35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
do poczytania kolejny nieprawdopodobny przypadek
https://ovufriend.pl/pamietnik/jak-nie-my-to-kto,1519.html
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-starania-ze-wspomaganiem/0-prawidlowych-plemnikow-oligoasthenoteratozoosperia-poszukujemy-dobrego-androloga-we-wroclawiu,5885.html
a ekspert chyba nie zarobi....kapturnica, Lucky, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
gretka wrote:Widze po szybkiej lekturze watku ze spora czesc oddaje sie do lekarskiego przegladu i nie zwczajowo tylko w sprawie podwozia- nie wiem przeoczylam-Iwone wybrala sie na wizyte z tymi swoimi wynikami?
Lucky, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
WITAJCIE:-)
A OTO MOJA HISTORIA:
Dzieci niestety nie mam. Dwa razy poronilam ( w 2002 i 2010). Po tym ostatnim zapadla decyzja, ze nie bedziemy posiadac dzieci. Poniewaz nie moglam sie z tym pogodzic, namowilam meza by jednak sprobowac. Zgodzil sie, ale pod jednym warunkiem-proby tylko do konca marca (4 cykle), bo do Mlodziakow nie nalezymy (ja 43, maz 44). Bylam u ginekologa(wspomnianego). Zrobilam badania. Za wysokie fsh (18.07), wiec powinnam zglosic sie do Kliniki Leczenia Bezplodnosci, ale tego nie zrobie. Bo nie chce niczego robic na sile (juz teraz mam spore watpliwosci). Bedziemy probowac ale tylko naturalnie. Jedyne co robie: biore zelazo z kwasem foliwoym i witamina B6 I B12, pije siemie lniane na poprawe sluzu i od 5 dni jestem na WO.
Teraz z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz Eksperta Ovufriend. O wlasnie pomyslalam, ze poprosze Was o wspracie.
PROSZE POLUBCIE MOJE PYTANIE:-)
malgos741, SolarPolar, kicia 123, megan8, slash lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:WITAJCIE:-)
A OTO MOJA HISTORIA:
Dzieci niestety nie mam. Dwa razy poronilam ( w 2002 i 2010). Po tym ostatnim zapadla decyzja, ze nie bedziemy posiadac dzieci. Poniewaz nie moglam sie z tym pogodzic, namowilam meza by jednak sprobowac. Zgodzil sie, ale pod jednym warunkiem-proby tylko do konca marca (4 cykle), bo do Mlodziakow nie nalezymy (ja 43, maz 44). Bylam u ginekologa(wspomnianego). Zrobilam badania. Za wysokie fsh (18.07), wiec powinnam zglosic sie do Kliniki Leczenia Bezplodnosci, ale tego nie zrobie. Bo nie chce niczego robic na sile (juz teraz mam spore watpliwosci). Bedziemy probowac ale tylko naturalnie. Jedyne co robie: biore zelazo z kwasem foliwoym i witamina B6 I B12, pije siemie lniane na poprawe sluzu i od 5 dni jestem na WO.
Teraz z niecierpliwoscia czekam na odpowiedz Eksperta Ovufriend. O wlasnie pomyslalam, ze poprosze Was o wspracie.
PROSZE POLUBCIE MOJE PYTANIE:-)Heretyczka, gretka, mamatrojki80, Lucky, Sabina, kkisia, Zofia8, Aasiula, Arwena, gosia7122, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:WITAJCIE:-)
A OTO MOJA HISTORIA:
PROSZE POLUBCIE MOJE PYTANIE:-)
pozostaje ci palec bożySimba, Lucky, Sabina, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:nie masz dzieci, za wysokie fsh i wszystko naturalnie he?
pozostaje ci palec bożyLucky, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Moj wspanialomyslny maz pozwolil mi dzisiaj spac od polnocy do 6ej rano. Czuje, ze gdybym miala ten dzien przezyc na niewyspaniu, to jechalabym juz do Tworek. DO tasmy produkcyjnej cycek-kupa-butelka doszedl placz i ulewanie. Najlepiej jednoczesnie u obu. Oczywiscie zero spania, tylko jeden przekrzykuje drugiego. Chwilowo - nie wiem jakim cudem udalo mi sie ich spacyfikowac. Jezusiemaryjo....Nie tak sie umawialismy!
PS Myslicie ze moze miec w tym udzial surowka z rzepy ktora zjadlam wczoraj na kolacje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 16:10
Heretyczka, Lucky, Sabina, kkisia, Aasiula, Arwena, gosia7122, Bursztyn, moremi, Pusurek, Natka_79, SolarPolar, Mega, macduska, caffe, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Moj wspanialomyslny maz pozwolil mi dzisiaj spac od polnocy do 6ej rano. Czuje, ze gdybym miala ten dzien przezyc na niewyspaniu, to jechalabym juz do Tworek. DO tasmy produkcyjnej cycek-kupa-butelka doszedl placz i ulewanie. Najlepiej jednoczesnie u obu. Oczywiscie zero spania, tylko jeden przekrzykuje drugiego. Chwilowo - nie wiem jakim cudem udalo mi sie ich spacyfikowac. Jezusiemaryjo....Nie tak sie umawialismy!
PS Myslicie ze moze miec w tym udzial surowka z rzepy ktora zjadlam wczoraj na kolacje?Lucky, Sabina, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie
ja w przelocie ale podglądam z ciekawością i życzliwością
Simbo wierzę w zadymę, co do intensyfikacji szaleństwa z karmieniem i wydalaniem, to rzepę można podejrzewać jak najbardziej
BTW śliczne chłopaki
Zofio, jeśli tu jeszcze zajrzysz....niech sobie będzie naturalnie, ale z takim wysokim FSH to wartało by choć skonsultować się z kimś
to byłby cud nad cudy, żeby w 4 cykle, czy raczej teraz juz 2 jesli do marca walczycie, się udało. To brzmi kosmicznieale życzę powodzenia
dziewczynom po pierwszych usg gratuluję z całego serca!
Boziu załapałam się na zdjęcia - przystojniak i elegant ten Twój synek. Opis mnie trochę zmartwił, nieźle się umęczyłaś całością, dobrze że już po
pozdrawiam i kciuczę za nas wszystkieSabina, Iwone, kapturnica, kkisia, Simba, Aasiula, gosia7122, moremi, malgos741, peppapig, macduska, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
O rany, ale przemile przyjecie. Choc z drugiej strony, to dobrze, bo jestescie szczere.
Mysle, ze niejedna z nas liczy na cud.
Bardzo chce miec dziecko ale nie na sile. Jakbym byla powiedzmy, 5 lub nawet 4 lata mlodsza, to probowalabym wszystkiego.
A propos wysokiego Fsh: wyczytalam, ze moze zmieniac sie w cyklach i na forum o wysokim fsh kobieta napisala, ze zaszla w ciaze przy fsh 21 i zna inne takie przypadki.Zofia8