X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dzis z moim mezem w sklepie sportowym celem zakupu stroju kapieloewgo ,ja odrazu do polki z dwuczesciowymi on z jednoczesciowymi ,ja-kochanie zapomni jednoczesciowy nigdy nie chce wygladac jak stara folda z Ciechocinka przy tezniach albo jakims innym chujstwie.I zadowolona ide do przymiezalni z dwuczesciowym,przymiezam i patrze w lusto i mi kurwa saturacja mi spadla.No i co wyszlam ze sklepu z jednoczesciowym:-(ale za to z zajebista torba:-)

Arwena, MartaDidi, kkisia, macduska, BISCA, Heretyczka, Reni, Mango, Iwone, Sabina, mysza1975, malgos741, Aasiula, Mega, Elfik, megan8, gosia7122, Bozia3, gretka, SolarPolar, Niuta, slash lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dobranoc

ja się dziś jakoś źle czuje ,rano myślałam że zemdleję ,w głowie mi się kręciło i było mi niedobrze i słabo ,serducho waliło trochę przeszło ale zoładek nawala i kręgosłup ciągnie i piecze ehhh starość nie radość ,młodość nie wieczność ;)

anna maria, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz ide spac ,bo mnie to wykonczylo

Arwena, kkisia, MartaDidi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa i jeszcze stopa trochę boli po tym skręceniu

• MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bylam dzis z moim mezem w sklepie sportowym celem zakupu stroju kapieloewgo ,ja odrazu do polki z dwuczesciowymi on z jednoczesciowymi ,ja-kochanie zapomni jednoczesciowy nigdy nie chce wygladac jak stara folda z Ciechocinka przy tezniach albo jakims innym chujstwie.I zadowolona ide do przymiezalni z dwuczesciowym,przymiezam i patrze w lusto i mi kurwa saturacja mi spadla.No i co wyszlam ze sklepu z jednoczesciowym:-(ale za to z zajebista torba:-)
    chyba zartujesz,,,

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    niestety tylko podczytuje ,mlody bardzo chory :(
    40 stopni goraczka ,angina ropna
    Wlasnie robilam mu letni prysznic bo chlopak przelatywal mi przez rece z gpraczki i nie moge tego gowna mu zbic
    mój mały tez chory, smaruje mu piersiątka sadłem gęsim

MartaDidi, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale do katon anie właże

myślę że za mało ostatnio przez ta nogę byłam na dworze ,brak dopływu powietrza i przewietrzania się :P

MartaDidi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    to zdrówka dla Tomcia

Heretyczka, MartaDidi, Aasiula lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    A co sie dzieje?

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    temeratura spadla do 38 ,oklady ,owijanie w przescieradla mokre i zimne
    Martus ;)dziekuje
    Boze jak sie balam az mi rece lataja
    On ma 11 lat ale ma 158 cm albo juz wiecej i wazy 47 kg i przelatywal mi przez rece
    Wiem ze w takich sytuacjach to tylko opanowanie a ja galareta

Dziekuje dziewczyny za wsparcie i w ogole ze jestescie

MartaDidi, kkisia, macduska, caffe, BISCA, Sabina, malgos741, Arwena, Mega, Elfik, gosia7122, slash lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Przykro mi Ewcia :( a co mu tez angina ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prosze Was wszystkie bardzo o uszanowanie kazdego slowa Pusurka o danej sytucji.
    Nie wolno nam sie kontaktowac i z tego co mnie powiedziano tak bedzie lepiej dla nas narazie.
    Mam nadzieje ze jak Pusurek bedzie mogl i chcial to sie ze mna porozumie.

Mozecie za wszystko obwiniac tylko mnie!
    Trzymajcie za nia kciuki i wspierajcie jak tylko mozecie, wszystkie razem jak kolezanki i matki.

Bylas i jestes matka zuch pamietaj o tym caly czas!
    Nie wybacze sobie nigdy tego co zostalo powiedziane przezemnie.
    Pamietaj zawsze o tych wspanialych dniach i jak mowilem ze Cie nigdy nie zostawie!

Wydział konsularny Ambasady RP w Oslo zostal poinformowany. Rozmawialem takze z konsulem i prosil o przekazanie, ze masz prawo do kontaku z nimi w tej sprawie - Konwencja wiedeńska (Wien-konvensjonene) Pomoga nam w sprawie paszportu!
    Nie zwracaj uwagi na to co ci ludzie mowia o Twoich prawach do kontaktu z Ambasada RP.

Poniedziałek, Wtorek, Czwartek, Piątek
    9.00 - 15.00
    Środa: 10.00 - 16.00
    NUMER TELEFONU: 24110877
    TELEFON ALARMOWY: +4791337757!

Rozmawialem z adwokatem na ten temat i jutro rozpoczne dzialania z mojej strony.

Badz dzielna, wytrzymasz a ja bede pamietal caly czas to co powiedzialas odjezdzajac!

Moj polski telefon +48509362098, oraz norweski +4790062637 w razie kontaktu nawet przez kogos tutaj na forum.
    Prosze Was wszystkie jeszcze raz wspierajacie jak mozecie!

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    temeratura spadla do 38 ,oklady ,owijanie w przescieradla mokre i zimne
    Martus ;)dziekuje
    Boze jak sie balam az mi rece lataja
    On ma 11 lat ale ma 158 cm albo juz wiecej i wazy 47 kg i przelatywal mi przez rece
    Wiem ze w takich sytuacjach to tylko opanowanie a ja galareta

Dziekuje dziewczyny za wsparcie i w ogole ze jestescie

Asiula ale antybiotyk ma?

Angina jest paskudna, ja miewam raz do roku minimum. Współczuję młodemu i Tobie. <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla Tomka <3.

MartaDidi lubi tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mak wrote:
    Prosze Was wszystkie bardzo o uszanowanie kazdego slowa Pusurka o danej sytucji.
    Nie wolno nam sie kontaktowac i z tego co mnie powiedziano tak bedzie lepiej dla nas narazie.
    Mam nadzieje ze jak Pusurek bedzie mogl i chcial to sie ze mna porozumie.

Mozecie za wszystko obwiniac tylko mnie!
    Trzymajcie za nia kciuki i wspierajcie jak tylko mozecie, wszystkie razem jak kolezanki i matki.

Bylas i jestes matka zuch pamietaj o tym caly czas!
    Nie wybacze sobie nigdy tego co zostalo powiedziane przezemnie.
    Pamietaj zawsze o tych wspanialych dniach i jak mowilem ze Cie nigdy nie zostawie!

Wydział konsularny Ambasady RP w Oslo zostal poinformowany. Rozmawialem takze z konsulem i prosil o przekazanie, ze masz prawo do kontaku z nimi w tej sprawie - Konwencja wiedeńska (Wien-konvensjonene) Pomoga nam w sprawie paszportu!
    Nie zwracaj uwagi na to co ci ludzie mowia o Twoich prawach do kontaktu z Ambasada RP.

Poniedziałek, Wtorek, Czwartek, Piątek
    9.00 - 15.00
    Środa: 10.00 - 16.00
    NUMER TELEFONU: 24110877
    TELEFON ALARMOWY: +4791337757!

Rozmawialem z adwokatem na ten temat i jutro rozpoczne dzialania z mojej strony.

Badz dzielna, wytrzymasz a ja bede pamietal caly czas to co powiedzialas odjezdzajac!

Moj polski telefon +48509362098, oraz norweski +4790062637 w razie kontaktu nawet przez kogos tutaj na forum.
    Prosze Was wszystkie jeszcze raz wspierajacie jak mozecie!
    ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dorbie nie wiem czy widzialas moje pytanie..Progesteron masz w ng czy nmol??
    Kapta, własnie! Jak otworzyłam w domu neta z laboratorium, to zobaczyłam, że mam w nmol/l, bo wcześniej miałam tylko informacje ustną od pielęgniarki :-)Normę w fazie lutealnej podaja do 86nmol/l, ale nie mam dobrych żródeł norm w nmol/l w I trymestrze ciązy, wszędzie są w ng/l, nie znam przelicznika. Gdzieś znalazłam góra 136, gdzie indziej 146, ale nie mam wiarygodnych żródeł. Ale myślę, że jest ok.
    Też jest mnóstwo miejsc, gdzie podają normy w ng/l w 5-6 tyg do 24 góra, także Twój byłby super. Zależy chyba od laboratorium, ale oni nie pokazują jak w ciązy, takich badań nie mają i tyle.

O, bosz, 3cia ciąża i wariuję, w poprzednich nie badałam ani bety ani progesteronu. Czy to wiek?Tak jak mówiłyście - budyń

MartaDidi, macduska, Sabina, kkisia, malgos741, Iwone, Mega, gretka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Asiula ale antybiotyk ma?

Angina jest paskudna, ja miewam raz do roku minimum. Współczuję młodemu i Tobie. <3
    ma dostał Forcid 1000 lekarka jak zobaczyla gardlo to sie zalamała i cyt, " o ja pier nicze "
    Nigdy jeszcze nie byl tak chory :(

MartaDidi, macduska, Sabina, kkisia, Arwena, gretka lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    ma dostał Forcid 1000 lekarka jak zobaczyla gardlo to sie zalamała i cyt, " o ja pier nicze "
    Nigdy jeszcze nie byl tak chory :(
    dobrze, że zadziałaliście bo z anginą nie ma żartów.

Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia, MartaDidi, Arwena lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Kapta, własnie! Jak otworzyłam w domu neta z laboratorium, to zobaczyłam, że mam w nmol/l, bo wcześniej miałam tylko informacje ustną od pielęgniarki :-)Normę w fazie lutealnej podaja do 86nmol/l, ale nie mam dobrych żródeł norm w nmol/l w I trymestrze ciązy, wszędzie są w ng/l, nie znam przelicznika. Gdzieś znalazłam góra 136, gdzie indziej 146, ale nie mam wiarygodnych żródeł. Ale myślę, że jest ok.
    Też jest mnóstwo miejsc, gdzie podają normy w ng/l w 5-6 tyg do 24 góra, także Twój byłby super. Zależy chyba od laboratorium, ale oni nie pokazują jak w ciązy, takich badań nie mają i tyle.

O, bosz, 3cia ciąża i wariuję, w poprzednich nie badałam ani bety ani progesteronu. Czy to wiek?Tak jak mówiłyście - budyń
    nie ma jakichs okreslonych norm co do ciazy srednio od 16 tu jest w 1szym trymestrze ciazy... Jaki ty masz ten swoj poziom na wyniku to ci zaraz przelicze...

tu jest kalkulator

http://www.endmemo.com/medical/unitconvert/Progesterone.php

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 22:13

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Asiulka a antybiotyk jakis dostałaś? Bo przy anginie bez tego raczej nie da rady....
    dostalam ,ale to dopiero pierwsza dawka :(

Mega lubi tę wiadomość

‹‹ 6842 6843 6844 6845 6846 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ