X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie krzycze. Ja dosadnie podkreslam :-):-):-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

Zofia8
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Pobudka na mierzenie temperatury, a z rana koty budzą na czułości ;)

Mysmy dzis badali poziom kociej milosci.. Rano oczywiscie, porcja byla zaliczona, potem luby ja tulal i dokarmial smakolykami, a ja w drugim pokoju siedzialam. I w trakcie jego rozpieszczania ja kota do siebie zawolalam. Luby powiedzial, ze ciagnikiem by jej u siebie nie utrzymal, przyleciala jak z procy. Jakie to moje kocie jest przekochane, mam nadzieje, ze kartofej jej serca nie zlamie..
    Dodam, ze kota jest "moja", luby dolaczyl do naszego stada na stale pol roku pozniej. ;)

kicia 123, kkisia, moremi, MartaDidi, Sabina, Pusurek, macduska, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Moremi w przyszłym tygodniu spróbuję biorezonansu. Jutro poszukam w necie gdzie w pobliżu mogłabym go zrobić.

Może to prawdą, że nigdy tak naprawdę nie ma dobrego momentu, dlatego uważam że szkoda by było zaprzepaścić to co już osiągnęłam (ograniczenie do połowy) i muszę jak najszybciej spróbować innej metody.
    ja rzuciłam z biorezonasem nie palę trzy miechy ale też było różnie silna wola potrzebna po świętach tak się pokłóciłam z moim m ale mega awantura nie pamiętam takiej od 10 lat że myślałam ze zapalę ale powiedziałam sobie ze to i tak nie załatwi problemu

Sabina, ComeToMeBaby, Iwone lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

kkisia, MartaDidi, gosia7122 lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • kicia 123 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mówię dziś rano do męża że robiłam test owu i neg a on na to czy ma już fajrant ? Ja powiedziałam ze jeszcze nie bo skok tempki nie jest dość duży to tylko jęknoł

malgos741, kkisia, ania.g, Bozia3, MartaDidi, paszczakin, Sabina, macduska, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

iv09cwa1rrl9vhg6.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello dziewczęta, ale się wyspałam za wszelkie czasy ;)
    Kawka zrobiona i się nią delektuje ;)

kicia 123, kkisia, gretka, MartaDidi, Sabina, Pusurek, ania.g, macduska, Mega, gosia7122, Aasiula lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Ja nadal w piżamie

moremi, MartaDidi, kkisia, Sabina, macduska, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Mysmy dzis badali poziom kociej milosci.. Rano oczywiscie, porcja byla zaliczona, potem luby ja tulal i dokarmial smakolykami, a ja w drugim pokoju siedzialam. I w trakcie jego rozpieszczania ja kota do siebie zawolalam. Luby powiedzial, ze ciagnikiem by jej u siebie nie utrzymal, przyleciala jak z procy. Jakie to moje kocie jest przekochane, mam nadzieje, ze kartofej jej serca nie zlamie..
    Dodam, ze kota jest "moja", luby dolaczyl do naszego stada na stale pol roku pozniej. ;)
    Ja chłopaków przywiozłam jak zyliśmy "na odległość". Pół roku byłam ja i oni. Ale to takie pieszczochy, że do wszystkich lazą ;) za to wszystkie czy z rana przychodzą do mnie na mizianie. Wiem, że to dlatego, że puszkę rano otwieram ;)

kkisia, Sabina, Pusurek, ania.g, macduska, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I taaak..Paszcza mam nadzieje ,ze mi rzygania nie wygadałaś jak ciąży bo dzis taki malutki kryzysik z porcalanka w tle juz był.
    Na szczęście skończyło sie na łzach w oczach i podciąganku...Fujj

MartaDidi, moremi, kkisia, malgos741, paszczakin, Sabina, macduska, Mega, gosia7122, gretka, ComeToMeBaby, Bursztyn, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No 2razy to samo to juz za duzo !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 11:15

MartaDidi, kkisia, Sabina, moremi, macduska, ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    DORBIE, A CZY PO OWULACJI ZAKONCZONEJ SUKCESEM MIALAS CALY CZAS DUZO WYZSZA TEMPERATURE???
    Tak, mozesz zobaczyc moj wykres

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    serca nie zlamie, tylko futra troche wydrze... Dzien dobry. Steki za mna chodza od rana...

Sabina, Pusurek, Mega, mamatrojki80, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta no co musisz troche zaznac urokow bycia w ciazy ;)

moremi, malgos741, MartaDidi, macduska, Mega, gosia7122, gretka, Arwena, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto wstał, a jeszcze nie widział - Dusia zadała pytanie sexpertowi
    https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/leczenie-zespolu-ashermana,6112.html
    Lajknąć trzeba :-)

Sabina, macduska, Mega, Arwena, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja chłopaków przywiozłam jak zyliśmy "na odległość". Pół roku byłam ja i oni. Ale to takie pieszczochy, że do wszystkich lazą ;) za to wszystkie czy z rana przychodzą do mnie na mizianie. Wiem, że to dlatego, że puszkę rano otwieram ;)

Ha, u nas luby daje kocie obiad ;) I wiekszosc przysmakow, bo to taki przekup jest.Takze u mnie jest czysta, zywa milosc ;)

A zarcia od nikogo wiecej niz od nas nie wezmie. Nawet ciocia Simba, zdeklarowana kociara probowala i nic :)

malgos741, anna maria, Sabina, moremi, Pusurek, macduska, Mega, gretka, ComeToMeBaby, kkisia, Aasiula, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lajklam :-)

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I taaak..Paszcza mam nadzieje ,ze mi rzygania nie wygadałaś jak ciąży bo dzis taki malutki kryzysik z porcalanka w tle juz był.
    Na szczęście skończyło sie na łzach w oczach i podciąganku...Fujj

coo, rybki wracaja? ;)

anna maria, Sabina, moremi, macduska, Mega, gretka, ComeToMeBaby, Mango, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    coo, rybki wracaja? ;)
    Nieeeee jeszcze nie jadłam..Jakosik sie boje XD

malgos741, anna maria, Sabina, macduska, Mega, gretka, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Kapta no co musisz troche zaznac urokow bycia w ciazy ;)
    Z młodym nigdy mnie nawet nie szarpnęło..Licze na powtórke...

anna maria, Sabina, macduska, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,slonecznie ,delikatnie wieje i snieg sie utrzymuje:-)milego dnia wszystkim zycze

Sabina, macduska, Mega, mamatrojki80, MartaDidi, gosia7122, gretka, Bursztyn, Bozia3, kkisia, Aasiula, BISCA, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 7017 7018 7019 7020 7021 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ