35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Matko jakie wyścigi
Piątunio, jutro bez budzika
Bry Bry bry
Aasiula jak nocka? Mały lepiej?kkisia, Sabina, kapturnica, Aasiula, Iwone, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie, Pani by jakis przegląd prasy zrobiła, plisss dziewczyny nie wygłupiajcie sie, bez was to nie to samo! Moremi?
kapturnica, kkisia, Aasiula, Sabina, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Malgos zwracam sie do specjalistken bo ty fryzjerka z tego co kojarze
Co sadzisz o garnieru color&shine bez amoniaku dla ciężarówek?Musze odrosty zafarbowac a w pierwszym trymestrze nie polecaja za bardzo farb .Ta jest jak szampon koloryzujacy , bez amoniaku..Muyslisz ,ze ujdzie..Bo mam w domu i nie wiem czy wykorzystac czy chodzic z plackami odrostow dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 08:29
Aasiula, malgos741, kkisia, Mega, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
Next pytanie.Mam dosc duzy zapas metforminy 850mg i bromka 2opakowania rowniez Chetnie oddam w dobre rece jak bedzie ktoras chetna..Zwl polecana metformina przy problemach z owulacja przy pcos,...Takze jak co to pisac
to za jakis czas bym wyslala je i reszte lekow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 08:34
-
Mega wrote:Matko jakie wyścigi
Piątunio, jutro bez budzika
Bry Bry bry
Aasiula jak nocka? Mały lepiej?
Dziekuje lepiej ,ustawilam zegarek co 2 h I mierzylam mu na szczescie bylo tylko 37,7
kapturnica, kkisia, Mega, Sabina, Iwone, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Malgos zwracam sie do specjalistken bo ty fryzjerka z tego co kojarze
Co sadzisz o garnieru color&shine bez amoniaku dla ciężarówek?Musze odrosty zafarbowac a w pierwszym trymestrze nie polecaja za bardzo farb .Ta jest jak szampon koloryzujacy , bez amoniaku..Muyslisz ,ze ujdzie..Bo mam w domu i nie wiem czy wykorzystac czy chodzic z plackami odrostow dalej
ps. witam się kawką orzechowąWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 08:43
Aasiula, kapturnica, Mega, kkisia, gretka, Iwone lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:Chyba najgorsze za nami
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Kapta ogólnie garnier to dobre farby detaliczne, jest delikatna bo bez amoniaku, zresztą moja znajoma farbowała włosy cały czas kiedy byŁA w ciąży a dziecko zdrowe. Jest tylko jedna rzecz, czy ci te odrosty chwycą? bo hormony buzują i nie zawsze farba chwyta, ja w 4tyg farbowałam włosy i mi nie wzięły.
ps. witam się kawką orzechową
DziekiMega, Aasiula, malgos741, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny