X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dzis z moim mezem w sklepie sportowym celem zakupu stroju kapieloewgo ,ja odrazu do polki z dwuczesciowymi on z jednoczesciowymi ,ja-kochanie zapomni jednoczesciowy nigdy nie chce wygladac jak stara folda z Ciechocinka przy tezniach albo jakims innym chujstwie.I zadowolona ide do przymiezalni z dwuczesciowym,przymiezam i patrze w lusto i mi kurwa saturacja mi spadla.No i co wyszlam ze sklepu z jednoczesciowym:-(ale za to z zajebista torba:-)

Arwena, MartaDidi, kkisia, macduska, BISCA, Heretyczka, Reni, Mango, Iwone, Sabina, mysza1975, malgos741, Aasiula, Mega, Elfik, megan8, gosia7122, Bozia3, gretka, SolarPolar, Niuta, slash lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dobranoc

ja się dziś jakoś źle czuje ,rano myślałam że zemdleję ,w głowie mi się kręciło i było mi niedobrze i słabo ,serducho waliło trochę przeszło ale zoładek nawala i kręgosłup ciągnie i piecze ehhh starość nie radość ,młodość nie wieczność ;)

anna maria, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz ide spac ,bo mnie to wykonczylo

Arwena, kkisia, MartaDidi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa i jeszcze stopa trochę boli po tym skręceniu

• MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bylam dzis z moim mezem w sklepie sportowym celem zakupu stroju kapieloewgo ,ja odrazu do polki z dwuczesciowymi on z jednoczesciowymi ,ja-kochanie zapomni jednoczesciowy nigdy nie chce wygladac jak stara folda z Ciechocinka przy tezniach albo jakims innym chujstwie.I zadowolona ide do przymiezalni z dwuczesciowym,przymiezam i patrze w lusto i mi kurwa saturacja mi spadla.No i co wyszlam ze sklepu z jednoczesciowym:-(ale za to z zajebista torba:-)
    chyba zartujesz,,,

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    niestety tylko podczytuje ,mlody bardzo chory :(
    40 stopni goraczka ,angina ropna
    Wlasnie robilam mu letni prysznic bo chlopak przelatywal mi przez rece z gpraczki i nie moge tego gowna mu zbic
    mój mały tez chory, smaruje mu piersiątka sadłem gęsim

MartaDidi, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale do katon anie właże

myślę że za mało ostatnio przez ta nogę byłam na dworze ,brak dopływu powietrza i przewietrzania się :P

MartaDidi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    to zdrówka dla Tomcia

Heretyczka, MartaDidi, Aasiula lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    A co sie dzieje?

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    temeratura spadla do 38 ,oklady ,owijanie w przescieradla mokre i zimne
    Martus ;)dziekuje
    Boze jak sie balam az mi rece lataja
    On ma 11 lat ale ma 158 cm albo juz wiecej i wazy 47 kg i przelatywal mi przez rece
    Wiem ze w takich sytuacjach to tylko opanowanie a ja galareta

Dziekuje dziewczyny za wsparcie i w ogole ze jestescie

MartaDidi, kkisia, macduska, caffe, BISCA, Sabina, malgos741, Arwena, Mega, Elfik, gosia7122, slash lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Przykro mi Ewcia :( a co mu tez angina ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosze Was wszystkie bardzo o uszanowanie kazdego slowa Pusurka o danej sytucji.
    Nie wolno nam sie kontaktowac i z tego co mnie powiedziano tak bedzie lepiej dla nas narazie.
    Mam nadzieje ze jak Pusurek bedzie mogl i chcial to sie ze mna porozumie.

Mozecie za wszystko obwiniac tylko mnie!
    Trzymajcie za nia kciuki i wspierajcie jak tylko mozecie, wszystkie razem jak kolezanki i matki.

Bylas i jestes matka zuch pamietaj o tym caly czas!
    Nie wybacze sobie nigdy tego co zostalo powiedziane przezemnie.
    Pamietaj zawsze o tych wspanialych dniach i jak mowilem ze Cie nigdy nie zostawie!

Wydział konsularny Ambasady RP w Oslo zostal poinformowany. Rozmawialem takze z konsulem i prosil o przekazanie, ze masz prawo do kontaku z nimi w tej sprawie - Konwencja wiedeńska (Wien-konvensjonene) Pomoga nam w sprawie paszportu!
    Nie zwracaj uwagi na to co ci ludzie mowia o Twoich prawach do kontaktu z Ambasada RP.

Poniedziałek, Wtorek, Czwartek, Piątek
    9.00 - 15.00
    Środa: 10.00 - 16.00
    NUMER TELEFONU: 24110877
    TELEFON ALARMOWY: +4791337757!

Rozmawialem z adwokatem na ten temat i jutro rozpoczne dzialania z mojej strony.

Badz dzielna, wytrzymasz a ja bede pamietal caly czas to co powiedzialas odjezdzajac!

Moj polski telefon +48509362098, oraz norweski +4790062637 w razie kontaktu nawet przez kogos tutaj na forum.
    Prosze Was wszystkie jeszcze raz wspierajacie jak mozecie!

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    temeratura spadla do 38 ,oklady ,owijanie w przescieradla mokre i zimne
    Martus ;)dziekuje
    Boze jak sie balam az mi rece lataja
    On ma 11 lat ale ma 158 cm albo juz wiecej i wazy 47 kg i przelatywal mi przez rece
    Wiem ze w takich sytuacjach to tylko opanowanie a ja galareta

Dziekuje dziewczyny za wsparcie i w ogole ze jestescie

Asiula ale antybiotyk ma?

Angina jest paskudna, ja miewam raz do roku minimum. Współczuję młodemu i Tobie. <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla Tomka <3.

MartaDidi lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mak wrote:
    Prosze Was wszystkie bardzo o uszanowanie kazdego slowa Pusurka o danej sytucji.
    Nie wolno nam sie kontaktowac i z tego co mnie powiedziano tak bedzie lepiej dla nas narazie.
    Mam nadzieje ze jak Pusurek bedzie mogl i chcial to sie ze mna porozumie.

Mozecie za wszystko obwiniac tylko mnie!
    Trzymajcie za nia kciuki i wspierajcie jak tylko mozecie, wszystkie razem jak kolezanki i matki.

Bylas i jestes matka zuch pamietaj o tym caly czas!
    Nie wybacze sobie nigdy tego co zostalo powiedziane przezemnie.
    Pamietaj zawsze o tych wspanialych dniach i jak mowilem ze Cie nigdy nie zostawie!

Wydział konsularny Ambasady RP w Oslo zostal poinformowany. Rozmawialem takze z konsulem i prosil o przekazanie, ze masz prawo do kontaku z nimi w tej sprawie - Konwencja wiedeńska (Wien-konvensjonene) Pomoga nam w sprawie paszportu!
    Nie zwracaj uwagi na to co ci ludzie mowia o Twoich prawach do kontaktu z Ambasada RP.

Poniedziałek, Wtorek, Czwartek, Piątek
    9.00 - 15.00
    Środa: 10.00 - 16.00
    NUMER TELEFONU: 24110877
    TELEFON ALARMOWY: +4791337757!

Rozmawialem z adwokatem na ten temat i jutro rozpoczne dzialania z mojej strony.

Badz dzielna, wytrzymasz a ja bede pamietal caly czas to co powiedzialas odjezdzajac!

Moj polski telefon +48509362098, oraz norweski +4790062637 w razie kontaktu nawet przez kogos tutaj na forum.
    Prosze Was wszystkie jeszcze raz wspierajacie jak mozecie!
    ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dorbie nie wiem czy widzialas moje pytanie..Progesteron masz w ng czy nmol??
    Kapta, własnie! Jak otworzyłam w domu neta z laboratorium, to zobaczyłam, że mam w nmol/l, bo wcześniej miałam tylko informacje ustną od pielęgniarki :-)Normę w fazie lutealnej podaja do 86nmol/l, ale nie mam dobrych żródeł norm w nmol/l w I trymestrze ciązy, wszędzie są w ng/l, nie znam przelicznika. Gdzieś znalazłam góra 136, gdzie indziej 146, ale nie mam wiarygodnych żródeł. Ale myślę, że jest ok.
    Też jest mnóstwo miejsc, gdzie podają normy w ng/l w 5-6 tyg do 24 góra, także Twój byłby super. Zależy chyba od laboratorium, ale oni nie pokazują jak w ciązy, takich badań nie mają i tyle.

O, bosz, 3cia ciąża i wariuję, w poprzednich nie badałam ani bety ani progesteronu. Czy to wiek?Tak jak mówiłyście - budyń

MartaDidi, macduska, Sabina, kkisia, malgos741, Iwone, Mega, gretka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Asiula ale antybiotyk ma?

Angina jest paskudna, ja miewam raz do roku minimum. Współczuję młodemu i Tobie. <3
    ma dostał Forcid 1000 lekarka jak zobaczyla gardlo to sie zalamała i cyt, " o ja pier nicze "
    Nigdy jeszcze nie byl tak chory :(

MartaDidi, macduska, Sabina, kkisia, Arwena, gretka lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    ma dostał Forcid 1000 lekarka jak zobaczyla gardlo to sie zalamała i cyt, " o ja pier nicze "
    Nigdy jeszcze nie byl tak chory :(
    dobrze, że zadziałaliście bo z anginą nie ma żartów.

Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia, MartaDidi, Arwena lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Kapta, własnie! Jak otworzyłam w domu neta z laboratorium, to zobaczyłam, że mam w nmol/l, bo wcześniej miałam tylko informacje ustną od pielęgniarki :-)Normę w fazie lutealnej podaja do 86nmol/l, ale nie mam dobrych żródeł norm w nmol/l w I trymestrze ciązy, wszędzie są w ng/l, nie znam przelicznika. Gdzieś znalazłam góra 136, gdzie indziej 146, ale nie mam wiarygodnych żródeł. Ale myślę, że jest ok.
    Też jest mnóstwo miejsc, gdzie podają normy w ng/l w 5-6 tyg do 24 góra, także Twój byłby super. Zależy chyba od laboratorium, ale oni nie pokazują jak w ciązy, takich badań nie mają i tyle.

O, bosz, 3cia ciąża i wariuję, w poprzednich nie badałam ani bety ani progesteronu. Czy to wiek?Tak jak mówiłyście - budyń
    nie ma jakichs okreslonych norm co do ciazy srednio od 16 tu jest w 1szym trymestrze ciazy... Jaki ty masz ten swoj poziom na wyniku to ci zaraz przelicze...

tu jest kalkulator

http://www.endmemo.com/medical/unitconvert/Progesterone.php

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 22:13

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Asiulka a antybiotyk jakis dostałaś? Bo przy anginie bez tego raczej nie da rady....
    dostalam ,ale to dopiero pierwsza dawka :(

Mega lubi tę wiadomość

‹‹ 6842 6843 6844 6845 6846 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ