35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Dorbie a ja gdzieś czytałam że schładzać można też wewnętrzne okolice przedramion z racji dużej ilosci żył w tym miejscu,
ze niby się szybko schładza
prawda to?macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ooooo różowy króliczek
A tak, bo mnie zastraszylas...
Przez ciebie nawet na parówki nie mogę patrzeć bo sie boje...
A czemuż to zua kobietom myślisz, ze samca będę miała, tfu, tfu..?
kapturnica, Sabina, Aasiula, malgos741, kkisia, Mega, gretka, BISCA lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:A tak, bo mnie zastraszylas...
MartaDidi, malgos741, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:no letnie takie jak temperatura ciała
Aasiula, Iwone, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:A tak, bo mnie zastraszylas...
Przynajmniej córka będzie miała z kim chodzić na impry, będzie ją chronił i walił w zęby jak się okaże, ktoś nieodpowiedni się do niej dostawia, znaczy chce ją poznać
Wiem co gadam, mam młodszego brata. Jak szliśmy na imprezę nigdy nikogo nie poderwałam, bo jak nie on to jego kumple sprawdzali kto się koło mnie kręciprzejebane
malgos741, kkisia, Mega, kapturnica, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik dziołche będzie mieć i basta
Aasiula, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymacduska wrote:Azulan to coś na bazie jodyny?
takie brązowe i słodkawe?
Ale jodyną tez można pędzlować migdałki, tylko na wodzie, nie na spirytusieAasiula, macduska, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wiecie laski ze ja dzisiaj mialam taki moment ze nie wiedzialam co juz robic ,ten mi przez rece przechodzi ,chlopa nie ma ja w lazience w tej wannie ,ryczec mi sie chcialo normalnie .
malgos741, macduska, Elfik, Iwone, kkisia, dorbie, Arwena, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Pokochasz jak swoje, spokojna Twoja rozczochrana
Przynajmniej córka będzie miała z kim chodzić na impry, będzie ją chronił i walił w zęby jak się okaże, ktoś nieodpowiedni się do niej dostawia, znaczy chce ją poznać
Wiem co gadam, mam młodszego brata. Jak szliśmy na imprezę nigdy nikogo nie poderwałam, bo jak nie on to jego kumple sprawdzali kto się koło mnie kręciprzejebane
słuchaj, mój mąż ma jeszcze dwóch braci i najmłodszą z nich siostrę
ta to miała przewaloneMartaDidi, Elfik, Sabina, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bo tak go nie Kcesz ,to dostaniesz dżądera w promoyji
Kolejna życzliwa...
Nie probujcie mi wmówić, ze trzy lata w kolejce po jajka stalam...
Będzie dziolcha.
Tylko za dużo typów imion do wyboru...
U kapty Dagmara
A u was dorbie i peppa?
Prawda jaki miły temat?
Zaraz się okaże, ze się powodu imion pozaduszamy
malgos741, Aasiula, Sabina, kkisia, Mega, kapturnica, gretka, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Wiecie laski ze ja dzisiaj mialam taki moment ze nie wiedzialam co juz robic ,ten mi przez rece przechodzi ,chlopa nie ma ja w lazience w tej wannie ,ryczec mi sie chcialo normalnie .
MartaDidi, Aasiula, kkisia, Mega, gretka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Wiecie laski ze ja dzisiaj mialam taki moment ze nie wiedzialam co juz robic ,ten mi przez rece przechodzi ,chlopa nie ma ja w lazience w tej wannie ,ryczec mi sie chcialo normalnie .
ale teraz wiesz, że dajesz radę w trudnych sytuacjach
współczuję bo wiem co przeżyłaśAasiula, Elfik, Sabina, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Kolejna życzliwa...
Nie probujcie mi wmówić, ze trzy lata w kolejce po jajka stalam...
Będzie dziolcha.
Tylko za dużo typów imion do wyboru...
U kapty Dagmara
A u was dorbie i peppa?
Prawda jaki miły temat?
Zaraz się okaże, ze się powodu imion pozaduszamy
i to bedzie dziewczynaka :)heheh to bedzie Nicol;Dmalgos741, Sabina, MartaDidi, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Elfik dziołche będzie mieć i basta
Wciskalam z 39 razy Lubie widać tylko jedno:-)
Ale kochana, będziesz dziś miała piękne sny, taka ci przeslalam fale życzliwości...
MartaDidi, malgos741, Sabina, kkisia, Aasiula, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMak wrote:Prosze Was wszystkie bardzo o uszanowanie kazdego slowa Pusurka o danej sytucji.
Nie wolno nam sie kontaktowac i z tego co mnie powiedziano tak bedzie lepiej dla nas narazie.
Mam nadzieje ze jak Pusurek bedzie mogl i chcial to sie ze mna porozumie.
Mozecie za wszystko obwiniac tylko mnie!
Trzymajcie za nia kciuki i wspierajcie jak tylko mozecie, wszystkie razem jak kolezanki i matki.
Bylas i jestes matka zuch pamietaj o tym caly czas!
Nie wybacze sobie nigdy tego co zostalo powiedziane przezemnie.
Pamietaj zawsze o tych wspanialych dniach i jak mowilem ze Cie nigdy nie zostawie!
Wydział konsularny Ambasady RP w Oslo zostal poinformowany. Rozmawialem takze z konsulem i prosil o przekazanie, ze masz prawo do kontaku z nimi w tej sprawie - Konwencja wiedeńska (Wien-konvensjonene) Pomoga nam w sprawie paszportu!
Nie zwracaj uwagi na to co ci ludzie mowia o Twoich prawach do kontaktu z Ambasada RP.
Poniedziałek, Wtorek, Czwartek, Piątek
9.00 - 15.00
Środa: 10.00 - 16.00
NUMER TELEFONU: 24110877
TELEFON ALARMOWY: +4791337757!
Rozmawialem z adwokatem na ten temat i jutro rozpoczne dzialania z mojej strony.
Badz dzielna, wytrzymasz a ja bede pamietal caly czas to co powiedzialas odjezdzajac!
Moj polski telefon +48509362098, oraz norweski +4790062637 w razie kontaktu nawet przez kogos tutaj na forum.
Prosze Was wszystkie jeszcze raz wspierajacie jak mozecie!kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny