35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Wciskalam z 39 razy Lubie widać tylko jedno:-)
Ale kochana, będziesz dziś miała piękne sny, taka ci przeslalam fale życzliwości...
ja też chcem dziołchę wiem co czujesz
a ja kraczę, wykrakałam @ Sabince
to i tobie może wykraczęSabina, Aasiula, kapturnica, Mega, gretka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyElfik wrote:Wciskalam z 39 razy Lubie widać tylko jedno:-)
Ale kochana, będziesz dziś miała piękne sny, taka ci przeslalam fale życzliwości...
Cieszy się pani?
Ale mi się dowcip wyostrza, ja pierdolękkisia, Aasiula, malgos741, caffe, dorbie, kapturnica, Mega, gretka, Niuta, BISCA, paszczakin, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ale by były jaja, jakbyś poszła na wizytę, a tu gin - o Twixy!!!! A za kilka/kilkanaście tygodni, to dziecko z prawej to na pewno chłopiec i za chwilę, to z lewej to też chłopiec
Cieszy się pani?
Ale mi się dowcip wyostrza, ja pierdolę
ha ha,
chłopaki są fajneSabina, kkisia, MartaDidi, dorbie, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Asiula, te chwile kiedy w panice się zastanawiasz czy już jechac na pogotowie gdzie cie potarktuja jak histeryczkę- standard, czy jeszcze poczekać SA najgorsze w życiu
Każda matka cie rozumie.
Oby jak najszybciej wrócił do zdrowia.
Nicol czy Nicole?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 23:03
kkisia, Aasiula, Sabina, malgos741, kapturnica, Mega, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Asiula, te chwile kiedy panoice się zastanawiasz czy jujechac na pogotowie gdzie cie potarktuja jak histeryczne - standard, czy jeszcze poczekać SA najgorsze w życiu
Każda matka cie rozumie.
Oby jak najszybciej wrócił do zdrowia.
Nicol czy Nicole?malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Elfik mi się podoba Matyldzia ;)Basia
Sabina, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Hehe, na bliźniaki mam za mała bete, nie myslcie, ze nie sprawdzalam
Dziś wpierniczylam czekoladę z orzechami, orzechy SA zdrowe, prawda?
Potem zasnelam i przez sen się walnelam na jej resztki
Wstalam wygladajac jak ciastko w posypce, wszędzie plamki czekolady...
Ja p... Nie wiem czy podświadomie skoro nie zjadlam jej całej to w reszcie się chciałam wytarzać?
Hitem było to, ze mieliśmy wyskoczyć na miasto na kawę z mężem, a on nic nie zauważył...
Tak bym pojechała gdyby nie lustro
Niby fajnie, ze najbardziej go podnieca mój intelekt, ale kurcze, mógłby okiem choć na cycki rzucić...Sabina, macduska, kkisia, malgos741, kapturnica, Mega, gretka, BISCA, Aasiula, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kolejna życzliwa...
Nie probujcie mi wmówić, ze trzy lata w kolejce po jajka stalam...
Będzie dziolcha.
Tylko za dużo typów imion do wyboru...
U kapty Dagmara
A u was dorbie i peppa?
Prawda jaki miły temat?
Zaraz się okaże, ze się powodu imion pozaduszamy
U mnie miała być Karolinka, wyszedł Wojtuś, ale nic straconego.Sabina, kkisia, Elfik, malgos741, kapturnica, Bozia3, Heretyczka, gretka, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Sabcia, ty się śmierci nie boisz?
Bo sama wiesz, że będzie fistach
Zresztą, ja przeżyłam 4 lata w żeńskiej klasie w LO. Takie gówno, że szkoda gadaćElfik, kkisia, kapturnica, Mega, gretka, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny