35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Ze starszym to bylam strasznie niecierpliwa... Kiedy bedzie chodzi? Kiedy mowil? itd... Wszystko bylo wazniejsze,studia, praca..Teraz sie delektuje..
o i własnie między innymi dlatego tak chciała bym trzecie...
z pierwszym pytanie kiedy?
z drugim- czy w ogóle?
miałam nadzieję, ze z trzecim, będzie s właśnie ten spokój ale chyba nie będzie mi dane, trudno...Sabina, MartaDidi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo Wy ślepe? Pisałam, że brakuje mi szopa i pirata. Drugi dzień ich nie ma i nie pamiętacie, że Morek miała pirata w avatarze?????? oj dziuchy, ale trza Wam wybaczyć. Wybaczam
kapturnica, kkisia, Aasiula, malgos741, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsiula, nie robi sie okładów na głowę i nie schladza się ciała letnia wodą, bo to powoduje odwrotna odpowiedź organizmu. Okładu lub kąpiel robimy w temp gorączki i woda stygnie razem z ciałem, to przynosi dobry efekt. A okłady jeśli chcesz to na uda i brzuch(narządy miąższowe)
Zauważ, że przy woskiej gorączce jest centralizacja krążenia i chłodne są często ręce i stopy, a tułów się palimacduska, Sabina, kkisia, Iwone, caffe, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:dostalam ,ale to dopiero pierwsza dawka
kapturnica, Aasiula, malgos741, macduska, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:dorbie wiesz moze co to mogą być za tabletki o których pisalam?
wrzucało je się do wody i powstawał roztwór wody utlenionej do gardła?
Jakby co to do płukania gardła dajemy 1 łyżeczkę wody utlenionej na pół szkl wody
Wg mnie przy anginie najlepszy jest Azulan i woda utl, wg tego co pacjenci demonstruja przy kontrolimacduska, kapturnica, malgos741, Aasiula, Iwone, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Asiula, nie robi sie okładów na głowę i nie schladza się ciała letnia wodą, bo to powoduje odwrotna odpowiedź organizmu. Okładu lub kąpiel robimy w temp gorączki i woda stygnie razem z ciałem, to przynosi dobry efekt. A okłady jeśli chcesz to na uda i brzuch(narządy miąższowe)
Zauważ, że przy woskiej gorączce jest centralizacja krążenia i chłodne są często ręce i stopy, a tułów się pali
Dorbie a ja gdzieś czytałam że schładzać można też wewnętrzne okolice przedramion z racji dużej ilosci żył w tym miejscu,
ze niby się szybko schładza
prawda to?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 22:39
-
Aasiula wrote:to jest nas dwie
ale tęsknię za dawną atmosferą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 22:40
Aasiula, dorbie, kkisia, Mega, gretka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnydorbie wrote:Nie wiem, ale cos mi po głowie chodzi
Jakby co to do płukania gardła dajemy 1 łyżeczkę wody utlenionej na pół szkl wody
Wg mnie przy anginie najlepszy jest Azulan i woda utl, wg tego co pacjenci demonstruja przy kontroli
Azulan to coś na bazie jodyny?
takie brązowe i słodkawe?Aasiula lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:trojka juz obstawiona piatka jak sie nie myle wolna
kapturnica, Aasiula, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny