35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:No ja farbuje czern granatowa wiec mysle ,ze czarny pigment na jasnym odroscie zlapie..A przynajmneij przyciemni..Problem w tym ,ze jak tylko widac u mnie troche odrostow to wygladam jak Łysa
Dziekikapturnica lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:Pan z Wami, przynosze pokoj i swiatlosc
Strajk pudlowo-awatarny zakonczony?
Sa jakies ciaze, czy cos?
Bursztyn...czy Ty aby nie wyśmiewasz się z ducha religijności..?A tak broniłaś pompejanki...no..!!!!
Takie piękne to body od Ciebie dostałam - a ledwo tego kloca mojego wbijam w to...cholera...malgos741, Bursztyn, Mega, Pusurek, Sabina, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:chyba bardziej czy coś...
Bursztyn...czy Ty aby nie wyśmiewasz się z ducha religijności..?A tak broniłaś pompejanki...no..!!!!
Takie piękne to body od Ciebie dostałam - a ledwo tego kloca mojego wbijam w to...cholera...
Czlowiek sie stara, a tutaj takie oskarzenia na dzien dobry....nieladnie nieladnie
a pompejanki nadal bede bronic
co d body, to odchudz klocaBozia3, Sabina, Elfik, kkisia, Arwena, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:Dzien dobry
super ze kuracja dziala u Asiuli- no juz taka sytuacja niebezpieczna, ale dobrze ze ok
ja jakas nieprzytomna....Sabina, Aasiula, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
och jaki tu ruch dzisiaj.. ja w fabyce dzis od masakralnych godzin, trza nadrobic dwa dni, ale cos czuje, ze mi goraczka wraca.. moze jestem uczulona na prace?
dobrze, ze piatek..
wczoraj w ramach "bycia rozsadnymi" udalismy sie do kolejnego salonu samochodowego, zeby spytac o to samo auto, czy dadza nam lepsza oferte. I belgijski duch nas pokonal- jeszcze nikt mnie tak nie zalamal w tym roku i chyba juz nikt ich nie przebije.. na wiekszosc naszych prob modyfikacji pakietow, ktore oferuja bylo "nie da sie".. i to nie, ze mysmy chcieli cos w zamian- chcielismy oferowany pakiet bez jednej rzeczy z tego pakietu i nawet bez modyfikacji ceny- NIE DA SIE! Bo wtedy to juz nie pakiet i reszte rzeczy musimy zamawiac pojedynczo, co podwaja cene.. i popadlam w belgijski spleen
Elfik, anna maria, Mega, Aasiula, Arwena, kkisia, Bozia3, Sabina, macduska, gosia7122, gretka lubią tę wiadomość
-
Moremi, widziałam już łóżko dla twojego szkraba
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eca7c42ee9a6.jpganna maria, Mega, Aasiula, kapturnica, Arwena, kkisia, Bozia3, Sabina, Iwone, macduska, BISCA, gosia7122, gretka, ComeToMeBaby, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Co to ja jeszcze mialam.. aa, Inesska, super wiesci- mam nadzieje, ze przypadniecie sobie do serca od pierwszego wejrzenia!
Asiula, dobrze, ze mlody wychodzi z kryzysu- ja bym na bank siala panike (ha, dojrzala matka?), ch** tam,ze histeryczka by mnie okrzykneli.. ale u nas na nocny dyzur ze zwyklymi rzeczami jezdza, kiedys jak mialam atak kamieni nerkowych i mnie na korytarzu w szpitalu trzymali o 3 w nocy podsluchalam lekarzy jak se opowiadali jakie to przypadki byly- ludzie przyjezdzaja w nocy na dyzur do szpitala, bo tam na specjaliste nie trzeba czekacspryciuszki
Aasiula, Mega, Arwena, kkisia, Bozia3, Sabina, inessa, Iwone, macduska, anna maria, gosia7122, gretka lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Co to ja jeszcze mialam.. aa, Inesska, super wiesci- mam nadzieje, ze przypadniecie sobie do serca od pierwszego wejrzenia!
Asiula, dobrze, ze mlody wychodzi z kryzysu- ja bym na bank siala panike (ha, dojrzala matka?), ch** tam,ze histeryczka by mnie okrzykneli.. ale u nas na nocny dyzur ze zwyklymi rzeczami jezdza, kiedys jak mialam atak kamieni nerkowych i mnie na korytarzu w szpitalu trzymali o 3 w nocy podsluchalam lekarzy jak se opowiadali jakie to przypadki byly- ludzie przyjezdzaja w nocy na dyzur do szpitala, bo tam na specjaliste nie trzeba czekacspryciuszki
Pamietam jak kiedys wezwalam pogotowie do siebie bo mialam bardzo wysokie cisnienie I tetno
Zwyczajnie sie balam o swoje zycie to wezwalam ich a do tego bylam sama w domu
To Tak mnie zjebali że szok
Jak Ja smialam ich wezwac moglam sama jechać do szpitala
Przy cisnieniu 220/140
Kurwa ja nie moglam ustac na nogach
Ale ich to nie obchodzilo niestety
Dlatego teraz to ostatecznosc predzej bym pojechala do szpitala
kkisia, Elfik, Mega, Sabina, Iwone, gosia7122, gretka lubią tę wiadomość
-
Ja nie lubię klimatów marynistycznych, przynajmniej obrazów, a ten pokój bym w ciemno wzięła, kolory dopasowane i te okno...
Oczywiście z tym widokiem))))))
Tylko ile tam musiało by być jeszcze okien, żeby przy granatowych ścianach nie było jak w ciemnicy..
a zaraz wam pokazę co pewnie bym miała, gdybym była panią Kulczykową i miała posiadłości...
kapturnica, kkisia, Mega, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a to mi się tak sielsko kojarzy...
pewnie dlatego, ze podłoga nie jest zasypana setką zabawek, taaa,,,
sprzątaczka już była
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0eb4aa96a4d8.jpg