie do ogolnego obnizania tempoeratury i co tobie kiedy i jak pomaga sposobami naturalnymi ale stricte do przypadku opisanego powyzej a wiec Aasiuli syna.Gdzie takie czynnosci nie daly zadnego rezultatu bo nadal ma rpawie 40stopni..
Jasniej juz nie umiem tego wyrazic..Skoro nie zrozumialas trudno
no to co ma dostać jak leki farmakologiczne nie pomagają ....naturale jak mówisz tez nie
to była rada z dobroci serca ,i jeszcze raz ziemniaki maja na celu wyciągnąć troszkę gorączki i ulżyć a nie ją obniżyć mocno bo to tylko naturalna metoda,pomocnicza
ważne żeby zdrowiał i już
mAasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:no to co ma dostać jak leki farmakologiczne nie pomagają ....naturale jak mówisz tez nie
m
Iniekcje dożylna z lekiem obnizajacym goraczke ,maja duzo silniejsze spectrum dzialania i napewno mu pomoga opanowac wysoka temperature.Dlatego ja jak i dziewczyny pisalysmy o nie czekaniu wiecej na nic tylko wezwaniu lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 21:42
Arwena, MartaDidi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no dobra, ja uciekam. miałam dzisiaj dość intensywny dzień, zmęczona jestem.
idę sobie zrobić kąpiel z pianą i mnie nie ma
dobranockapturnica, MartaDidi, malgos741, Arwena, macduska, kkisia, Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Iniekcje dożylna z lekiem obnizajacym goraczke ,maja duzo silniejsze spectrum dzialania i napewno mu pomoga opanowac wysoka temperature.Dlatego ja jak i dziewczyny pisalysmy o nie czekaniu wiecej na nic tylko wezwaniu lekarza
tak tez pomyślałam ,ze dożylnie
aa jak pisałam o ziemniakach pisałam tez o interwencji lekarza i to w tym samym poście
niestety gorączka potrafi wymęczyć dorosłego a co dopiero dziecko ehhh
Aasiula lubi tę wiadomość