35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:inaczej nakluwanie jajnikow metoda laserowa..Robione bardzo czesto przy pcos po to by wspomoc jajeczkowanie i pobuzic jajnik do pracy ..Ja mialam robiony ten zabieg bo pogrubiona oslonka jajnika sprawiala ,ze pecherzyki mialy bardzo utrudnione pekanie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ni i wiem ze nic nie wiem...
musze czekać do rana na SMS
i weź się tu zdecydujmoremi, peppapig, Sabina, kkisia, Mango, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Margolcia88 wrote:Pytam o to znieczulenie, bo raz chyba się przesłyszałam, że lekarz któryś powiedział mi ,że jakoś inaczej się znieczula, tlyko nie zapamiętałam jak
Margolcia88, Sabina, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:i się przeraziłam
Margolcia88, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:tez jak przy rutynowych zabiegach Znieczulenie jest normalne ogolne...Klada cie na lozku z szeroko rozdziawionymi udami ,dostajesz maske i w zyłe leki..Budzisz sie po wszystkim
Miałam już takie przeżycie, 5 lat temu torbiel mi usuwali, tylko że mi ciachnęli pół brzucha zamiast zrobić laparoskopię! Już od kilku lekrzy słyszałam, że przesadzili, i niepotrzebnie zrobili operację, a trzeba było tylko laparoskopię -
Pusurek wrote:Czy mi sie wydaje, czy mialam kiedys ta wizje?
Dzejms ciagle ze spluwa pod pduszka czy nie pamieta gdzie ja ma, z tego przemeczenia?kapturnica, moremi, kkisia, Sabina, Aasiula, macduska, Bozia3, Pusurek, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A czego??Nie jets tak zle..Najgorsze dla mnie bylo dzien wczesniej wypic poltoralitra wstretnego napoju na przeluftowanie jelit..A po zabiegu nie bylo mi nic .Mam 3dziurki Jedna w pepku i dwie w okolicach jajnikow..To co dokuczalo mi to bol w ramionach okolo 2dni po laparo Bol dosc silny ale do zniesienia...
-
Margolcia88 wrote:Miałam już takie przeżycie, 5 lat temu torbiel mi usuwali, tylko że mi ciachnęli pół brzucha zamiast zrobić laparoskopię! Już od kilku lekrzy słyszałam, że przesadzili, i niepotrzebnie zrobili operację, a trzeba było tylko laparoskopię
No ja mialam to samo , torbiel na jajniku ponad 7cm w 2000r mialam wtedy laparotomie podczas ktorej usuneli bardzo duza pogrubiala torbiel i zrobili resekcje klinowa jajnikow(wycieli po 3/4jajnika)dzieki temu objawy pcos mocno sie zmniejszyly wtedy a kilka miesicy po operacji zaszlam naturalnie w ciaze bez zadnych staran.., swoje cykle wrocily jak i owulacja..Niestety po laparotomii isteniej bardzo duze ryzyko zrostow Ja po to poddalam sie laparo w marcu by spr co sie tam dzieje i mialam mase zrostow w otrzewnej oraz nie do uratowania jajowod lewy , ktory pozrastal sie z jajnikiem..I przez to jednostronna tylko droznosc jest u mnie......Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 18:45
Sabina, Aasiula, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja mam dola, corka nie, Adas zadowolony jak zawsze, dostanie dzis swoja pierwsza kaszke Sinlac. Probowala ktoras dawac swoim maluchom?
Pusurek lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Zofia8 wrote:Tsh??? Przeciez miesci sie w normach
mamatrojki80, moremi, kkisia, Sabina, Arwena, Aasiula, MartaDidi, macduska, Simba lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Tsh??? Przeciez miesci sie w normach
kapturnica, kkisia, peppapig, Natka_79, Sabina, Arwena, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!